LaRedoute - Кодове - 2

• 61 085
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Според вас колко ли ще тежат тези чаши Бохемия и дали ще пристигнат читави до тук?

Предполагам, че тежат достатъчно, за да ти пратят поръчката на митница...Аз вече ги поръчах, дано не се изпотрошат по пътя Wink

# 166
Според вас колко ли ще тежат тези чаши Бохемия и дали ще пристигнат читави до тук?

Предполагам, че тежат достатъчно, за да ти пратят поръчката на митница...Аз вече ги поръчах, дано не се изпотрошат по пътя Wink

И аз от това се притеснявам, че ще ме пратят на митницата ама ще се пробвам

# 167
Страхотни оферти сте пуснали.  Hug
"Принуждавате" ме да пусна пак поръчка.  Crazy
Тъкмо сутринта ми преведоха майчинството.  Embarassed

# 168
Извинявам се предварително, ако е обсъждано вече, но успя ли някой да ползва 22500, който се води чек за 24 евро намаление, при поръчка над 48 евро? Имам го на мейла си, мисля че съм спазила условията, а не ми го приема #Cussing out

# 169
57479-дава ми безплатна доставка

# 170
  • София
При мен работи  Party

# 171
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
При мен работи  Party

И при мен също

# 172
  • София
При мен нито един код за безплатна достава не работи Sad

С кода за машинката за подстригване получих вратовръзка и колан в кафяво в кутийка -не пишеше че няма наличност или нещо такова и в момента на данните на поръчката ми си пише ,че ми пращат машинката Joy

# 173
а има ли някакво условие че при мен не бачка на поръчка около 15 16 евро

# 174
С кода за машинката за подстригване получих вратовръзка и колан в кафяво в кутийка -не пишеше че няма наличност или нещо такова и в момента на данните на поръчката ми си пише ,че ми пращат машинката Joy

Аз пък пуснах с кода за пижамата и сега ми пише,че я няма.Кой знае какво ще ми пратят.  ooooh!
А аз се чудя как изобщо ни дава да поръчаме,като ги няма тия подаръци.  Thinking

# 175
Пускам ви и моят код от фактурата на поръчката ми, която взех преди малко - 57231 - намалява 40 % от ненамалени цени (поне така пише). Пробвах с роклята на Морган - намали ми само 10 евро от 45 Rolling Eyes

Иначе поръчката ми е с подарък керамичните чаши за кафе с чинийките - ще зарадвам мама Wink

# 176
Иначе поръчката ми е с подарък керамичните чаши за кафе с чинийките - ще зарадвам мама Wink[/color]

Шехина, много ли са тежки чашите? Чакам ги с маратонки и суичър и не знам дали ще се разхождам до митницата....

И едно питане .... уж чета, но какъв е този куфар? Гледам доста вълнения около него  Grinning

# 177
  • София
Момичета, не съм поръчвала отдавна и сега съм напълнила кошницата  Crazy
Искам чантата за пикник..но намерих 2 кода - бихте ли ми казали дали са за един и същ подарък  newsm78
72982
58238
  bouquet

# 178
Стефони, може и да се разходиш до митницата Wink Чашите с едни дънки (не са никак тежки) ми тежаха почти 2 кг...

# 179
Момичета, не съм поръчвала отдавна и сега съм напълнила кошницата  Crazy
Искам чантата за пикник..но намерих 2 кода - бихте ли ми казали дали са за един и същ подарък  newsm78
72982
58238
  bouquet

Второто със сигурност е за комплекта за пикник. Първото - не, да не би да е плажния комплект  Thinking
Кода с който аз получих комплекта за пикник е 58157  Peace

Шехина, мерси!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт