Фризьор Бургас - координати !

• 187 695
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета!
Искам да попитам за салона на Гено ,срещу Технополис....самия салон как се казва,да не взема да се объркам и да ида някъде другаде Blush
И също разбрах,че и майка му Диди подстригва...трябва ли да казвам при кой искам да седна или просто да искам час за подстрижка и боя?

# 571
 Салонът се казва Ди енд Джи, друг в същата сграда няма. Трябва да кажеш при кой искаш, да. Те най-вероятно ще те и питат.

# 572
Благодаря ти !А според вас кой по-добре подстригва?

# 573
 Мен лично Дида ме подстригва по-добре, което не означава, че Гено го прави зле.  Peace

# 574
Момичета от няколко поста по-нагоре разбирам ,че Надеждица се е върнала на работа.Салонът й Infinity ли се казва?Или е зад АГ на Михайлов?

# 575
  • Бургас
Не, намира се в Лазур.Ако знаеш къде е Захаро-отсреща между блоковете има една голяма кръгла кооперация.Салона е от вътрешната страна на кооперацията.

# 576
Момичета колко Ви струва подстригване + боядисване на коса /без изсушаване/ ?
Моята фризьорка напоследък ми взема по 45лв. и се чудя не е ли множко? Whistling

# 577
Зависи от това колко гъста ти е косата и колко е дълга. На мен и повече са ми взимали. Simple Smile

# 578
Здравейте на всички!Косата ми е под раменете и къдрава.Много искам да я подстрижа късо и даже си избрах прическа разновидност на Боб.Моля,ако някой знае фризьор,който да се оправя с къдрави коси да ми пише.Проблема е огромен.Повечето не могат да се оправят с косата ми и резултата е коса като на агне.Благодаря предварително.

# 579
Момичета препоръчайте ми добър фризьор за боядисване - ежемесечно /и да не е прекалено скъп!/ в Братята...  bouquet

# 580
Здравейте. Бихте ли споделили мнения за Лазар от салон Борсалино? Имам тънка права коса, която искам да изглежда по-здрава и жива. Подстригването ми е проблем - често ме накълцват и стърчи на всички посоки. Помогнете... В момента е средно кестенява, но ми се ще да променя малко визията и си търся сръчен фризьор с поглед върху това каква прическа /и цвят/ би стояла добре на клиентката.

# 581
Ако някой в момента ходи в студио Амбър, моля също да сподели мнение и да намекне за цените. Изглежда свежа атмосферата при тях, въпросът е дали са кадърни.

# 582
Амбър са много добри! Като за капак са и големи сладурани! Работят наистина качествено! За мен да ходя при тях ...е проблем цената...доста скъпо ми идва  Confused

# 583
  • Бургас
Бих искала да си купя професионална козметика от салон в Бургас, споделете какви марки сте си купували и от къде Simple Smile

# 584
  • Бургас
Ползвам La Biosthetique , много съм доволна !

Общи условия

Активация на акаунт