74 DE - бакпулвера на Йоткер купуваме и козунаци надуваме

• 17 666
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Гея не го обличай дебело при висока Т Сашко го съблякоха по памперс и не ми поzволиха да му облека нищо, докато не смъкна. Стоя си гол. Навън съвсем леко, zавивка нищо само чАршаф. И той кара 4 дена с толкова .
Ася, ако zнаеш вчера какви невероятни постни сърмички с ориz, лимон, лук, гъбки и копър и чЕрен пипер спретнах  Wink
Сега си довърших чорапките , плетох на малкия вълнени чорапки и на братовчед му са готови отдавна. Откак видях на коледния баzар 15 евро чифта детски плетени вълненки и се научих да плета сама  Wink

# 91
Добро утро Simple Smile
Аз от 6 часа съм активна и започна пак да ми се приспива отново, а вие още спите Wink

Жабо, ние лято чакаме, ти вълнени чорапи плетеш ooooh! Плети, плети, че с този климавандел никога не се знае кога ще падне снегът Wink

......
Да живее немската медицинска школа ooooh!
Гея, нали каза, че са му правили изследвания и не са намерили нищо? (май така прочетох вчера, дано не бъркам, че не ми се връща да търся). В такъв случай освен температуропонижаващи какво друго искаш да му даваш? Антибиотикът е противобактериален, той срещу вируси никаква работа не върши, така че и да му изпишат такъв ще е абсолютно излишно.... Peace
Дано се оправи скоро Praynig

# 92
биба, довърших вълнените и zапочнах едни памучни , жълти . Това zа днес , сега ще иzлеzна да пообиколя магаzините  Wink

# 93
Гея, какво става с вас бе? Няма вирус да ви подмине.
Дано се оправите скоро!

# 94
  • Germany
Добрютру  Flutter

Жаба, благодаря   bouquet

Как плетете бе, хора,  ooooh! ooooh! аз съм такава нервачка и не мога да се закотвя толкова дълго време на едно място, хваща ме нервата. Напоследък се увличам по готвене и по скоро сладкарство  Crazy Но съм все още начинаеща - последното ми произведение е Фъч - за някой лесно, но за мен не беше, но стана супер, веднага се омете  Crazy

Аз като бавнозагряващ реотан да попитам за рецепта за козунак, ама читава, защото тук в готварския всеки си писал различна рецепта и аз не знам коя да избера и коя е хубава. Драснете ми една  Praynig
Иначе яйца няма да боядисвам - ние вече боядисвахме - Саши ще се обърка - 2 Великдена за 1 месец, 2 Великденски заека...странно ще му се стори май. Затова ще отбележим с агнешко, зелена салата и козунак /ако дадете някой рецептичка  Wink/ шок. яйца и т.н.

ГеяHug Hug

Айде пак тръгваме след малко по разходки  Flutter

# 95
Кой тест бе Татяна, ПАП теста не открива HP вируса.
Ето кака ви Вики (както я кръсти Маймунката) ще ти иzясни всичко zа ПАП теста (тук) zа ЧП вирус (тук)

Жабке, много ме накефи снимката на малкия по вълнен пуловер и сандали  Grinning я кажи ти ли си го плела?

# 96
Как плетете бе, хора,  ooooh! ooooh! аз съм такава нервачка и не мога да се закотвя толкова дълго време на едно място, хваща ме нервата.
Аз като бавнозагряващ реотан да попитам за рецепта за козунак, ама читава, защото тук в готварския всеки си писал различна рецепта и аз не знам коя да избера и коя е хубава. Драснете ми една  Praynig
Аз бродирам гоблени (до преди да родя). Тук ако знаеш за какво седяне на дъто става въпрос  Mr. Green.

А за рецептата - аз години на ред търсех такава "изпитана", до като не осъзнах, че не там ми е проблема  Blush. В момента съм в процес на избиране да хубава машина за месене  Mr. Green.
Успех!

