СНБМ - инициативи - 21 част

• 16 099
  • 382
  •   1
Отговори
# 285
# 286
Дами Хриси ме помоли да пусна майл до всички членове за срещата. Мястото и датата са ми известни, само за часа не можах да се орентирам, ще ме светнете ли моля Simple Smile

# 287
часът май още не сме го уточнили

# 288
  • СОФИЯ
Някой ще поразкаже ли за скайп срещата от вчера?

# 289
  • СОФИЯ
[ От новите членове за членове на УС - Изи и Ели (Ellea), а от "старите" - Сання и Влади.  Peace

Мерси за предложението, но тц. Колкото мога ще съм полезна и от редова членска позиция.

# 290
  • СОФИЯ
  Набрали сме инерция в момента и ни търсят и ни канят и има много неща за вършене, същевременно събрахме и пари, които трябва да вложим за целите си и за да подобряваме нещате. Иначе, ако сега не сме активни в работата си, излиза че сме излъгали всички онези, които ни дариха.

Колко пари са събрани до момента?

# 291
  Набрали сме инерция в момента и ни търсят и ни канят и има много неща за вършене, същевременно събрахме и пари, които трябва да вложим за целите си и за да подобряваме нещате. Иначе, ако сега не сме активни в работата си, излиза че сме излъгали всички онези, които ни дариха.

Колко пари са събрани до момента?
Ами само от празника към 2400 (това със спонсорството), отделно към 700 от членски внос.. и това подлежи на удвояване през юни от ФРГИ.

пратих ти на пощата копие от разговора, че нямам много време за писане  Simple Smile

Момичета, аз също не мога и няма да се явявам пред медии дори и да стана председател. Просто не мога, това си ми единственото условие. Говорихме да се определи говорител, а също и да си имо отговорни хора по теми. Също така много ми се иска да се дадат и други предложения, а аз да съм в краен случай, т.к. все пак ми предстои раждане другия месец.  Peace

# 292
  • София
Доли, за пред медиите - какво имаш предвид?  Hug Близките месеци ясно, че няма да можеш да се изявяваш медийно, явно ще разчитаме на Хриси и евентуално на една от новите членки-пиарка. Но ако и по-нататък ще ти е проблем...  newsm78

# 293
Момичета, поканата за пресконференцията в понеделник е в пощата.
изтипосали са ме, че ще участвам  Shocked, което въобще не е вярно.
Както и да е, моля ви, ако някой има възможност просто да присъства.

И чакам да ми кажете за форума другата седмица

# 294
Доли, за пред медиите - какво имаш предвид?  Hug Близките месеци ясно, че няма да можеш да се изявяваш медийно, явно ще разчитаме на Хриси и евентуално на една от новите членки-пиарка. Но ако и по-нататък ще ти е проблем...  newsm78
Точно това имам предвид, че изобщо отказвам да се явявам пред медии  Mr. Green Това съм го казвала винаги. Причината да се съглася в краен случай, ако няма друг който да поеме председателството да поема аз, е че първо известно време ще съм си в къщи и второ, предложението да имаме говорител и не аз да се явавам по интервюта. Това ми е лична спънка, която няма да мога да преодолея. За други срещи съм ок, като мога да почна да излизам естествено  Mr. Green

За детските градини ми попадна това http://sofia.dir.bg/2008/05/30/news3056335.html

# 295
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 За форума на 5 и 6, ако не се намери по-представителен, мога да отида аз, само трябва да ми пратите някакви материали да знам ние какво предлагаме и мислим.

# 296
  • София
Доли, да ви обърна тогава с Хриси в моето предложение - тя предс., ти - зам. Според мене на председателя определено ще му се налага да гостува в предавания и т. н.  Hug

Междудругото сме класирани за детска градина по първо желание!  Party

# 297
Имайте предвид, че периодично прибирам писмата от пощата по папки, така че ако не си намирате нещо, го търсете там или ме питайте  Laughing

# 298
  • София
  И ние сме класирани и то единствено заради предимството за близнаци, за което много ви благодаря  Hug
  За срещата  другата седмица така като гледам, няма да мога да дойда освен ако не е с малките, което именно за тази среща ми се струва невъзможен вариант. Оказа се че проекта на Илия е в пълен батак и другия уикенд няма да се прибира от Македония, тоест две седмици ще съм сама с малките...

# 299
Ето ме  мен след 10 дни почивка. За срещата ще се постарая да се явя. За председател или зам не ме спрягайте, нямам нито време, нито желание. Вероятно в скоро време ще стартирам собствен бизнес, така че не знам и колко време ще имам и за другите неща, които съм поела.

Общи условия

Активация на акаунт