Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е най-добрият фризьор в Бургас за различни услуги като кичури и изсветляване?
Къде се намират фризьорските салони на Слава и Явор?
Можете ли да препоръчате фризьор, който работи с Kerastase, освен Angel и Slava?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е най-добрият фризьор в Бургас за различни услуги като кичури и изсветляване?
Формулярът предлага няколко препоръчани фризьори в Бургас, включително Явор, Ивелина от френски салон "ИВ", Слава, Надeжда Иванова, Гено, Жорo от Поморiе, Румен от Тримата кралe , Янa от Изгрев и Дорето. Всеки има своите предпочитани услуги и стил на работа, които се отразяват в мненията на клиентите. За кичури форумът препоръчва фризьори като Гено, Дорето, Калина и Надя. Всеки от тях е специализиран в определени услуги и стилове на прически, което ги прави предпочитани за различни видове кичури. За изсветляване форумът споменава фризьори като Тошко, Кондев, Ирина и други. Всеки от тях може да предложи различни техники и стилове на изсветляване, които отговарят на индивидуалните предпочитания на клиентите.
-
Къде се намират фризьорските салони на Слава и Явор?
-
Можете ли да препоръчате фризьор, който работи с Kerastase, освен Angel и Slava?
-
Как мога да си запиша час при Надeжда и какви са нейните цени за кичури и подстригване?
-
Къде се намира Надeжда и какви кичури е направила? На каква основа?

Аз съм от Благоевград но живот и здраве ще идвам в Бургас на сватба,та ми трябва фризьор да ми направи прическа.Кажете ми координати на тази Слава и колко скъпо разбирате за скъпо да речем аз давам около 50 лева тук за вечерна прическа.В този салон където работи тази фризьорка имали и добра маникюристка ако евентуално ми се развали покритието на ноктите?А гримьор,който да работи с по-добър клас козметика от максфактор или лореал?