ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ деца шарят алени яйца!

• 22 581
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Мацки
днес 10.г. от как съм се бракувала  Whistling Mr. Green
празнувам Тенекиена сватба  Mr. Green

# 181
Ели, да ви е честито!  bouquet Да го отпразнувате подобаващо!  Hug

# 182
Такива празници разбирам подобаващо - с много секс и разпивки... пък нито едното, нито другото ме въодушевяват нещо... може би за 20.тата годишнина ...  Shocked ooooh! Mr. Green

# 183
  • София
Да ви е честито, много да се обичате и слушате/слуша той, най-вече/! Ние с Мартин сме в критичната 7-ма година. Да видим как ще я приключим...Нещо напоследък все по-дълги ми се виждат дори нищожните 2-3 дни месечно, през които сме заедно. Мисля да взема да ги поразредя  Mr. Green
Шоши, да ти се похваля и аз с моята диета. Направо е чудодейна, уж е за панкреаса, но откакто спазвам тези ограничения, свалям бавно, но постоянно. Вече съм на 62 кг. В началото в болницата рязко свалих къде 10-на килограма, което е нормално при 10 дни пълен глад и венозно хранене, а през останалите 3 месеца още толкова свалих постепенно. В началото с по-бързи темпове, сега на около 2 седмици по килограм падам. Тука от 2 седмици нещо зациклих, вдигнах 1 кг, после го свалих, после пак, но се въртя все 63-62. Още 7-8 ако сваля, ще черпя!

# 184
Аз пък такива празници не празнувам Simple Smile Но Ели, да ви е честито!

Шош, само 3 седмици изкарах, после покрай празниците престанах. Свалих и аз килца, но проблема си остава целулита. Само масажи и спорт помагат. Сега обмислям как да стане едното и другото.
Солариума добре ми действа - предимно на самочувствието обаче  Sunglasses

# 185
  • София
Изключително се изнервих с една поръчка от онзи сайт. Дава ми нон-стоп следното съобщение:

Vous ne pouvez pas acheter plus de trois articles personnalisés dans la même commande. Merci de supprimer des articles personnalisés de votre commande.

Проверявам в кошницата, махам по някой артикул, на който пише, че е articles personnalisés , след което веднага се появява на някой друг....Така вече махнах чаршафи, калъфки, сега вече и на едни детски балеринки за Ванеса и Мая се появява тоя надпис....Направо полудявам. Изтрих си половината кошница и все се оказва, че имам над 3 артикула с възможност за персонификация....Какво да правя?

# 186
  • София
Е не, сега се появи и върху нашите буйки, Смайлиииии........ #Cussing out

# 187
здравейте!

Ели, честито!!!  bouquet

Нелка, как е Дара, бяхте ли на преглед?

ние за утре и другиден също мислим да се мотаем доста, но нямаме планове засега.

да ви питам, като така и така сме на тема Градини - кога трябваше да излезе класирането в онзи прословут сайт? някой знае ли? аз не проверявам редовно, последно видях, че до 7 май са се потвърждавали предимствата, но не мога да открия дата за класиране  Embarassed
а питам, за да не изглеждам съвсем безотговорна... иначе никак не знам на каква градина предпочитам и може да ходи Сав от есента... особено както загубихме навик да ходи редовно, макар днес например да е там, нещо не съм сигурна, че мисля сериозно пак за Пипи, по-скоро за промяна... много хубави неща чувам за училището и детска градина Виктор Юго, но нито знам още колко струва, нито съм убедена, че държа на френския като първи език, въпреки че той самият твърди, че иска да учи именно френски  Wink... но ако живот и здраве най-сетне се преместим, то няма да ни е безклайно далече /на ул. св. Наум е, в сградата на руското у-ще/

много хубави и вдъхновяващи снимки! Радвам ви се и за диетите, но за целулит не ща и да чувам...

поздрави!

# 188
Даричка е с ангина. Дадох хомеопатично. Сега няма Т.  Само един налеп имало.
Джипката ме обяви за луда, че съм се навила на операцията. Пълна глупост било ...
Ще мисля още ... уфффф ...

Доколкото подочух на нашата площадка класирането в сайта ще излезе някъде съвсем в началото на юни. 2-3 дни преди това /в края на май/ трябва да има списъци по градините. Проверявай, Нев, защото точните дати не ги запомних. Мина ми покрай ушите като говореха майките.
Аз пари за частни детски градини нямам. Отчитам плюсовете, но и в нашата си е хубаво  Mr. Green

Миленке, този надпис да не би да ти се появява на артикулите, от които си поръчвала по 2 бройки? Май ще се наложи да пуснеш отделни поръчки.

# 189
Ели, честита годишнина. Много да се обичате и да се разбирате.

Аз в неделя в кьсният слетобед ще идвам кьм софия.  ще спя у Янче ( за което сьм и много благодарна    Hug ) . Ако има желаещи , може да се видим след концерта на Кайли някьде да хапнем  Laughing . Ако не - в понеделник ще сьм до кьм 15 часа пак на разположение.

Шоши, много е пораснала Емката. Има една снимка с градинка с лалета и други цветенца - направо се влюбих в нея.  Peace
 А дали в началото на явгуст ще сте в Мюнхен  newsm78 Май ще минем за един ден оттам с Яна. Може да се видим.

Преди малко ми се скапа телефоньт. Много странна работа - работи , обаждаш се ( пробвах от последно набраният номер) , екрана свети бяло и няма никакви картинки по него , т.е. прилича на фенерче   #Cussing out Прехвьрлих си картата в другият ( глобулският ) телефон , но се оказа , че той е кодиран срещу МТелски карти    Mr. Green  . Дано утре ми го оправят , че незнам какво ще правя без телефон  ooooh!

Фьстьче, браво за колетчето. Дали не са се стреснали нещо и затова така изведньж да се е появило СПЕШНО от скришната задна стаичка   Thinking

# 190
Янче, ще трябва да ми пратиш телефона си , че ако не ми оправят телефона утре , няма да го имам   ooooh!   Laughing

# 191
МКП, надписът излиза, когато има 3 артикула, на които 3 пъти си променяла цвета и номера. Вадиш ги от кошницата и след това си ги намираш отново, слагаш ги пак и става.

За неделя съм "за". Дори не съм на работа.  Mr. Green И в понеделник почивам.

# 192
  • София
Мамка му, късно ти прочетох поста, Алекс. Извадих си 3 неща от кошницата и пуснах поръчката. Нищо, ще направя нова поръчка, ама като се знам каква съм патица, няма да се размина само с тия 3 неща. Нещо все не мирясвам, докато не запълня догоре кошницата.
Какъв е планът за утре? Едно предиобедно Калипсо как ви се вижда? С опция за обяд там?

# 193
  • София
Алекс, сега видях, че имаш за продаване 3 ленени рокли. Искам да ги пробвам и трите!

# 194
Днес остарявам с още една година #2gunfire #2gunfire #2gunfire. Незнам защо, но никак нямам желание за празници, за гости. Иде ми да се прибера след работа и да си полегна пред телевизора или с някоя готина книжка. Ама сега ще се изръси цялата рода и куп приятели. Няма как да се покрия newsm78 newsm78. И телефона от сутринта не е спирал. УЖАС

Общи условия

Активация на акаунт