Стикерите със Шрек

• 45 065
  • 675
  •   1
Отговори
# 150
И аз купих.Амулета е готин.
и парите също Whistling

# 151
Да, наистина не се оправда добрата клюка, че трети брой няма да струва 5 лв. Ама пък като гледам дечкото как се кефи и 2 часа се занимава с "научна" дейност - литературна справка на списанието, художествена дейност по залепянето на стикерите, колекционерско проучване на наличните и липсващи амулети и едни монолози води.... ooooh!

# 152
  • На черешата
 И ние вече имаме така жадувания трети брой. Mr. Green
 Купихме го тази сутрин,взе си амулета в градината,другото е с мен на работа. Joy
 Довечера ще лепим и разглеждаме. Peace

# 153
  • София,
О ние налепихме всичко още снощи, оказа се че вече имаме доста повтарящи се стикери. А цената наистина си е доста солидна, ама пък забавлението е голямо. Hug

# 154
Dundurela какви повтарящи имате?Нашите са - 209,37,169 ако ти трябва някоя пиши Simple Smile

# 155
Аз не мога да разбера защо 3-ти брой е 5.00 лева като пишеше че кутията е безплатна.

# 156
  • На черешата
Аз не мога да разбера защо 3-ти брой е 5.00 лева като пишеше че кутията е безплатна.

Mr. GreenИнфлация,иначе кутията си е безплатна. Joy Joy Joy

# 157
Фантичка,колко стикера имате Grinning

# 158
  • На черешата
 68,а вие?
 Ама имаме 10 пакетчета неотворени. Mr. Green

# 159
  • София
И аз днес купих 3ти брой Simple Smileче нямах търпение от вчера.
Някой има ли идея как да разменяме,че по пощата много сложно,пък иначе повтарящите стикери така седят в нас....

# 160
  • На черешата
И аз днес купих 3ти брой Simple Smileче нямах търпение от вчера.
Някой има ли идея как да разменяме,че по пощата много сложно,пък иначе повтарящите стикери така седят в нас....

На другарска среща в събота. Mr. Green

# 161
Фантичка, от устата ми го взе  Mr. Green

Ама срещата само за майки-фенки (дечковците ще създадат суматоха и ще нарушат концентрацията върху номерата на стикерите): всяка майка със стикерите в ръка (тъкмо ще се познаем), пък аз ще викна скрита камера...  Mr. Green

# 162
  • На черешата
Фантичка, от устата ми го взе  Mr. Green

Ама срещата само за майки-фенки (дечковците ще създадат суматоха и ще нарушат концентрацията върху номерата на стикерите): всяка майка със стикерите в ръка (тъкмо ще се познаем), пък аз ще викна скрита камера...  Mr. Green

Joy Joy JoyТогава в детски кулуб,да играят децата докато майките менкат.  Mr. Green

# 163
Става! Ама пак предупреждавам - да не ни дадат после при "Господарите" под надслов: "Луди майки шрекаджийки въртят далавери със стикери"...  Mr. Green

# 164
 hahaha "Клуб на мамите шрекоманки"

Синът ми снощи най-много се забавлява с едни летящи дракони от списанието. Simple Smile  След което три пъти ме накара да изгледам с него целия албум (сякаш междувременно стикерите по магически начин са станали повече Simple Smile), сигурно към 100 броя са нашите.

Общи условия

Активация на акаунт