Режимите на Ипократис 7

• 23 168
  • 413
  •   1
Отговори
# 300
ДесиX2,много лошо,бързо да оздравяваш,сега не ти е до диети здравето е по важно. 

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 07:30 от dess76

# 301
Добро утро момичета,

Да ви почерпя с едно и

ДесиХ2 бързо оправяне   Praynig  тези болести са ужас 

Днес ми е 4 ден и след последното качване (с 1 седмичен потоп) не мисля да се давам така лесно ...за тази седмица 3 кг качих  Embarassed но вече падам на долу

Успешен и диетичен ден

# 302
Добро утро!
Aia,благодаря за кафенцето и водичката.
Вчера бях стриктна и се надявам така да е и за напред.
Лек ден!  bouquet

# 303
  • София
Добро утро и от мен.
Съвсем съм си режимна, вчера водата я докарах поне докъм 4 литра. От витамините обаче (предполагам де) ме тресе такава енегия, че снощи 2 часа съм разчиствала стаята на дребния шкаф по шкаф. Хем яко се изморих, хем филм гледах после до късно и пак ми беше трудно да заспя.
В живота си не съм пила витамини, дали е от тях  newsm78

# 304
Добро утро.
Добре дошла на Birdy. Витамините ми идват много добре. Самоинициативно не ги пих 2 седмици и се чувствах като парцал.
Аз се позагубих малко, но нещо лудницата в работата ми идва в повече.
Малко ме е срам  Embarassed. В събота и неделя бяхме на гости на майка ми. Ударих го на кулинарен разврат  Twisted Evil. Никак не ми беше зле. И вина не чувствах  Mr. Green. Е, вчера чак кантара се засрами, но тази сутрин всичко е наред yes. Вчера бях много режимна, днес продължавам.

# 305
ДесиX2, как успя да си го докараш тоя коклюш бре! Нещо като много лоша настинка ли е? Да не си седяла не течение? Sad
Бързо се оправяй  Hug , че лятото да си толкоз болен - ега си късмета Sad То не че за да си болен има подходящ сезон, ама лятото пък е особено неподходящ...   bouquet

Birdy, добре дошла и от мен!

И голямо браво на режимните!

А аз бях тотално нережимна последните 3 дни...дано днес вляза в час...като почнах един потоп от събота вечерта, изкарах неделята и понеделника неможах да се спра Embarassed И то вечерта естествено...уф...и да се оплача - таман изпразня хладилника и ни пратят колет с баница... #Cussing out Моя човек минал и той на диета, неядял "вредни" неща (т.е. тестени, ама виж вафли - може) ...и аз гледам баницата как се разваля и ми е жал Simple Smile Ама слава-богу - свърши се! Joy

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 14:23 от Giggerotta

# 306
ДесиX2, как успя да си го докараш тоя коклюш бре! Нещо като много лоша настинка ли е? Да не си седяла не течение? Sad
Бързо се оправяй  Hug , че лятото да си толкоз болен - ега си късмета Sad То не че за да си болен има подходящ сезон, ама лятото пък е особено неподходящ...   bouquet

Благодарско за пожеланията на всички.Коклюшът е инфекциозно заболяване,предизвикано от бактерии в белите дробове,които отделят токсини или т.нар МАГАРЕШКА КАШЛИЦА.
http://www.lekar.bg/lek-114/info-135
Няма да влизам в болница,смилиха се над мен,но ходя сутрин и вечер на венозни вливания и пия лекарства.Нямам време и сила да ви чета,дерзайте,ще се похваля,като отида при Ипо.Може би ще искам смяна на режима,че задържам нещо/това преди болестта/Целувки на всички.

# 307
здравейте момичета,

днес бях на бал и голями издънки....направо ме е срам да пиша...  Giggerotta  хвърли ми един бой

# 308
  • sf
аз съм на приливи и отливи  Whistling

# 309
Добро утро!
Хайде на кафенце Coffee и водичка.
и аз снощи се издъних с няколко картофа,но затова пък днес сутринта тренирах 35 мин на крос тренажора.
Лек и режимен ден!  bouquet

# 310
здравейте момичета,
днес бях на бал и голями издънки....направо ме е срам да пиша...  Giggerotta  хвърли ми един бой

хохо ама наистина ще ти хвърля един бой, да знаеш, само ми се покажи отнякъде.......че и колежките тука ще извикам да помагат newsm66  newsm66 newsm66
аз снощи за първи път цел ден без издънки, от началото на режима - март месец!, и вечерта за тебе си мислех,
ква си сериозна и как ще ти се похваля днеска, а ти така да ме изненадаш  Shocked

айде пиле, днеска да си за пример както винаги, ние така сме свикнали тука, ако ти се дъниш то кой да е на режим!  Hug
и вземи си намисли един ден другата седмица да ходим да тренираме...

# 311
Giggerotta,само така режимна и за напред. Peace

# 312
Giggerotta,само така режимна и за напред. Peace
а да видим днес кви ще ги свърша, мен обикновено като ме похвалят и вдигам банкет  Joy
деска, а аз да попитам - какво точно е крос тренажор, един уред за ръцете и краката,  все едно правиш ски-бягане ли?

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 11:29 от Giggerotta

# 313
http://www.topshop.bg/fitnes_orbitrek-44669-p.html?srcint=tvp
Giggerotta,това е.
аз се бях навила за велоергометър,но в последствие ми дадоха крос тренажора и сега се потя на него.
А ти няма да се даваш,щом един ден си изкара ще изкараш и още без издънки.

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 14:50 от dess76

# 314

аз се бях на вила за велоергометър,но в последствие ми дадоха крос тренажора и сега се потя на него.

Сигурно е неволна грешка, но 5 мин. седя и се дзверя и се чудя ква е тая вила с велоргометри  Joy

Общи условия

Активация на акаунт