Летни ботуши?

• 28 402
  • 115
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Миналото лято си купих и много им се радвах Crazy
Носех ги предимно вечер, но виждах много момичета, които ги носеха и през деня.
Тази година се чудя дали да ги обувам, а и са ми почти като новички.

# 46
Харесах си едни като модел летни ботуши в Sisley,но нещо се колебая....Като цяло нещо не ми харесва идеята да ходя лятото с ботуши. Rolling Eyes

# 47
  • Cофия
Като цяло нещо не ми харесва идеята да ходя лятото с ботуши. Rolling Eyes

И на мен, представям си запотени крачета Sick

# 48
Имам,харесват ми,но наистина запарват  Sad

# 49
Не мога да отрека, че не стоят хубаво, но като видя в горещините момиче с такива и ми призлява и само си представям колко са и запарени краката и ако се наложи да се събуе  Sick Абе хората си съсипват краката и се тормозят, заради пустата мода  ooooh!

# 50
Не мога да отрека, че не стоят хубаво, но като видя в горещините момиче с такива и ми призлява и само си представям колко са и запарени краката и ако се наложи да се събуе  Sick Абе хората си съсипват краката и се тормозят, заради пустата мода  ooooh!

И аз съм на същото мнение  Peace Определено е дискомфортно за лятото,ако ще и да са направени от най-хубавата естествена кожа  Rolling Eyes

# 51
Поради тази причина и аз не нося такива ботуши. Колкото и да са "летни" хич не ми се струват удачни  Peace

# 52
Поради тази причина и аз не нося такива ботуши. Колкото и да са "летни" хич не ми се струват удачни  Peace
Мда,напълно съм съгласна,но има страхотни модели. Crazy

# 53
Харесват ми, бих носила с удоволствие. Това че са наречени "летни", не значи непременно, че трябва да се обуят, в 1 на обяд, в най - горещият летен ден.

# 54
Поредната тъпоумна изгъзица Sick
Сигурно скоро ще изкарат и зимни сандали, които да се носят с вълнени чорапи. newsm78

# 55
Сигурно скоро ще изкарат и зимни сандали, които да се носят с вълнени чорапи. newsm78

Напълно подкрепям !!!
Попаднали ли сте на това: 
сигурна съм,че след някой и друг месец модата ще стигне и до България !!! #Crazy

# 56
Цитирам :   
" Бикини дънки /Bikini jeans/ са най-новата модна лудост, която тръгна от Бразилия и се разпространи в цял свят.
Талията на дънките е свалена под ръба на благоприличието, като отвътре към дънките са зашити бикини, може и прашки.
Дънките се държат на тялото с еластичните връвчици на прашките, завързани отстрани.
Бразилките първи започнаха да носят дънките. Сега предстои ни да видим дали тези дънки през лятото ще завладеят улиците в Лондон, които изпращат най-сигурния сигнал дали един стил ще оживее или не."
Е, аз останах така:  newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09  И пуснах анкета да видя дали съм единствената с подобна реакция !!!

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 02:37 от Анонимен

# 57
И съжалявам, че ти разводних темата.... повече няма!!!  smile3525 smile3525 smile3525

# 58

Напълно подкрепям !!!
Попаднали ли сте на това: 
сигурна съм,че след някой и друг месец модата ще стигне и до България !!! #Crazy

...и ще бъдат must have в гардеробите на фолкпевачките ( и най върлите им почитателки) Mr. Green

# 59
Не бих си купила .

Общи условия

Активация на акаунт