От известно време Дарена се разсейва като суче.
Не се нерви, не плаче, но цокне малко, дръпне се и започва да се усмихва
Проверявам, има си мляко, не е от нямане със сигурност.
Но е неприятно

Не успях на първа страница , но бяхме на разходка
Установих , че предиобяд определено е по-приятно навън , а не както вчера в най-голямата жега, уфф! май трябва да се минава на летен режим - сутрин и следобяд разходка , а по обяд - сън вкъщи . Само дето мойта в къщи не спи , но ще измислим нещо

Айде и ние тръгваме след малко по разходки
.
.За съжаление следобедите сме пълна скръб със сученето/понеже кърмата е по-малко/ и продължавам да изцеждам и да давам шише.Не зная как щях да се оправям,ако отказваше да пие с биберон
.

Записвам се и аз в тази темичка, въпреки че все още дочитам старата
...Да си пожелаем хубавото време да не свършва, макар че ми се струва малко раничко за такива жеги, но поне се отпуска душата
!!!
При вас как беше? А това за разсейването на бебоците докато папат и при нас го има. Муца, муца и като се загледа някъде едва ли не чак зад рамото ми все едно кой знае какво се случва там
, но мисля, че не е притеснително, просто са ни любопитни и впечатлителни бебоците....
...аз вече си позволявам по веднъж на ден нормално кафе с кофеин...Не забелязвам разлика в настроението и съня на Яна, но дали може на друго да влияе??? На стомахчето???
Веднъж бяха стреляли с пушка по моята котка и имаше съчма в опашката, много луд народ има

-все се чудя кво стана сега,наяде ли се