Да готвим охлюви заедно (игра) - 5

• 26 033
  • 574
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Бе я ще им се обяснявам ! Crossing Arms Whistling
Просто теб те знам с тия акаунти и те дадох като пример, нищо заяждащо. Играйте си играта както ви е кеф, но да знаете, че и такива неща се случват.
Интересно откъде ме знаеш..? НЕщо си ме разучавал?!! Twisted Evil

# 76
  • Sofia
Преди малко размразих един от акаунтите ми, за да го подаря на дъщеря ми, че от месец крета милата с 3 мижави развъдника и все ме пита кога ще спечели състезание. А фермата е кукличка с последен модел от всичко и 8 от най-скъпите развъдници, преди време ми е печелила и няколко пъти състезанията. Сега с новите порядки усещам как ще бъда порязана, тъй като основната ферма с която играя е сред първите места в класациите и ходи обяснявай сега, че детето се занимава с другата ферма.

# 77
Според мен не е до мислено Crossing Arms В призето където се печелят награди може да играят2 от едно семейство .А тук не ooooh!

# 78
  • Sofia
Според мен не е до мислено Crossing Arms В призето където се печелят награди може да играят2 от едно семейство .А тук не ooooh!
За семейства очевидно правят изключения, но в къщи играем аз, мъжа ми и детето, реално обаче за състезанията ще трябва всяка седмица да теглим чоп кой ще участва и кой ще отпадне.

# 79
Интересно откъде ме знаеш..? НЕщо си ме разучавал?!! Twisted Evil

Гледаме ние това :

Аз днес съм много доволна - Имам две първи места, едно второ и едно трето Mr. Green
В състезанието  Petits gris , вие сте на : 1 място.
В състезанието  Petits gris , вие сте на : 3 място.
В състезанието Petits gris , вие сте на : 4 място.
В състезанието  Gourmands d'Alsace , вие сте на : 1 място

Чоплим си носаааа  Mr. Green и търсейки светия граал попаднахме на коя е всъщност горяна  Mr. Green

# 80
  • Варна, а по празниците в Ямбол
тц, тц, тц!!!  Whistling

Валери и ние сме двамата от един комп, ама добре че милото е зле със състезанията..

# 81
Ех, днес поне ми се изясниха думите на Мондолиян, че "както в живота, така и в играта е нужно търпение"... бих добавила само, че  както в живота с честен труд не може да успееш, така и в охлювите - в живота са нужни пари, а в играта мондози  Rolling Eyes
Все пак и французите /Мондотийм/ и те са хора, и те хляб ядът   Sick

Аз и мъжа ми винаги сме смятали, че ако трябва да пращаме смс-и някъде, то това ще бъде линка от подписа ми!!!

# 82
Последните 2 дена репутацията ми върви назад с реклама от 150 черупки, затова от днес пускам само от 1800. От какво друго ми зависи репутацията, като изкл състезанията?

# 83
Само охлюви не бях гледала...Зарибихте ме и аз - хоп...охлювъдка  Joy Ама какво да правя, като на работа е скука...Заредих няколко развъдника, готвя, продавам...далавера няма, защото продуктите скъпи, а охлювите скапани, ама като за първи ден - добре е. Спорен и охлювен ден на всички!

# 84
  • Откъм Варната
Аз докат' дремя тя темата 5 стр. станала  ooooh!

Lebeduna добре дошла и тука  Wink

# 85
Аз докат' дремя тя темата 5 стр. станала  ooooh!

Lebeduna добре дошла и тука  Wink

KaliMa що "и тука"...аз съм дремала 4 теми...И ти ли гледаш охлюви? Моята фермичка е от вчера. Сега влязох, събрах, готвих и продавах. Само 700 кинти печалба. С тия темпове наесен ще си купя по - хубав развъдник.  Wink
Спорен и охлювен ден на всички!

# 86
  • София
Я сега пак да питам...утре ще си купувам нов развъдник - какво да сложа в него, от охлювите , които си гледам по принцип или да пробвам с някои нови. Има ли значение, как е по-добре да се гледат от всички видове или във вс развъдници само един вид????
АЕз питах и в групата, но явно никой не чете на стената Wink

# 87
Ако смяташ да участваш в състезания, по- добре е да разнообразиш според мен.

# 88
  • София
Ами аз си участвам, а дали 200 черупки повече или по-малко ще спечеля, все ми е едно, но не знам дали има значение броя продадени черупки от вид за класирането, ако има то най-добре да гледам повече от един вид, ако ли не, да си гледам разнообразни....имам да строя още 4 развъдника и се чудя с какво да ги пълня....в смисъл по-лесно ми е да си слагам познатите, че поне вече са развити и са категория 1 отдавна, а с новите ще почвам от 0...но пък ще е някакво разнообразие....та за това питам вие как, особено тези с повечето ферми, ако прилагат различни тактики имат ли наблюдения.....че аз само с 1 ферма играя....

# 89
щом са 1-ва категория няма смисъл пак от тях да слагаш, нали идеята е да се развиваш  Wink те по-хубави няма да станат, но мисля се вдига репутацията от разнообразието

Общи условия

Активация на акаунт