Летни ботуши?

• 28 409
  • 115
  •   1
Отговори
# 75
  • Торонто
Имам на дупки, от естествена кожа и затова не запарват. Колкото пъти ги сложа само комплименти получавам. Намирам ги за много секси. Но трябва да ти отиват на стила.

# 76
Не ми харесват честно казано.Изглеждат ми малко нелепо на фона на жегите Rolling Eyes

# 77
Много са грозни тия дънки бе... Бразилия... толкова им разбира главата от мода.
....и от дупета също.... Crazy
Това как ли ще стои на един як шопски гъз, а? Thinking

# 78
И аз имам летни ботуши - дьнкови с висок ток. За вечер за излизане са супер но денем още не сьм ги обувала, защото макар и отворени все пак са ботуши и предполагам ще ми запарват краката. Ще ги снимам и ще ги пусна тези дни.  Laughing

# 79
харесват ми, но нямам  Laughing

# 80
Нямам.
Просто не искам да приличам на котаракът в чизми и обичам да мога да си мърдам пръстите на краката.

# 81
Аз имам едни дънкени.Стоят страхотно с къси гащи или пола,но в най-големите горещини наистина запарват и не ги нося.Сега съм хвърлила око на тези сандали,с многото каишки до коляно.Някой има ли такива и добре ли стоят на крака /не от тези,които се връзват/.

# 82
  • Mediterraneo
Предполагам първо ще си купя зимни джапанки, преди да харесам летни ботуши  Stop

# 83
Обичам летни ботуши и имам цели три чифта.Обичам ботушите по принцип.Това че са ботуши не означава вълнени и топли - има страхотни модели които наистина подчертават стила на човек.Просто обожавам обувки не мога да устоя ...........

# 84
Аз имам едни дънкени.Стоят страхотно с къси гащи или пола,но в най-големите горещини наистина запарват и не ги нося.Сега съм хвърлила око на тези сандали,с многото каишки до коляно.Някой има ли такива и добре ли стоят на крака /не от тези,които се връзват/.

Kuschirum аз имам такива -с каишки до коляното , моите са с висок ток- черни. Казват им Гладиатор- сандали и сега са много модерни. Стоят много елегантно на крака . Ще ги снимам на крака ми и ще пусна снимките за да видиш как изглеждат обути.

# 85
Охх, от толкова четене на тая тема взеха да ми се приискват едни, дето ги гледах... Crazy

# 86

Kuschirum аз имам такива -с каишки до коляното , моите са с висок ток- черни. Казват им Гладиатор- сандали и сега са много модерни. Стоят много елегантно на крака . Ще ги снимам на крака ми и ще пусна снимките за да видиш как изглеждат обути.
[/quote]

Точно такива гледах в един сайт.Ще се радвам ако ги снимаш,за да видя как ти стоят.

# 87
Нямам.Не ми харесват.......не ми се връзват с общата картина (лято,жега,плаж newsm78).

# 88
Аз лятото ако има начин, гола ще тръгна... и такива ботуши не мога да сложа. Ходя само със сандали и пак ми е топло на краката.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт