ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ деца шарят алени яйца!

• 22 592
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
да бе верно ли си от Нови искър
ебаси кефа
пукнете се от яд, най накрая някое декемрвийче и около меннннннннннн
ми казвай къде си в Нови искър и да се виждаме на кафе, виждам и ти си се прецакала там да се омъжиш Mr. Green
бъзикам се
сериозно
искаш ли да се видим Peace
Разбира се, че ще пием кафе. Той мъжа ми е от Гниляне, а сестра му живее в Курило. Ние сега сме в Световрачане, купихме си апартамент 2003г. Знаеш ли, че може и да се познаваме, току виж сме излезнали и съседки  smile3555 Hug. Ще чакам да пишеш.

# 151
  • София

Дара ме врънка постоянно да ходи на клуб. Даже има претенции в кой клуб  Crazy
Съботно-неделно предлагам да се организира "парк - пица - клуб" програма. Знам, че Филотелия е навита.

Сега видях, че в събота от 10.30 ще играят "За граховото зърно и една принцеса" на Гурко. Не сме го гледали. Предлагам Янче да вземе билети. Ще й звънна. Ако има и други желаещи, да сигнализират своевременно.

Филотелия е навита, ама събота е работен ден и съм на тръстиката. В неделя обаче съм ОК за пълна програма. Колкото по-пълна, толкова по-добре. Не предвиждам даже следобеден сън. Вечер също става - все по-често почнахме да се завъртаме край Калипсо, особено сега, когато времето е подходящо.

# 152
Привет
Добре дошла на н-нова!
Ами хайде и аз съм фен да се видим, тази седмица ми е последната свободна преди да стана Пантелей пътника отново, но гледам за неделя говорите, хм аз точно тогава заминавам Cry
Марк точно вече се закрепи след боледуване и от вчера е на градина да събира нови вируси, хич не му се ходи, особено днес беше голяма драма..
Филотелия я чакам да се обади и се надявам да се видим тази седмица някакси с всички..

# 153
Ооо изключих, че събота е работен ден ... нали моите всичките са работни  Laughing
Да стане време за Калипсо отдавна чакам!

Рали, дай да се видим да ти върна кошницата и не само де ...

Нов вирус има из нашия квартал - Т, разстройство и повръщане. Чакам го и у нас  Confused

# 154
  • у дома
Криска, наскоро четох разни интервюта с Алена.
Впечатли ме един закон, който донесла от Тибет: Не бива да се прави непоискано добро. По този начин човекът(става въпрос за хора над 18 години) на когото го "натрапваш" ти става кармичен враг. Ако искаш нещо т.е. ако имаш нужда от помощ - поискай и ще ти се даде Simple Smile

Иначе за подобни жестове на разни добрини, без да се очаква нищо в замяна, дори и благодарност даже - вярвам че има хора които изпитват вътрешна нужда да ги правят. Даже познавам 1-2ма.  Wink Именно това е дефиницията за "добро" в дълбокия му смисъл.

Виж - показното добро, практикувано от политици и прочие - това е вече извратена работа, но ..

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 16:25 от fastuche

# 155
  • София
ето я Мая в народните одежди

тук е целият албум.

Бояна я избраха за рекламата. Днес бяхме на снимки. Беше доста изтощително... утре пак и в събота пак... дано да издържи, въпреки, че казаха, че то трудното било днес...

Деска, много са сладички Simple Smile Все се каня да те питам - заиграват ли се вече двете? При нас понякога се получава, но в повечето случаи не. Мая крещи, че Бояна е бебе и иска да играе с мен, а не с нея.

# 156
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Снощи двете се гониха и пищяха. Обикновено Теди иска играчките на Габи и зависи каката в какво настроение е, за да ги даде. Малката вече се защитава и много хапе

# 157
# 158
  • у дома
Здравейте,

Много, много са сладички Май4ето и Дари4ка.  Heart Eyes  Hug
Тържеството на нашата група е чак на 21 Май.
Незнайно защо на Катето са й начислили стихче "Моята сестричка"   newsm78 След първата репетиционна вечер сънувах че съм родила второ  ooooh!

