Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са плановете за храна и напитки за Великден?
Какви са плановете за хотели и забележителности във Валенсия?
Какви са плановете за среща след Гергьовден?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са плановете за храна и напитки за Великден?
Плановете за храна и напитки за Великден включват разнообразие от салати като винегрет, картофена, 'Снежанка', зелена салата, месо като пилешко, кюфтета, кебапчета, пържоли (свинско и пилешко), яйца на очи или омлети (говеждо и свинско), гарнитури като маслини , пан-фритирани зеленчуци, лютеница, пататник фритас, ядки и сосове като американски дресинг за салата, майонеза, кетчуп, оцет , олио и сол. Предлагат се също лимони и сокове (без алкохол и газирани напитки). За възрастни има уиски, ракия и бира. Десертите включват баница, хляб или козунак със сладкиши или торта. Ще бъдат осигурени пластмасови прибори, принадлежности за барбекю, въглища и дървени въглища. Ще има маса с покривка и различни игри за деца като ловене на яйца и торбички с изненади.
-
Какви са плановете за хотели и забележителности във Валенсия?
-
Какви са плановете за среща след Гергьовден?
-
Какви са плановете за актуализиране на снимките на децата?
-
Какви са плановете за транспортиране на багажа?
Само рови и маже по столчето с храна-май пак зъби ни почват....
На мен ми се струва рано да е кътник..
.Добре че и аз съм купила и днес пека,че да отбележим празника
.Добре,че другата седмица си заминавам,че хвана малко от пролетта.Този е сезонът,когато най ми липсва България.
ами то си е цяло постижение де
.
.
Сякаш има някакво значение какво мисли тя, просто ме е яд, на това, че тя влиза за да обижда, и обижда всеки, който не е на нейното мнение.Без оглед на това-познава или не, човека, който обижда. Иска да изпъкне момичето, но не го прави по подходящия начин
С две думи от части съм на твоето мнение, като си напишеш мнението по даден въпрос, не знаеш от къде ще излезе "кучето", което ще се разлае.С това смятам, че отговорих и на въпроса за кучето и кервана!
...Майтап.И на мен не ми пука.Ама ей за това писах и аз...Казвайте си ,бе хора,какво мислите.Не сте на заплата тук,нито пък ви зависи живота.Ето на мен не ми се налага да двули4ни4а
" или "ако не пиШа няма да ме "сполети"" или......
По централните улици на всеки град има всякакви магазини,бутици и какво ли още не+това,4е във всеки сентро комерсиал са събрани накуп купища магазини.Има и много други освен Сара и Н&М,в които си заслужава пазаруването.