Да готвим охлюви заедно (игра) - 5

• 26 034
  • 574
  •   1
Отговори
# 465
...Би трябвало с всяка пусната реклама да минавам поне малко напред. Поне така си мислех. Tired
                     За всяка пусната реклама дърпаш напред в класацията за репутация. Което няма много общо с резултатите от състезанията... Има общо, но не е определящо. Далаверата от пускането на реклама е, че ти се отварят всички оферти, обаче на  мен ми звучиш като вече отворила ги  Mr. Green.

# 466
Здравейте, някой иска ли да му подаря една ферма, не е много развита, но тъкмо ще е интересно Simple Smile има най-обикновения хладилник, втората кухня, два развъдника - 1 advanced и 1 climat 2000, охлювите са Gourmands D'Alsace. Ако някой я иска - да ми пише на лични!

# 467
  • София
Не съм пропускала състезание, пускам реклами от 7500 или от 10 800 всеки ден и репутацията ми е с 2 точки надолу. Цели две. Tired

Еми, това доста хора го  правят .....някой е дръпнал просто....

Аз имам предвид, че в Събития, като получих днес резултатите от безплатните състезания, репутацията ми беше с две точки надолу. Не участвам в предизвикателствата. В смисъл- следя си точките само от Събития в сряда. Sad
А и ако някой дръпне напред аз отивам назад, така ли да им разбирам правилата?! Shocked А аз как да дръпна напред, по дяволите?!
Би трябвало с всяка пусната реклама да минавам поне малко напред. Поне така си мислех. Tired

P.S. Исках да редактирам, но стана нещо, съжалявам.

предизвикателствата нямат отношение към репутацията.точките в състезанията също не са репутация..нали така, това
че точките ти са били едикаквиси в деня на записването, вчера или преди 10 дни, не значи, че днес пак ще са такива...може да има драстична разлика....не може да съдиш само по тези от резултатите в сряда как си.....
Би трябвало или не - много хора рекламират ежедневно.
Ако някой пък за пъри път влезе в челната 10-ка, или пък спечели състезание - яко дърпа напред в репутацията....
Абе напредването става с мн търпение и вложени средства....
Ти къде си сега в репутацията??? Отворила ли си си най-високите оферти???Ивсъщност за какво се стремиш към по-голяма репутация???

# 468
Точките ми според Събития са 15. Миналата седмица бяха 17. Всичко правя еднакво. В смисъл нищо не съм променяла. Вярвам, че всеки ден се променят тези точки, но при положение, че няма промени в начина ми на гледане и готвене, да паднат две надолу ми се вижда много...Пък не ми се участва всеки ден в Предизвикателствата, само за да си видя точките. Отварят ми се всички оферти всеки ден. Стремя се към по-висока репутация, защото бях останала с впечатление, че И от нея зависи класирането в безплатните състезания.
Надявам се, че сега с новия готвач ще се класирам малко по-напред... Досега съм все около 250-то място.

# 469
                     Оки, следи си ежедневно репутацията и така ще видиш как вървиш все нагоре. В състезанията точките ти падат, дори само едно нещо да изпуснеш... Я погледни колко ти е щастието на готвача например?

# 470
Щастието на готвача е 100. Къде мога да си следя репутацията? Където са Групите има и  Репутация, там, нали? Извинявам се за въпроса, но наистина не знам.  Rolling Eyes

# 471
класации и после цъкаш горе на репутации

# 472
  • София
репутацията си я гледай от Класации (под предизвикателствата е... ) второто табсче е репутацията.

# 473
Благодаря ви, момичета!  bouquet  bouquet

# 474
                     Не мога да намеря цените на земите - интересуват ме 10-та, 11-та и 12-та какви са им добрите цени... Изръчках 90% от тази и 60% от предишната тема и не мога да ги намеря... Ако някой знае наизуст...

# 475
През 10 000 са.

# 476
 и аз досега се рових и не успях да открия коментарите за качеството и *
Първо качество на продуктите от магазина с * или с *** звездички е,нещо съвсем го ударих през просото май.
Помагайте,моля   bouquet

# 477
и аз досега се рових и не успях да открия коментарите за качеството и *
Първо качество на продуктите от магазина с * или с *** звездички е,нещо съвсем го ударих през просото май.
Помагайте,моля   bouquet
                     Първо с *, ако гониш качество.

# 478
 Shocked
Не бе. Първо качество с 3 *. Най-доброто.

# 479
Shocked
Не бе. Първо качество с 3 *. Най-доброто.
                      Уф, ти си права, аз не дочетох въпроса. Реших, че пита дали е по добре да се ползва първо качество с * или трето с ***  ooooh!. Напекло ме е  Blush.

Общи условия

Активация на акаунт