LaRedoute - Кодове - 2

• 59 817
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, гледам, че при някои още действа 45381, но аз имам чувството, че се употребява еднократно от отделния акаунт, така ли е? И сигурно ли е, че можеш да пазаруваш с една карта само чрез два акаунта?

# 601
Момичета, ще правя първа поръчка  Blush  и искам да ви попитам колко излиза доставката до БГ?
Можете ли дадете и код за безплатна доставка?

Имам и още един въпрос /да проверя дали съм разбрала правилно/.. Ако поръчката ми е до 2 кг. ще си я получа в пощенския клон в Козлодуй /където живея/, а ако надхвърли 2 кг. какво става? newsm78

Доставката е 5 или 6 евро,прочети първа страница от другата тема.А кодове за БД търси тук и пробвай.
Ако поръчката ти е над 2кг,пак ще я получиш в пощата,тъй като в Козлодуй не вярвам да има митница.

# 602
  • София
Момичета, ще правя първа поръчка  Blush  и искам да ви попитам колко излиза доставката до БГ?
Можете ли дадете и код за безплатна доставка?

Имам и още един въпрос /да проверя дали съм разбрала правилно/.. Ако поръчката ми е до 2 кг. ще си я получа в пощенския клон в Козлодуй /където живея/, а ако надхвърли 2 кг. какво става? newsm78

5-6 E е доставката
Когато е под 2кг. получаваш в поща.Над 2кг. на митница в големите градове.Където няма митница отново в пощата.
Код за БД 45381

# 603
  • София
Шрек писали сме едновременно.

# 604
  • София

Мами ПОМАГАЙТЕ, търся код за намаление за тези сандалки
страхотни са и сигурно са супер леки за лятото

С този код 30155 ги намалява от първоначалната им цена 26Е на 11Е.
Тези с цена 10,40 Е не мога да се намалят ,защото вече са намалени.

# 605
  • Козлодуй
благораря ви много, момичета!
Златни сте!
Heart Eyes

# 606
  • sofia
57479 за БД, днес действа при мен, вчера не щеше  Peace.

# 607
  • БУРГАС
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8870489& … ue&ksource=-1момичета тези намалят ли се и ако да с кой код.Някой поръчвал ли ги дали са удобни за малко дете и ако някой има 223 номер да ми даде стелката колко е.http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3724204& … ue&ksource=-1 и тази блузка и тя нама ля ли се.

# 608
Някои има ли идея как да намаля това: ? Единствено с 65129 реагира, но нали е "проблемен код".... А какъв му е проблема не разбрах  Rolling Eyes ...има ли анулирани поръчки с него?

# 609
Някои има ли идея как да намаля това: ? Единствено с 65129 реагира, но нали е "проблемен код".... А какъв му е проблема не разбрах  Rolling Eyes ...има ли анулирани поръчки с него?

Аз лично съм правила поне пет поръчки с този код и не съм имала проблеми. Двете поръчки, които ми анулираха, бяха без кодове  Rolling Eyes

# 610

Аз лично съм правила поне пет поръчки с този код и не съм имала проблеми. Двете поръчки, които ми анулираха, бяха без кодове  Rolling Eyes
С какъв аргумент? Thinking Моите 2 поръчки ги анулираха, защосто "съм ползвала код, който не е изпратен на мейл-а ми"  Sad

# 611

Мами ПОМАГАЙТЕ, търся код за намаление за тези сандалки
страхотни са и сигурно са супер леки за лятото

С този код 30155 ги намалява от първоначалната им цена 26Е на 11Е.
Тези с цена 10,40 Е не мога да се намалят ,защото вече са намалени.

А не е ли възможно да се намалят допълнително, или поне с безплатна доставка ooooh!

# 612
  • Sofia
Вие съвсем се излагате вече.това да не е сайт за взаимопомощ Mr. Green

# 613
Вие съвсем се излагате вече.това да не е сайт за взаимопомощ Mr. Green

че защо Rolling Eyes, нали е точно за това тази тема???

# 614
  • Sofia
Не може нещо да ти е намалено 60% в началото на сезона и ти да питаш,а не може ли още просто е смехотворно Wink Освен да ги подаряват нещата

Общи условия

Активация на акаунт