Козунаци и писани яйца, приготвят БУРГАСките деца - 54

• 10 915
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
Ми ние с Джи предложихме цигари и кафета,наистина е най-ефикасната,но трябва да имаш постоянно какво да правиш или поне да е 30 градуса навън.  Flutter

# 166
Ми ние с Джи предложихме цигари и кафета,наистина е най-ефикасната,но трябва да имаш постоянно какво да правиш или поне да е 30 градуса навън.  Flutter

Ще ме разболеете така ...
Дайте и нещо за хрумапне между кафетата, че и с бира да върви! Wink

# 167
Натс,ти се издуха,душата  Joy   каква бира,какъв плосък корем,какво хрупане  Joy  Hug

# 168
Ако и бирата спра, трябва да ходя на къра да паса трева вече ...
То нищо човешко няма да остане в мен! Wink

# 169
Ако и бирата спра, трябва да ходя на къра да паса трева вече ...
То нищо човешко няма да остане в мен! Wink

Разрешени са в прекомерно количесто : мъже и цигари  Mr. Green За чий ти е тоз алкохол лятно време  Joy само да си губиш времето в спане за изтрезняване. Както и да го погледнеш няма смисъл.  Laughing

# 170
Диета Японско 4удо Rolling Eyes

# 171

Ох с това японско чудо се мъчихме взаимно едно време за бала  Joy
         Добре де разбрах, няма да отказвам цигарите  Mr. Green ще увелича кафетата, а мъжете мога ли да ги заменя с марули, че поне стават за ядене  Confused  Joy тъй де поне да паса

Майтапа на страна довечера ще се притегля, ма няма да кажа колко съм щото  Embarassed само ще кажа колко трябва да сваля  Peace

# 172
Диета плодове и зеленчуци през деня. Хем здравословно, хем не готвиш. Вечерно време някаква лека манджа. Simple Smile
Отслабва се, че и се задържат килограмите.

# 173
Това Японско чудо ми звучи като креватно джудо.  Embarassed  Оф извинявам се,не съм спала и само глупости говоря. До сега ги занимавах с простотии в училище.  Mr. Green
Що е туй чудо,м? Чувала съм го,но така и не съм проявила интерес. Аз съм си с разбит стомах ,така че ми е все таз колко ще гладувам..

Иве,важен е подбора.И при марулите,и при мъжете е важно да са свежи.  Twisted Evil

Спирам да говоря глупости.  smile3505

# 174
Това Японско чудо ми звучи като креватно джудо.  Embarassed  Оф извинявам се,не съм спала и само глупости говоря. До сега ги занимавах с простотии в училище.  Mr. Green
Що е туй чудо,м? Чувала съм го,но така и не съм проявила интерес. Аз съм си с разбит стомах ,така че ми е все таз колко ще гладувам..

Иве,важен е подбора.И при марулите,и при мъжете е важно да са свежи.  Twisted Evil

Спирам да говоря глупости.  smile3505
напиши го в търса4ката във форума и ще излезе Hug

# 175
  • Бургас
Добър ден! От всички последни постове комбинирам израза пиянско чудо ...
На новите добре дошли!
Иве, хайде след празниците ще пийнем по нещо в почивката, може и да хапнем да не заслабнем ...  Joy
Вижте ... http://dnes.dir.bg/2008/04/23/news2926359.html звучи ми познато, май някой беше писал за такова обаждане ... ццц!

# 176
  • Бургас
като репички нали  Whistling

Уишче викам с теб да си измислим някоя бирена диета  Mr. Green

# 177
  • На морето!
И аз имам да свалям още 2-3 кг, че не си влизам в дрехите, но тези диети с цигари и мъже мн трудни за изпълнение, аз разчитам на прохождащ мъж и сладолед,мммм обожавам сладолед! Ако някой иска да се постегне пък го мързи да ходи на фитнес мога да му дам Монката за 2-3 дни, гарантирано свалят се кг и се извайват форми  Mr. Green
Свраче, я моля те, разбули мистерията около твоите лентички в подписа, че винаги ми става любопитно пък забравям да те питам  Simple Smile

# 178
Иве,важен е подбора.И при марулите,и при мъжете е важно да са свежи.  Twisted Evil

smile3521  тъй, тъй няма спор, ама у наше село марулите са по-свежи  Joy
        и аз спирам  smile3505
       Ай да изхленча и за друго, искам обувки, да ама няма, целия  град обиколих, хората вече със сандали тръгнаха аз още с ботушите  doh /подсмрък/

# 179
iveto, емииииии аз редовно от ботуши слизам на сандали точно поради тази причина.  Crazy   
м/у другото това "подсмърк" го прочетох "подшмърк"  ooooh!  баси,голяма простотия ме е трЕснала тази сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт