Режимите на Ипократис 7

• 23 159
  • 413
  •   1
Отговори
# 315

аз се бях на вила за велоергометър,но в последствие ми дадоха крос тренажора и сега се потя на него.

Сигурно е неволна грешка, но 5 мин. седя и се дзверя и се чудя ква е тая вила с велоргометри  Joy
като ме напече днес и резултата на лице Wink

# 316
Велоргометри  Flutter  Thinking покани дее:)

Giggerotta ,мхах като говорим за мъже които са на 'диета' моичкото пък си прави 'плодов ден' преди два дена. Вечерта ми докладва че бил ял само плодове по негова си инициатива. И после каза...абе и малко бонбони...колко бе дарлинг...ами купил си бил кутия Линдт човека и вместо да ходи на обяд с колегите бил Ял Само Банани (ибонбонитайнааа)
та така.

Иначе аз вече втора седмица съм редовна до ниво час по час... мн съм добра, гимнастика днес правих пак, втората откак съм на режим ама си е раздвижване
решила съм до 17ти юни, когато съм на косулт при Ипократис, да не се меря, и без това кантар в нас Няма  Crazy иначе полудявам и се меря всеки ден час по час  Laughing как са потопите никой не пише за преживяното там:) аз например, като тръгна да преяждам и ми става много зле, по зле отколкот когато не съм на режим и преяждам... и ям по-малко, то стомаха и повече не поема де

# 317
  • София
SharenaSol , разсмя ме твоя мъж  Laughing Напомни ми за моя син, който един ден обяви, че и той като мен минава на диета - ще яде само бонбони  hahaha hahaha

Иначе аз съм си режимна, с изключение на това, че снощи попих малко (не много малко) бяло вино и сега ще се посрамувам тук в някое ъгълче  Blush

# 318
Добро утро!
SharenaSol,поздравления за това че си режимна.
Birdy,и аз си пийвам понякога по малко бяло винце.
А моя мъж просто не може и не иска да пази диети,немога да си го представя да изкара ден без сладко.
Хайде да почерпя с кафенце  Coffeeи водичка,че съм  -1 кг и съм много щастлива,останаха още 7 дано до морето да ги разкарам.
Лек и режимен ден!  bouquet

# 319
dess76, браво! Грамче по грамче, килце по килце, до морето ще ги махнеш!  Peace

Аз да се оплача - утре отиваме на тийм билдинг в 4-звезден хотел, с ресторант с кви ли не вкусни манджички, как ще съм на режим незнам просто...  newsm78

# 320
хехеее, да ти имам проблемите  Money
не може ли да си на свободен ден когато идеш на тим билдинга, поне единия ден?
днес ми е малко трудно да си спазвам режима  ooooh! но0ооо  Stop си казвам... нямам по-добър вариант освен да съм си на режима, ако искам и да се чувствам добре в Това Тяло, така че си показвам колко много се обичам като не ям неща извън режимните нещица Heart Eyes ама не че това много ме успокоява:) по обяд си взех куп неща за режима от Пикадилито в мола и за награда си взех и една книжка от книжарницата на последния етаж... та така, лекия шопинг...позволен стимулант  #Silly

Последна редакция: чт, 29 май 2008, 16:05 от SharenaSol

# 321
хехеее, да ти имам проблемите  Money
не може ли да си на свободен ден когато идеш на тим билдинга, поне единия ден?
днес ми е малко трудно да си спазвам режима  ooooh! но0ооо  Stop си казвам... нямам по-добър вариант освен да съм си на режима, ако искам и да се чувствам добре в Това Тяло, така че си показвам колко много се обичам като не ям неща извън режимните нещица Heart Eyes ама не че това много ме успокоява:) по обяд си взех куп неща за режима от Пикадилито в мола и за награда си взех и една книжка от книжарницата на последния етаж... та така, лекия шопинг...позволен стимулант  #Silly

оо каква книжка си взе? и аз много я обичам таз книжарница, като вляза немога да изляза с празни ръце Simple Smile

а то са си проблеми да ти кажа, миналите седмици пробвах да направя съботата свободен ден, а неделята да съм режимна - ами не става,
то е психологически проблем някак, съботата ям ям и неделята - пак така! ужасТ...дет се вика Grinning

а ти си супер, щом успяваш да си на режим без да си ходила при ипо, при мен нещо не се получи Simple Smile

# 322
Здравейте мами,
прочетох на 1-ва страничка режима Ви на хранене и ми хареса. Hug, особено цитирам: "не сте принудени да ядете пържоли по цял ден". Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 323
Здравейте мами,
прочетох на 1-ва страничка режима Ви на хранене и ми хареса. Hug, особено цитирам: "не сте принудени да ядете пържоли по цял ден". Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Здравей!
Да това наистина е много хубаво на режимите на Ипо,че се хапват и плодове и зеленчуци,а и други неща и почти не се лишава организма от нищо.
има няколко режима на първа страничка,така че може да си избереш
Желая ти успех!  bouquet

# 324
dess76 ,
а и другите ...

Мислите ли че може да си "изберем" сами режим от 1ва страница? Не ги ли "предписва" Ипократис индивидуално?  newsm78
Аз имам един режим и той е доста жесток   Confounded и се чудя дали да не го посменя, все пак не съм се виждала с Ипо от маса време и имам среща на 17ти... дали да не мина малко на нещо по-леко от режимите публикувани тук преди да съм се видяла с него... моя режим ми изглежда по-тежък от всеки друг тук afwitch

# 325
Добро утро дами!
Как сте тази сутрин?
Аз пак се издъних #Crazy. От понеделник до снощи бях режимна без изключения. Снощи обаче ми беше много криво и някак смотано Sick. През 5 минути отварях хладилника. Опитах да се залъжа с череши и ягоди, но не мина номера. И сега ми е гузно  Embarassed В понеделник съм при Ипо и май ще бъда порицана  Naughty
ПОжелавам ви лек ден   bouquet

# 326
Добро утро!
И аз вчера бях много гладна и прегреших с две кюфтенца Embarassed
SharenaSol,аз си избрах така режима от тези на първа страница,защото просто за сега нямам възможност да дойда до София,но мисля че както бяха казали другите момичета, че е по добре Ипо да ти даде подходящия режим.

# 327
SharenaSol и моя режим не е лек. Даже една приятелка, която ходи при Ипо от 5-6 месеца ми се чуди как издържам. Нейната диета била много по-поносима. На мен най тежко ми беше първите 2-3 седмици, но оцелях  Wink. Най-голямо изкушение ми бяха солетите и царевичните пръчки на малкия  Whistling.

# 328
ами момичета...ще си трайкам тогава на тоя режим...и без това с или без режим съм си перманентна лакомия, малко ще го стегна тоз колан...купих си страшни праскови и съм довоооолнаа  Crazy утре на масажче, вдругиден тай-чи...глезорийки за тялото вместо за лакомията и стискайте палци, засега положението е добро. 4ти ден - оптимално спазен режим за седмицата  Flutter baby_neutral

# 329
  • Mediterraneo
Здравейте! Започнах от днес първия режим, който е публикуван. Не си спомням преди точно кой правих, но няма значение.
Джулс, на линия ли си?
Връщам се да прочета темата.

Общи условия

Активация на акаунт