Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява публикация с избрани имена и дати?
Каква информация се споделя в публикация с избрани имена и дати и какво представлява основната дискусия в нея?
Какво е общото настроение в дискусията в публикацията с избрани имена и дати?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява публикация с избрани имена и дати?
-
Каква информация се споделя в публикация с избрани имена и дати и какво представлява основната дискусия в нея?
В публикацията се споделят имената и рождените дати на децата на потребителите от форума, които са родени в различни градове в САЩ и България. Потребителите използват тази тема, за да споделят лични радости и събития, свързани с техните деца. Дискусията се върти около ражданията на деца на потребителите във форума, като хората споделят лични преживявания, свързани с раждането на техните деца, създавайки атмосфера на общностна подкрепа и споделяне. Основното съдържание на дискусията включва споделяне на имената и рождените дни на децата от потребителите във форума, което позволява приятелска атмосфера за празнуване на личните радости заедно.
-
Какво е общото настроение в дискусията в публикацията с избрани имена и дати?
-
Какво представляват тандурите и защо отнема повече време на границата?
-
Какви са изискванията за внос на цветя и как мога да ги разбера?

Четем лийза - там пише 36 месеца. Питаме "що тоя лийз е 36 месеца, като ние поискахме 24?" Отговор: "Ми ние преценихме, че така ще ви е по-изгодно". За 24 месеца цената била 273 на месец, ама да сме вземели 36, пък ако не я искаме толкова дълго имало вариант те да я вземат без да плащаме за целия лийз, но това само като приятелска уговорка, дъра бъра. Ми вбесиха ме, от 218 стана на 273, манипулират ми договора, обещават ми някакви неща, а ме карат да подписвам друго... Оставихме го да виси и утре ще се ходи до други Хонда дилъри. И на излизане същия дилър ни подмина като малка гара... Пф!
4 години работя с used car dealers, какви ли не номера от селски вечеринки съм виждала
. 'Щот да не принтират договора наново, не за друго
защо мислиш съм забягнала днес цял ден- не само че направих 6 козунака от 2 кг брашно, ами в момента ми втасва 3-тия килограм и ще правя мъфини за училището на дребния и кифлички
Моля кажете ми, че не съм добре 
Хиър няма да им се давате
ще намерите други дилъри
. Не само , че ги направих по най- бързия начин, ами и не им искахме пари/ такава е политиката на фирмата/. После моя милост
вдигна пара на шефовете. Добрата част понеже по график почивам неделя, понеделник и вторник се обадих и днес да им кажа че боледувам / така 4 почивни дена

.
. Смотолевих, че преди 10 рм няма да излезна от работа, отговор "а, няма проблем" (живеят на около 10 мин от нас). Звъннах след колко мин. ще бъда при тях. Чакаха ме и..... изненада. Освен козунак и питка, боядисали и яйца за мене и тъй като правели и домашна ракия, бяха ми приготвили и две малки бутилки за празника