# 97
  • в сърцето на един мъж...
Ася, гнойните ангини за съжаление се оправят само с пеницилинови антибиотици. Колкото и да ми се иска да се размина с такова нещо, снощи бяхме в спешното за малкия и за мен - УНГ-то ми го изписа.
Бибе, да така е, не намериха нищо. Просто сметнаха, че и зачервеното гърло не е проблем. Не знам вече Sad До гуша ми дойде Cry Това е на всеки две седмици така Cry
И аз плета, ама нещо от как съм тук нямам нерви и не съм се захващала скоро.

# 98
И аз преди десетина година уших 2 гоблена и наскоро едната ми леля ме помоли да доушия един неин- шила 2 еднакви (големички) за внуците, но към средата на втория се разболя от диабет и очите й доста отслабнали и й е трудно да боде толкова ситно. Викам- няма проблем, прати го ще го доушия. 2-3 вечери боднах тук там обаче никакъв мерак, много досадно ми се видя след толкова години ooooh! а обещах Embarassed... обаче внукът, за който е наречен, е малък още, имам поне 10-15 години докато му дойде време за "чеиз", така че- има време, само без излишен стрес Wink Laughing

Децита, сега пека моите 2 козуначета, ако успея да ги изпека както трябва и следобед, при дегустацията, остана доволна, ще ти дам моята рецепта Peace (тя не е моя де, пак от форума Wink)

# 99
Гея, това е много неприятно. Сетих се, че аz бях така миналата година, една седмица zдрава, една седмица болна, една седмица zдрава....Вече ме беше срам да каzвам "болна съм", буквално ми беше неудобно и ужасно нераzбираемо. Окаzа се в крайна сметка хроничен синуzит, иzлекуваха го и от тогава, да чукна на дърво, не съм боледувала. В смисъл, щом е толкова често, трябва да има причина.

# 100
Хм, Гея, кофти, оба4е...
* децата сега си иzграждат имунитет и до тогава е нормално, zа съжаление, да боледуват 4есто. ОЩе пове4е, 4е в момента има вирус.
* съгласна съм да не се дава ниЩо, освен неЩо zа сваляне на температурата, след като не му откриха ниЩо. Радвай се, 4е не си в БГ, където zа вси4ко дават АБ, дори и zа вируси  ooooh!

Знам 4е е трудно, но не се ШаШкай, особено Щом като малкия се 4увства добре и си играе. Дай му много те4ности и само лека храна, Ще се оправи. Милена съЩо ми вдига редовно Т, оба4е спрях да се ШаШкам. Водя я на лекар но ако не открият ниЩо, zна4и няма ниЩо беzпокоително. Явно органиzма се бори с неЩо и от там идва температурата. И нека се нау4и органиzма да се пребори сам.

Ох и аz не мога да се оправя, ама хи4, наистина не съм добре  Sad Ако не се оправям до седмицата, Ще гледам саолета преz крив макарон  Sad  На детето ухото му било оЩе малко роzово.....ина4е е добре. Ама аz само се вла4а.....  Tired

# 101
котаранке, прабаба му го плела zа баща му  Wink иначе няма начин да не е по джапанки, след като има амбицията да стъпва в басеина. Малко след това махнах и панталона та си остана по пуловер и голо дупе, но таzи няма да я качА  Joy

# 102
Татяна обаче също е права, наистина мъниците често и бърzо вдигат висока температура. При Малик много, много Ечсто са били zъбите, колкото и да не исках да вярвам на вzаимовръzката. А zа лекарската система тук, иzобщо няма да zапочвам, че ще ти настръхнат косите. РАДВАЙ СЕ, че си в ръцете на немската медицина.

# 103
В Бг рдовния номер е АБ за хрема и зачервено гърло - да не слезнело надолу Shocked

# 104
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
за боядисващите яйца за нашия Великден: от 20 сварени яйца, 0 счупени.
варих ги 15 мин. на пара Peace
вие раздавате ли яйца? мен ме гледат странно като ги подарявам...

ще снимаме филм за аутисти Laughing
май другата или по-другата седмица почваме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт