Да готвим охлюви заедно (игра) - 5

• 26 035
  • 574
  •   1
Отговори
# 105
Шушулче, да, от 1800 пускай.

# 106
Ок, благодаря

# 107
  • Sofia
Мишката наистина е част от картинката явно, но аз лично във всичките си ферми имам къртици заровени до половината та за това се изненадах. Очевидно при всеки различна картинка се показва.
И аз си създадох собствена група тъй като в бг мама беше фул, но моята се понапълни с тинейджъри някакви скоро ще я разчиствам  Whistling

# 108
Ако някой желае да се присъедини към група BG Mamma 2 да ми пише на лични, за да включвам само хора от тук. Peace

# 109
  • Откъм Варната
Ако някой желае да се присъедини към група BG Mamma 2 да ми пише на лични, за да включвам само хора от тук. Peace

Аз ще дойда, обаче днес цял ден не мога да си нахраня охлювите, като кликна някаде и ме изхвърля и пак наново трябва да се логна, писах им на обяд, ама сега пак същата работа  Sad, ще ми умрат добичетата

# 110
И аз днес се кандидатирах за група BG Mamma 2 и получих два отговора,първият,че съм отхвърлена,вторият,че съм приета и сега си се чудя приета ли съм или не  newsm78
 Кандидатирах се под името Vivaaz отивам да готвя,че охлювите ми вече са нетърпеливи да скочат в тенджерата.Много успехи в играта и приятна вечер!   bouquet

# 111
Моля някой да ми отговори! Tired
Защо след завръщането си от слънчевата почивка, вече "щастливия" готвач готви охлюви с две звезди?Преди да замине бяха с по три звезди. Като е нещастен готви по-добре, така ли да го разбирам? newsm78 Mr. Green

# 112
  • София
Уоу, спечелих предизвикателство Simple Smile))
Аз се записвам да видя само как са ми точките дали да се запиша за състезанията и хоп...взех, че спечелих Simple Smile)))

# 113
Моля някой да ми отговори! Tired
Защо след завръщането си от слънчевата почивка, вече "щастливия" готвач готви охлюви с две звезди?Преди да замине бяха с по три звезди. Като е нещастен готви по-добре, така ли да го разбирам? newsm78 Mr. Green
защото е почивал и сега го мързи да се потруди, както преди Whistling

# 114
Шушулче, благодаря! Hug
А дали и кога ще му мине мързела? newsm78

# 115
Преди малко се регистрирах в предизвикателство 4 power,бях временно първа с печалба 3200 и доста висок коефицент,сега виждам,че е спечелила някаква луси,а мен дори ме няма в таблицата. Как става това?

# 116
  • София
Еми имала е повече точки....ама пък да те няма.....да не гледаш таблиците на победителите..

# 117
Angel_Dust,поздравления за спечеленото предизвикателство   bouquet

А дали и кога ще му мине мързела? newsm78
мис арк,защо не го смениш тоз твоя готвач,мързела,я му мине,я не  Grinning

И аз нещо да попитам - какъв е смисъла от присъединяването към група?

# 118
по точките, които ти дават. Регистрирала се е участничка, която има по-високи точки от теб, в случая не печелиш нищо.

# 119
Еми имала е повече точки....ама пък да те няма.....да не гледаш таблиците на победителите..

давам в детайли таблица за power 4 от днешна дата и ме няма никъде.  Crossing Arms  има най-долу с коефициент до 5,а моя беше минимум 15. Как става това ?!

Общи условия

Активация на акаунт