ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ деца шарят алени яйца!

• 22 546
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
        Здравейте и от мен, писала съм един два пъти, тъй като момченцето ми е декемврийче  Simple Smile

Относно акането в памперса mkp Николай има същият проблем. Изпада в ужас и истерия, като му се приака и трябва задължително да е в памперс и винаги се крие, иначе се стиска и се запича още повече от колкото е по принцип. И в градината се стиска. Давала съм всякакви разхлабващи, каквото ви дойде на ума всичко съм пробвала е не ще. Ака си в памперс и със зор, така че съм го оставила за сега, защото започна и да се травмира. Една позната ми каза, че нейното дете е било така и се е оправило след като е навършило 4г.

# 271
Здравейте,мацки!
Все още сме в Пловдив,но като закарам Дани на градина и се шматкам по цял ден,правя се,че правя нещо във връзка с морето,а вечер не мога да докопам компа-Дани си е свалил някаква игра с жаби и я жули като е вкъщи.Сега и аз не знам как съм вкъщи...
Почвам да се готвя за морето,бях на гинеколог и зъбар,шубе ме е нещо там да ме заболи и да ми съдерат 10 кожи за един преглед.
МКП,имай съвест,не отслабвай повече,че като се вталиш прекалено и с това чувство за хумор и ще ни пратиш с Люска в девета глуха!  bowuu
Монка,честито ви завършване на 1 клас!Готин подарък си й направила,браво.Ами Марто?Яна е много готина,на някои снимки много прилича на теб!
За памперса не мога да дам съвет....На Дани му махнах миналото лято и дневния и нощния наведнъж,но нощният му беше сух много време пред това.До сега е имало 2-3 инцидента и то както при Чоча и Вики-бил е отвит.ПУ-пу,дано да няма инциденти,че аз като малка поне до 6 годишна възраст съм се напикавала в леглото-сънувам си,как отивам до тоалетната,сядам и почвам да пишкам,обаче нещо много неудобно върху тая тоалетна чиния.... Embarassed Какъв хубав спомен,определено заслужава да бъде разказан в една тема..... hahaha
Иначе на 30-ти ще има тържество,нашите дечица ще пеят и танцуват,вече ушите костюмчетата,момчетата ще имат папийонки,не е шега работа.Ще има снимки,разбира се!
ЕЛИ,пусни някоя снимчица с големия корем!
МАРЦИ,дано тази Т да е от нещо тривиялно,да не е вирус или нещо,макар че аз при Т винаги вода Дани на лекар.
ЧОЧА,стискам палци Чам да ви помогне.При първатани среща в София останах с неприятни спомени-тогава не знаех,че Вики е с алергия по бузките и като я видях попитах,какво й е,просто я е толкова беличка и синеока,като цвете,и ти май се отдръпна някак си,не знам,може би тонът ми е бил някакъв,но определено пожелавам тази алергия да се махне кожата й навсякъде да стане нежна!
Отивам да взема малкия от градината.
МОНИ,ти с тия цепени глави как не се стряскаш?!Евала на спокойствието!

# 272
Здравейте и от мен!
Днес и ние ходихме на логопед. Вики има проблем с изговарянето на някои звуци, по-специално В, Ф, Ш, С, Щ, Ц и т.н. Сега ни предстои всяка седмица по 3 пъти да ходим, но на нея й хареса. Попита ме, след като се прибрахме, дали можем пак да отидем. Логопедката каза, че се надява до 3 месеца да започне да казва тези звуци.
За памперса - Виктория спи с памперс. Не прави нищо в него, но държи да спи с памперс. Оставила съм я да прави каквото желае, немам нерви да се занимавам. Ако иска и в 1-ви клас да ходи с памперс - нейна си работа. На мен не ми пречи.

# 273
Днес тържеството беше със смесени чувства Crazy като излязоха пред родителите - навън в градината беше купона, 30 процента цивреха - вкл. и нашата госпожица беше от тях, започна приказката - мюзикъл... и изкараха последните две ревли Емата с нейната приятелка Биба  ooooh! Laughing цялото представление мина без тях... после имаше подаръци, игри, и накрая за закъснелите отново представление, там се включихме обаче - вкл. и аз ooooh! защото иначе не искаше да излиза да пее и танцува Crazy
Снимки от родителите ще чакам, имам точно 2-3 снимки на ревяща мацка, останалото не бе възможно да снимам ooooh! Mr. Green

# 274
здравейте!

Сав е класиран според 4-то ни желание в ДГ 151 на ул. Мърфи... доколкото рабирам, сега можем да продължим да участваме с горните желания и във второто класиране, без да загубим това място... ще видим, а и не е зле да огледаме тази градина.

иначе - за памперсите - при нас почти успоредно бяха махнати дневният и нощният, но аварии е имало /и има чат-пат още, но много рядко/, разбира се. С акането не сме имали проблеми.
Милена, може би не опитвай и двете наведнъж - нека първо посвикне да спи без памперс и да я изпишкваш през нощта, а малко по-нататък - и да ака другаде... или пък обратното, ама не знам дали това предложение е смислено...

хайде, хубав ви ден!