А ето и една ла-редутска драма: Получавам си известието и отивам в пощата да си взема колетчето. Обаче там не могата да го намерят и в книгата с пратките се мъдри някакъв друг подпис и друг номер на лична карта.
Естествено служителката нищо не можа да ми обясни и ме препрати към колежката си от другата смяна. Знам предварително какво ще се случи и какво ще ми каже тя.
Мирише ми на кражба и сега се чудя какво да предприема.

На някой случвало ли му се е подобно нещо?

# 159
Страшни сладури гледам по снимките Hug И аз имам разни нови тук.
Фъстъче, а дано е пророчески съня  Grinning
Моите двечките се заиграват много добре. Диана много се грижи за Емето, зорко я следи да не лапне нещо дребно и винаги сигнализира.  Wink Като имам да свърша нещо им тропясвам една огромна кутия с Лего на килима и се почва игра.

Сега съм в яка дилема за детската градина на Ди. Там, където е, има възможност да остане, а получих и място в обикновена държавна градина. Предимства на последната-няма ангажимент от страна на родителите, по-ниски такси, в чисто нова-новеничка сграда се местят др. седмица. Неодстатък-много деца, нови възпитателки ще бъдат назначени, демек нямам ни най-малка представа какви ще са. Познати родители се оплакаха леко от директорката. Предимства на родителската инициатива, където е сега- има ясла към нея и от догодина искам по няколко часа да давам Емма, ще ми бъдат на едно място. Има допълнителни занимания /англисйки, музика, танци/. Имам поглед върху възпитанието, а и родителите сме в ролята на работодател и можем да променим, ако нещо не ни харесва. Познато е на Диана, възпитателките са супер, обръща се много внимание на децата. Недостатък са по-високи такси и това, че от родителите се очаква много, а след години, като почна работа не знам, дали ще мога да се справям  Thinking
Кажете какво мислите, поглед отстрани ще ми е много полезен! Hug

# 160
  • Sofia
fastuche подаваш официална жалба в Бг пощи и ще ти платят пратката.

# 161
  • София
Цвети, така като гледам, ти си написала отговора.  Grinning Пък и си мисля, че догодина живот и здраве, ако нещо се промени, пак ще има място в държавната, тъкмо ще са се нагласили нещата при тях.

Да ви кажа и аз взех решение - хич не ме интересуват на баща й болните амбиции, ходих вчера до частната детска до нас, дето я виждам от балкона, и кака ви Ванеса от 2 юни се влива в редиците на ходещите в детска градина.

# 162
  • у дома
Шошка, да вярно - наистина вече е щракнал кантарът и си решила коя предпочиташ, независимо от по-високото заплащане.
В крайна сметка инвестираш в децата си, което е гаранция че ще намериш начини, време и енергия да се справиш и с високите изисквания към родителите.
След години ще жънеш плодовете на това си решение  Hug Така го виждам аз.

Мимка, коя е градината? Честито на Ванеса - дано стане и кака скоро  Wink  Hug Целогодишно ли работят?

Чоча, мерси за инфото - ще подам задължително! Много се афектирах..

# 163
 Laughing Ей, изловихте ме! А аз си мислех безпристрастно, че пиша за двете градини. Да, наситина леко клоня да си остане там, където е. Ще обсъдим днес отново. Сигурно тъкмо ще реша и ще ми дойде писмо за място в още една държавна, която ми беше фаворита  ooooh!
Мерси!  bouquet

# 164
мкп Марто къв му е проблемА, че не знам, относно детската Rolling Eyes
Шош както го описа, чак на мен ми се доходи в частната, много ли ви е скъпа, бих я предпочела, ако не ви натовара много бюджета Peace

Общи условия

Активация на акаунт