ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ деца шарят алени яйца!

• 22 587
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Крис, проблемът му е, че е леко слабоумен и за 7 години така и не се научи да говори на български, а за 3 години не успя да научи и дъщеря си на немски, та сега нямат начин за комуникация и се тръшкаше, че градината трябва да е немска, чужди хора да свършат неговия ангажимент да научи дъщеря си на собствения си език. Да го и у инженера. Баща ми, прост механик, научи сина си на български за отрицателно време, при това съвсем сам. Ама, айде, да не се самонавивам. Освен това аз 3000 евро годишно за детска градина нямам. Нито пък мога да влача детето чак до Бояна всеки ден. И това при положение, че имам опция за градина в задния си двор, дето се вика. Айде де  Crossing Arms

Диди, казва се "101 защо" детската градина, по-известна като детски клуб "Ескалибур". Чух някои шантави неща, от рода на сутрешна "панритмия" вместо гимнастика, което не ме притеснява, и ограничаването на физически контакт между децата, защото се нарушавало "личното пространство", което ме притеснява, но това са разкази на родители, смятам тия дни да питам в прав текст в градината.

# 166
Здрасти банда
чудни са снимките, бебетата са вече големи деца, каките им големи госпожици...
Браво на вас, само не разбрах защо навсякъде са празниците с народни носии Blush нещо съм изкукала май...

Фъстъче
пишеш залба, и си искаш парите от пощата...

Цвети
ами не знам какво толкова се замисляш даже... изглежда таксата не е болка за умиране по разказа ти... така че...

Нашата приятелка Ванеса ли само не е била на градина до сега... аз дори не знаех... ами много ясно че тази като е пред вас... е най-добрата  Wink Grinning

Добре дошла и от мен на новата мама  bouquet

# 167
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Намерих се в нета стари снимки на Габи - http://www.bgphoto.net/Albums.aspx?UserId=2353, ако ви се гледат

# 168
Ясно, мъве, що ли напоследък друга дума не ми иде за них Crazy

# 169
  • Sofia
При Чам прегледа още ли е 20лв,че в сряда имаме час?

# 170
25 лв. Нали не ви е пръв? Първия е 50. Отдавна.

Дара е с температура от снощи, но освен, че я боли гърлото други оплаквания няма. А тъкмо днес щяхме да ходим при Френгов на контролен преглед и другата седмица да правим изследванията за операцията ... Това не пречи де.

Ясно, мъве, що ли напоследък друга дума не ми иде за них Crazy
Това не го разбрах? Искаш да си сменяш ника ли?
На мен ми се върти нещо в главата  Laughing

# 171
  • Sofia
не е първи,аз не съм ходила от година и нещо Laughing

# 172
Не знам тогава, но не вярвам да ви прави първоначално интервю пак.

# 173
  • Sofia
Няма да прави,каза че има файл с прегледите на Вики те са били общо 2 ,така че си е визитация

# 174
  • София
начи 25 тогава

# 175
  • у дома
да, 25 е .. и аз ходя всеки месец при нея и ми е що-годе прясно инфото.

А колетчето си го получих тази сутрин   Mr. Green Снощи намирам в пощенската кутия 2ро известие с червено мастило и големи букви СПЕШНО!  Mr. Green Оказа се, че служителката от другата смяна го била прибрала в задната стаичка  Mr. Green на скришно място.
размина им се жалбата този път, а аз ви благодаря, че ми показахте пътечката за действие Hug

Миленка,  а какви са аргументите ти против държавна градина освен неприлично ниските такси  Mr. Green  Joy ?

# 176
Това действие в коя поща се развива?

# 177
Миленка,  а какви са аргументите ти против държавна градина освен неприлично ниските такси  Mr. Green  Joy ?

Предполагам невъзможността да я запише там по това време на годината. А и те няма да работят лятото. В нашата пак ще правят ремонт юли и август.

# 178
  • София

Предполагам невъзможността да я запише там по това време на годината. А и те няма да работят лятото. В нашата пак ще правят ремонт юли и август.

Не само по това време, а по каквото и да е време. Градините около нас са явно доста предпочитани (ОДЗ 8 например) и като я регистрирах в прочутия сайт, от 20 обявени места, Ванеса е с номер 389. Според теб имаме ли шанс? Но всъщност си права, истината е, че ако не се бръкна за детска, няма да мога да казвам, че детето ми учи в частна градина, отиде ми реномето. Все пак имидж имам да пазя....

# 179
Крис, как е диетата?
Смайли, а ти продължаваш ли?
И аз правих миналия месец, Скарсдейл, не я спазвах стриктно, но свалих някое килце. Имам нужда от още обаче и най-вече искам някакси да се избавя от гнусния целулит  Sick

Общи условия

Активация на акаунт