# 275
  • 42.016399,23.101179
Маймунка 4-то желание не е толко зле, поне според наплива за който всички говореха при кандидатстването. newsm78 А близичко ли ви е тази градина?Наистина не е зле да я поогледаде и поразпитате за отзиви.
Eli_cz и в нашата детска градина тържеството беше почти като във вашата. Половината на Вики от групата ревяха за майките си, ама мойта се държа геройски-хилеше се, танцуваше, но не преставаше да ме търси с поглед и да ми маха. Laughing
Ванилийка а вашето тържество как мина? Дай някой снимка, че от давна не съм виждала Дани Бузани. Laughing
Ние от днес сме с очилца, вчера голям рев му хвърли на прегледа докато и слагаха капки, после в оптиката пък ревна за очилата, искаше веднага да си тръгне с тях. А в момента ги е сложила в кутийката и си ги е гушнала-така спи. Дано само не и мине бързо ентусиазма. Sunglasses

Какви са ви плановете за утре? Къде ще празнувате?Какви подаръци купихте на малките?
Мене ме сложиха утре квестор на матурите, та Виктория ще е с татко и. Доколкото разбрах ще я води на Аква парка, щяло да има тържество за дацата. LaughingАз дано свърша по раничко та да мога да намажа и аз от плажа. Иначе Вики от много отдавна мрънка за тротинетка за 1 юни и вчера и купихме.
Къде се загуби Смайли?  newsm78

# 276
Ванилийка а вашето тържество как мина? Дай някой снимка, че от давна не съм виждала Дани Бузани. Laughing
Нашето тържество мина много добре.Никой за никого не е ревал,децата излезнаха и почнаха да се клатят с много сериозен вид,а ние умряхме от смях. Joy Госпожите се клатеха най-много и изразително обаче.Все пак момиченцата бяха по-добре организирани и с по-сложна хореография,нали се развиваме по-бързо.Иначе бяха костюмирани-мадамите с розови полички ,"мъжете" с черни панталонки ,бели нещо като ричи и папийонки.А,сега се сещам,че съм писала това.Кофтито е,че тати и любимата баба на Дани не можаха да го видят,защото в Пловдив имаше страхотни задръствания и те доста закъсняха.Но аз снимах с камера и се опитах да направя няколко снимки,но не се получиха добре,защото за да осигулят пространство за децата родителите бяха доста далеч,предвид  възможностите на непрофесионалния ми фотоапарат.
Видях момчето ми в различна светлина,как внимава,как седи мирен /за мен това е феномен,защото аз го виждам неподвижен само когато спи  hahaha/,как изпълнява всякакви команди.Той изобщо не ме търсеше с поглед,личеше,че се чувства добре и е спокоен.
Веднага след изпълнението на тяхната група аз зарявах детето не грижите на баба му и хукнах за София с баща ми,където в Бояна,в Президенството имаше организиран благотворителен бал.За първи път бях там и ми хареса.По нощите се прибрахме в Пловдив и се забихме в един пиано бар,точно така,все още с баща ми.И си прекарахме много добре.И днес си прекарах много добре с парцал и прахосмукачка в ръка. Joy
За утре не съм предвидила никакви подаръци,така или иначе му взимам играчки без повод и смятам да спра с тази практика,защото играчките тотално губят своята стойност в очите на детето.
Нашият тати е квестор   Mr. Green на един язовир от снощи,ще го пази до утре следобяд,така че пак сме с Дани тет-а-тет.Обеща ни утре вечер,като се върне,да отидем някъде тримата.Иначе смятам да го заведа в някоя детска стая,после да се разходим,стига времето да е подходящо.

# 277
Ние от днес сме с очилца,
Дано да ги носи и дано да й помогнат.Ако сте редовни кога ще й се оправи диоптърът?
Аз не съм водила Дани на офталмолог,трябва да го направя.
Маймунка,радвам се,че проблемине на Савко не са много сериозни!А ти самата притесняваш ли се за нещо в това отношение?За градината-щом няма да загубите това място при евентуално участие във второ класиране,тогава защо да не се пробвате?Тогава поне ще имате избор,ако се класирате в някоя друга/1,2, или 3-то желание/  ДГ.

# 278
Честит първи юни на бандата с най - любимите ми деца
пиленца желая ви все така щастливо детство, да сте здравички, да продължавате да сте слънчевия лъч на мама и тати, много силно ви целувам и ви обичам всичките
Весел празник от мен и Виктор Hug

# 279
  • София
Днешната ни програма за 1ви юни се изчерпа с ходене на плаж и взимане на сбогом с морето. И подаръци не съм купувала...
Утре си тръгваме за София. Ще се видим скоро!

# 280
  • Sofia
ДЕСКА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ДА СИ ЖИВА,ЗДРАВА И ТРЕТОТО ДА Е МОМЧЕ Wink  bouquet
ШОШИ И НА ТЕБ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!МАЛКАТА МИШКА ДА РАСТЕ ЗДРАВА И ЗАСМЯНА!  bouquet

# 281
Деска Честит празник, да си жива и здрава, весело изкарване Hug

ЧРД и на малката сладка ЕМма, да радва много мама, да слушка много кака и тате много да я глези!!!!

# 282
Здравейте мили мои,

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДЕСКА - да си жива, здрава, обичана!  bouquet

ЕММА - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛО ДЕТЕ, прегръдки от Боби и Калоян!

Ние сме приети в детската градина на Боби, по първо и единствено желание - това за мен е чудо - имаше само три свободни места.
Сега ходих да го записвам, всичко беше наред, отдъхнах си - един голям проблем намери решението си - от 15.09 сме на градина. Тогава той ще бъде на 2 години и месец. Може да не тръгне веднага, но поне знам, че сме вътре. Трабва да се почерпим по случая.

# 283
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
МЕРСИ МОМИЧЕТА  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМКАТА

# 284
  • на езерото
  Честит Рожден Ден, малка сладка Ема  bouquetМного здраве, щастие и безгрижно детство ти желая!
  Деска , Честит Рожден Ден и на теб  bouquetПожелавам ти, много семейно щастие и по малко проблеми около двете ти ангелчета Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт