55-та изумрудена американска тема

• 14 740
  • 305
  •   1
Отговори
# 105
Кейси - не само заради това моментът не е точно сега... Хонда обещават да пуснат за 2009 /това означава късната 2008/ дедикейтед хибриден модел, т.е. няма да има нормален аналог колата, ще бъде тип уникум като Приуса И ЩЕ Е ПО-ЕВТИНА от досегашната и от пряката конкуренция на пазара... та е добре да се поизчака. И все пак зависи и колко се пътува, къде се пътува, защото както казва Winx някои екстри са прайслес Simple Smile
Опс, май забравих да спомена - доста компании се правят модно на зелени и реимбърсват мераклиите за хибриди, та е добре да се провери, мен ме огря и реално колата ни излезе 20% по-евтино...

Хибридът /сивик/ прави около 45 м/г средно по новата формула на калкулация.

Абсурдно е да направя 17 000/ден !!! Само като съм нервна и бясна пускам пара 1-2 ч по-възможност пред публика Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 05:21 от Agent Provocateur

# 106
Абсурдно е да направя 17 000/ден !!! Само като съм нервна и бясна пускам пара 1-2 ч по-възможност пред публика Simple Smile

Престани да лъжеш и си признай! Laughing

# 107
Блажка,ама той е безплатен шипинга. Дори ако се абонираш за Амазон прайм имаш и още отстъпки, а пък ако се абонираш и за Събскрайб енд Сейв имаш 15% офф, ама там трябва пък да се ангажираш със срок ( всеки 1-2-3-6 месеца).
Мисля го още... newsm78

Анет, аз съм параноя, не бих ползвала такъв хотел. Peace

# 108

Престани да лъжеш и си признай! Laughing
Darling Simple Smile ти си толкова добър слушател, че как да изпусна шанса Wink

# 109
Блажка,ама той е безплатен шипинга. Дори ако се абонираш за Амазон прайм имаш и още отстъпки, а пък ако се абонираш и за Събскрайб енд Сейв имаш 15% офф, ама там трябва пък да се ангажираш със срок ( всеки 1-2-3-6 месеца).
Мисля го още... newsm78

Анет, аз съм параноя, не бих ползвала такъв хотел. Peace
Може би когато Амазон продава директно е така, не знам ... newsm78 Аз последния месец имам три доставки, едната е продажба на Амазон, другите са чужди, и има разлика в цените на shipping&handling, но не виждам разбивка.
За екстрите на Амазон не смея да коментирам. Не ги ползвам, защото не пазарувам чак толкова често, последният месец е изключение. Понякога съм ползвала безплатен шипинг за книги, но там имаше разни условия: да навъртиш над определена сума, при това не всички книги се квалифицираха за безплатния шипинг.

# 110
Бенс...и  ние с този проблем,2 ра вечер луда ме направи това малкото.
Хора казвайте ако имате съвети някакви...Елла не ми се тръшка никога за нищо,примерно дете е по принцип ,но 2 нощи подред точно като си легне и се почва "мамо гали ме"(а вече съм я галила 5 мин като съм я сложила в леглото) "мамо дай ми вода с лед" ( а вече съм и дала в леглото),мамиииии ,мамчееее-----ей така я дава  и после почва крещене и после почва страшно дране,аз влизам проверявам я след 10 мин и истерията се почва на ново.
Днес капака на всчкото е че прескочи кревата и падна на земята ,никога не е прескачала или давала идея че е възможно дори....аз побелях защото тъкмо влизах и я видях.После я гушках щото ми стана много мъчно,но тя направо беше в истерия,не мога да я успокоя,трепереше като лист цялата-едва заспа в тодлер креватчето.
До сега четох как се процедира в такива ситуации но се обърках от различните мнения,дали да я галя като си легне ако толкова иска (щото това понякога отнема 15-20 мин ),страх ме е да не привикне.Не съм я виждала никога така и направо се изплаших.

# 111
  • Чикаго / София
Тина, Никси, аз съм навита и за събота.  Но по принцип тогава работя, та ако сте съгласни да се съобразите с моя график, ако съм сутринта на работа да си тефиричим /измислих си я сега думата Mr. Green/ следобед, и обратно. Казвайте коя събота или неделя, все ми е едно! А, и ще ми е мноооого приятно да се запозная и с двете ви! Simple Smile

За колите и аз съм за японските. За тук са страхотни. Ние сме на Тойта. А току що заредих от най-евтиния бензин и беше 3,669. Confused

Козунаци не правя. Ще си купя.

Днес ис боядисах яйцата, ама нещо малко ми се виждат 10, та в събота ще боядисам още 10. То не, че има на кой да давам, ама някак празна ми се струва чинията с великденски яйца и затова. Пък после ще ям варени яйца докато закундкудякам! Crazy

Добре дошла на Салтанат! Hug

Tandoori , супер тие градинката! А най-красивите цветя които отглеждаш са Калин и Ели. Сладури! И толкова са пораснали!

И за мен е непосилна задача да изговоря толкова много думи.

В магазини и пр. рядко се карам, аз по принцип рядко се карам и повишавам тон. Добричка съм си! Flutter

За хотела за деца, бих се замислила. В Бг едва ли ще си дам децата на такова място, но там и винаги е имало на кого да ги оставим. Тук може би бих ги дала.

Ааа, стига толкова, май много писах. После пак!

# 112
Ladies, дайте съвет. Търся да купим на близък приятел подарък за рожден ден. Става на 60 г., всичко си има, единственото, за което съм сигурна, че ще се зарадва е музика. Търся някаква хубава колекция музика, като Greatest Hits на всички времена, или нещо подобно... Къде да търся, купували и сте нещо подобно, или да сте виждали някъде..?

# 113
Зора, гифт карта от музикален магазин.Той ще си набави каквото иска:)
 Викии, добре дошла.Това е нормалното двегодишно дете, а не както описваше Елла по-рано, та да се шашкаме тук ние, че нашите не го раздават както трябва  Mr. Green
 Сега се започва на приливи и отливи.Днес е щуро и научава за света по негов си начин.Утре е най-разбраното и сговорчиво дете....Поне Джоджо е така.
 Ирка, може и през седмицата.Пък уикендска среща, зарад графика на Ники.
 Провокаторски, точиш ли шпагата Twisted Evil

# 114
Добре дошла Салтана.
Отчет от Колорадо. Цена на галона $3,3-3,6.
Не ми разплаквайте пак душата на тема коли Praynig. Нали моята я потоши една малоумница преди десетина дни  #2gunfire. Сега в близко бъдеще ще се возя на "застраховката" Crazy. Имах GEO Prizm. В отлично състояние, въпреки годинките (14). Харчеше ми около 2,5/100 мили. За мене си беше супер. При пътуване по-надалече с бандата, обикновенно позлвахме или форда (за който АЗ плащам, но го караШЕ щерката ) или в допълнение и колата на мъжа ми. Моята си я ползвах да возя собствената си особа и децата.
Днес след като се върнах от работа надхвърлих себе си. Боядисах яйца, направих вечеря, изчистих бъркоча из долния етаж, измих чиниите (миялната се строши преди няколко дни Sick) и сега се пробвам да правя козунак  ooooh!

# 115
Здравейте. тук съм Laughing
Цена на бензина 3.60-3.70 . Имаме 2 коли субаро и Тойота, май Тойота гори по малко / аз не мога да зареждам  Embarassed и чакам съпружето да я свърши тази работа/
17000думи ooooh!,  зависи на кой език- за английски не мога да кажа толкова много, ама на български Whistling Е вече знам що нямам главоболие Laughing
dessivl ти къде работиш, стана ми любопитно , защото и аз работя в магазин  bouquet
За хотела, Плами никъде и на никой не го оставям, виж с баща му може и да го оставя за 1 вечер Twisted Evil
Хиър благодаря много за комплиментите за моето гардже. Ти как си, оправи ли се?
Бенсон , това нормална цена ли е   smile3553+ боядисване =100+ 20 тип
не знам аз ли съм стисната, ама малко множко ми се вижда
Вики, нас Плами откога ни прави луди smile3521 Днес баща му направо се беше разтреперил / по принцип е много по спокоен от мен/ и само ми повтаряше по телефона " не от другия месец на градина, аз повече не мога с това магаре"

# 116
Мария, не знам къде си, но в Сан Франциско в добрите салони едно подстригване е 100 - 120$, но това е много скъп район. Доста е.

# 117
Ани басейнчетата не са лоши, ама..... както казвам това е най-голямата грешка в моят живот. Нищо че имат филтър, покривало и т.н. Ама ...... се добавят химикали, следи се алкалност, киселинност, почиства се със специални изнтрументи (гребло и водна "прахосмукачка"). Освен това ВСЯКА вечер се покрива с платнището, филтрите се сменят на около две седмици. Абе, какво да ти обяснявам, направо ще те разколебая. А, забравих  Simple Smile. Тъй като разбойниците си изграят с какво ли не, трябва да го изваждаш от дъното (под какво ли не разбирам парчета кал, камъни, икрачки, абе каквото ти дойде нанаум). Освен това, надуваемите играчки, които ползват по преднааначение в басейна, обикновенно са не по предназначение навън и когато им щукне ги бухват въс водата заедно с трева, буболечки, пръст.....А, забравих, по стените полепва мръсотия и трябва да се почиства на около две седмици (въпреки химикалите). 
Сега, сериозно: и двата са добри. Аз имам подобен на този с надуваемия пръстне, но е доста по голям. Яд ме, че не взех този с металната рамка, ама нямаха размера който исках. Басейна се изнася средата на май и се прибира средата или края на септември. А забравих, преди да го "консервираш" за зимата" основно почистване, изсушаване (изглежада лесно, ама не е съвсем така)
Have a fun   bouquet

# 118
MVK работя в BIG LOTS (вече 5 години) -за капак на PhD-то ми от БГ. За работа като тази в БГ за последните ми 15-ина год,  Колорадо е възможно най-неподходящият щат. Но какво да правя newsm78-всички обичаме планината, запалени скиори сме (някои от нас и бивши състезатели). Не мога и да си представя да се преместя.

# 119
Мерси на всички за отговорите за хотела. Помогнахте ми много.
*
Зора,още чакаме за пуста къща,били сме топ офър. Аз я забравих честно казано вече как изглежда,татко ни е обзет от паника как ще продаваме сегашната,но аз съм намерила наемател и ако не се мотат още 4 месеца от банката може и да го избутам плана. Мерси че питаш Grinning
*
бензин 3.59 вчера. Помолила съм за
http://www.aipfl.com/activities/AmeliaWheels/Segway_3.jpg
за рд,Коледа и всички празници докато стефан иде ученик
*
Козунаци правя по Тандурината рецепта,имаме инволвд традция с деца и приятели по боядисване на яйца,ббк,закуска на тревата и пр. Весел празник на всички и спкоен петък на работещите

Общи условия

Активация на акаунт