Фризьор Бургас - координати !

• 187 377
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
 Не бих казала, че е чак привърженик. Ще се съобрази с предпочитанията. Мен не ме филира. Телефон пращам на лични.

# 601
  • Бургас
Правили ли сте си някъде милк шейк терапия, арганова терапия или др. Много бих искала да пробвам, но незнам къде  Thinking

# 602
  • Бургас
На Републиканска има нов фризьорски салон (в помещението на бившия Office 1), знаете ли кой е фризьора, отзиви?

# 603
Правили ли сте си някъде милк шейк терапия, арганова терапия или др. Много бих искала да пробвам, но незнам къде  Thinking

Правих си арганова терапия в "Angel Face'' преди няколко седмици (имат лятна промоция, но не помня цената) и останах много доволна, пак бих си направила  Crazy

# 604
здравейте, аз имам доста дълга коса но съм решила да я подстрижа радикално. Искам да си напарвя прическа bob или така нареченото каре. Можете ли да ми препоръчате фризьор за това. Не съм от Бургас и ще съм ви благодарна за препоръките и контактите.

# 605
Здравейте, момичета!
От доста време следя темата и искам да ви похваля моята фризьорка в Изгрев - Гинка в бл. 19. Винаги ме подстригва супер, издухва ме перфектно. За боядисване - също съм доволна, аз обикновено си нося боята, защото вече съм си намерила цвета и боята и не сменям често.
Вярно салона не е лукс / във вход е/, но е чисто, подредено и приятно. И двете са добри, но аз лично ходя от 5 години при Гинка.   Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

# 606
Здравейте, можете ли да ми кажете добър фризьор в района на Възраждане(може и в центъра) .. Трябва ми да може да прави хубави преливащи пластове, понеже косата ми е доста тежка. А повечето я накълцват като .  ooooh! Гледах някакъв салон New image, но нямам никакви отзиви за него, както и един близо до Краснодар, на витрината му има големи надписи Paul Mitchell .. но също не знам дали са добри. Ще се радвам ако можете да ми помогнете  Hug

# 607
  • Бургас
Мога да ти препоръчам салона на La Biosthetique на Фердинандова, входа е срещу кафе "Карма".
Фризьорката се казва Силвия и със сигурност ще свърши работа  Simple Smile

# 608
Явор вече не работел в салона на ул. Цар Симеон. Някой знае ли къде се е преместил?

# 609
  • Бургас
Явор вече не работел в салона на ул. Цар Симеон. Някой знае ли къде се е преместил?

Аз не знам за такова нещо  Shocked Минавам често от там и даже скоро бях гледала лепенки на прозорците с някаква промоция за боядисване.
Ще му се обадя да си запиша час, че вече съм за подстригване и ще го питам дали се е преместил наистина.

# 610
Здравейте, дано някой чете и отговори. Не съм от Бургас, следващата седмица  в петък и събота ще съм там, имам малко свободно време, а и ми е важно да се направя красива Crazy, та затова да питам - избирам между оферта маска и подстригване в Дом Романови или подстригване или боядисване с подстригване в "Глория". Кое от двете  студия бихте ми препоръчали?Simple Smile
Има и някакво боядисване с Алфапарф в "ММ Beauty", но не съм уверена, че няма да се изгубя (първите две поне са в центъра Simple Smile))
 Praynig

# 611

Аз не знам за такова нещо  Shocked Минавам често от там и даже скоро бях гледала лепенки на прозорците с някаква промоция за боядисване.
Ще му се обадя да си запиша час, че вече съм за подстригване и ще го питам дали се е преместил наистина.

Явор се премести в друг салон.На улица "Любен Каравелов" е,това е глухата пресечка на "Александровска" на ъгъла с индийския магазин до Райфайзен.Дано си ме разбрала.Иначе телефонът му е същият.

# 612
  • Бургас

Явор се премести в друг салон.На улица "Любен Каравелов" е,това е глухата пресечка на "Александровска" на ъгъла с индийския магазин до Райфайзен.Дано си ме разбрала.Иначе телефонът му е същият.

Много странно. Защо ли се е преместил. Аз си мислех, че къщата, в която му беше салона, си е негова.

# 613
  • Бургас
Дами, имам проблем, косата ми е рядка и тънка по рождение и обикновено на фризьорите не им се занимава с мен, смея да си махам само цъфтежа, ако поискам прическа най-много да ме ошмулят като момченце. С една такава никаква прическа средна дължина съм от доста време и вече не мога да се гледам . Моля, препоръчайте ми фризьорски салон - скъп или евтин нз, важното е да ми оформят добре перушината.

# 614

Много странно. Защо ли се е преместил. Аз си мислех, че къщата, в която му беше салона, си е негова.

Разширяване на бизнеса.

Общи условия

Активация на акаунт