LaRedoute - Кодове - 2

• 59 838
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
кажете някой код с хубав подарък / без прибори, часовници и куфари/

# 676
  • София
кажете някой код с хубав подарък / без прибори, часовници и куфари/
Ами то май е време за нова тема, щото тук вече повечето са неработещи. newsm78

# 677
45381 съм го ползвала, за съжаление. Ако има друг... Flutter

45381 съм го ползвала 3 пъти. Обаче трябва да има кратък период между 2 поръчки с него, не е като COLIS  Crazy

# 678
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=191855&photo=30

ето ги подаръците от последните поръчки- комплекта за плаж /чанта, голяма плюшена хавлия и огромна рогозка/ и покривката с четири каренца /има и 4 чинии меламинови- две много бледо зелено с бели точки и две цикламени с бели точки, ама заминаха по разпределение за баба  Laughing/

# 679
  • В море от любов

ето ги подаръците от последните поръчки- комплекта за плаж /чанта, голяма плюшена хавлия и огромна рогозка/ и покривката с четири каренца /има и 4 чинии меламинови- две много бледо зелено с бели точки и две цикламени с бели точки, ама заминаха по разпределение за баба  Laughing/
Какво беше кодчето за този комплект?

# 680

Какво беше кодчето за този комплект?

В първия пост го пише.

# 681
  • София
... Дано не се случи, че ще ме е много яд  Thinking А в рамките на колко дни горе-долу пускат мейл с отказ евентуално?

Няма закован период. Аз съм получавала мейл две седмици след поръчката, и писмо в пощата, на третата или четвъртата седмица от втората анулирана поръчка.
а какво става, ако ти анулират порачката, а парите ти са дръпнати?

# 682
... Дано не се случи, че ще ме е много яд  Thinking А в рамките на колко дни горе-долу пускат мейл с отказ евентуално?

Няма закован период. Аз съм получавала мейл две седмици след поръчката, и писмо в пощата, на третата или четвъртата седмица от втората анулирана поръчка.

Не съм чувала за анулирана поръчка и дръпнати пари, а само за блокирани суми. Моите и двете бяха с блокирани суми, момичетата, които писаха, че са им анулирали поръчки, също бяха с блокирани.

# 683
  • София

Не съм чувала за анулирана поръчка и дръпнати пари, а само за блокирани суми. Моите и двете бяха с блокирани суми, момичетата, които писаха, че са им анулирали поръчки, също бяха с блокирани.
добре, а после разблокират ли ти ги или ти дават код за чек, за да направиш нова поръчка ???

# 684
  • София

добре, а после разблокират ли ти ги или ти дават код за чек, за да направиш нова поръчка ???

След определен период от време от банката ти ги освобождават  Peace

# 685
... добре, а после разблокират ли ти ги ...

Да, след определен срок, който е различен за всяка банка.

# 686
  • В море от любов

По принцип този период е 40-45 дена, но т.к. на мен не ми се чака толкова, отивам направо в банката, обаждам се на търговския агент и той ми разблокирва сумите, които се виждат при него, че са блокирани. Става веднага, за няколко минути.
Но пак всичко зависи от  политиката на банката. Peace

# 687

-40% + kdo gilet marron а capuche 100% acrylique chocolat + fdp 5.40

77542 : 4/6 ans
77550 : 8/10 ans
77577 : 12/14 ans

Точно от тези получих вместо пижамите за децата
изобщо не си заслужават

# 688
То и от снимката си личи.

# 689

По принцип този период е 40-45 дена, но т.к. на мен не ми се чака толкова, отивам направо в банката, обаждам се на търговския агент и той ми разблокирва сумите, които се виждат при него, че са блокирани. Става веднага, за няколко минути.
Но пак всичко зависи от  политиката на банката. Peace

И аз така, но по телефона. Иначе срока в моята банка е 45 дни.

Общи условия

Активация на акаунт