Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от хотел "При Американеца" в Поморие?
Можете ли да ми препоръчате работещ закрит детски басейн в Поморие или близките градове?
Какви са препоръките за хотел Свети Георги в Поморие?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от хотел "При Американеца" в Поморие?
-
Можете ли да ми препоръчате работещ закрит детски басейн в Поморие или близките градове?
-
Какви са препоръките за хотел Свети Георги в Поморие?
Хотел Свети Георги е известен със своите удобства и достъпни цени. Ресторантът им също получава положителни отзиви. Разполага с два плажа - охраняем и неохраняем, като охраняемият е по-претъпкан, но по-чист, докато неохраняемият предлага спокойна атмосфера, но изисква повишено внимание поради липсата на спасителна служба.
-
Какви са впечатленията от почивката в Поморие?
-
Къде мога да намеря апартамент или студио под наем в стария град на Поморие?
. Дано само и на хубаво време да случим, че ще сме към края на август чак.
Ние от 04.08.2008 ще сме там, дано само времето да се оправи

От тук от там се чува вечер муzика,но в граници и след 23 бе6е тихо.За Ве4ерникови ниЩо не мога да кажа.На zнам къде е таzи улиzа. От предните 2 апп си на супер място zа раzходки по Крайбрежна,центъра и си на 50 м от до иzточния плаж.
... / Другият му пък е зает по това време.
Но това раzбира се не zначи,че не раzбирам теzи,които харесват хотел с басейн. В една отпуска бяхме ходили и чистачките ни каzаха да не пускаме синът ни вътре (тогава имахме оЩе само 1 син),zаЩото водата вътре я сменяли 1 път на 7 до 10 дена 
/Моят Мартин е на 3г. 5м.
Имам страхотно главоболие вече и не ми се гледат никакви хотели...
Правя резервация , пък каквото ще да е...