E-bay тема 6

• 39 755
  • 902
  •   1
Отговори
# 555
  • Neverland
Проблема с акаунта да, не възниква заради снайперите,които ползваме и се логват вместо нас newsm78 newsm78

# 556
  • Варна
Аз тогава не ползвах снайпер. Naughty

# 557
мда вече имам първи strike за неплатен item в ebay - $2.85 i $7 доставка

Честито   Sick Дано продавача-китаец си промени после фийдбак-а
Да питам, че не съм много веща-Ай пи се сменяше като рестартираш модема, нали ?

# 558
venka , щом не е фалшив имейл ,сама си реши дали да им изпратиш сканирана лична карта.Аз направих това само,че я изпратих на PayPal.Причината е ,че имам проблем с плащането на по-големи суми.
Те ли те карат?

# 559

Честито   Sick Дано продавача-китаец си промени после фийдбак-а
въоще не се притеснявам и да ми затворят акаунта голем праз - и на жената, на тъщащата, на брат баща и т.н. ще отворя
 Joy. А това с IP-tata е умряла работа ...
за модема  - зависи от доставчика. Ако си на бтк домашна тарифа, сменят ги отвреме на време, но не винаги

# 560
  • Русе
venka , щом не е фалшив имейл ,сама си реши дали да им изпратиш сканирана лична карта.Аз направих това само,че я изпратих на PayPal.Причината е ,че имам проблем с плащането на по-големи суми.
Те ли те карат?

Не.Отивам на View Limits,след това Lift Limits .Но това се прави да си увеличиш лимита за получаване на пари.Аз реших,че може да стане й за изпращане.Изпратих им сканирана ЛК на 24 април и все още чакам отговор от ПП.

# 561

Честито   Sick Дано продавача-китаец си промени после фийдбак-а
въоще не се притеснявам и да ми затворят акаунта голем праз - и на жената, на тъщащата, на брат баща и т.н. ще отворя
 Joy. А това с IP-tata е умряла работа ...
за модема  - зависи от доставчика. Ако си на бтк домашна тарифа, сменят ги отвреме на време, но не винаги

Бе така е, ама ще ме е яд заради натрупаните положителни оценки-към 30 са.
На БТК съм, няква  тарифа, дето плащам 31 лв Rolling Eyes

# 562
Някой може ли да ми каже тия размери какви са Praynig Нещо не мога да си преведа всичко.Разбрах,че са 24 номер и се притеснявам д не са малки Thinking
Long, possibly a fraction under 34" inside leg.

Low 7 1/2" rise.

Hem width 9 1/4".

Size 24, UK 6.

# 563
  • София
Някой може ли да ми каже тия размери какви са Praynig Нещо не мога да си преведа всичко.Разбрах,че са 24 номер и се притеснявам д не са малки Thinking
Long, possibly a fraction under 34" inside leg.

Low 7 1/2" rise.

Hem width 9 1/4".

Size 24, UK 6.

Дължина по вътр. шев на крачола-34 инча(може би малко по-малко)

Плитки- 7,5 "

Половината ширина- 9.1/4" , сметни го по  2- 18.5" ширина

Размер 24, по UK 6

Сметни си инчовете в см и си готова.  Simple Smile Кои са тия късметлийки, дето носят такъв размер!!!!  Laughing

Преди малко един ми поиска 20лири доставка от UK на едни ботушки! Ай стига бе! Писах му едно дълго обяснение кое колко струва, да не се прави на разсеян и че повече от 12 не давам.  Joy Страшна работа ви казвам, пазаря се като циганка за няколко лири.  ooooh! Но пък нали това си е пазар!  Crossing Arms

# 564
  • някъде
Ще се побъркам вече!Народа изпраще!Пиша аз на една мома англичанка да я питам колко струва до тук за едни сандалки.И тя ми отговаря към 2 лири.Разглеждам по-добре акаунта й-ми то българчИ бе,от Пловдив.Но иначе ми пише на английски,в лири си говорим....ПРи положение,че ника ми си е българска фамилия и питам за транспорт до България.Ей,отворяги станаха всички Joy

# 565
  • Sofia
тарикатките много станаха вече Mr. Green
ако не е тайна какво си пазариш от нея newsm78

# 566
  • Варна
Zhekova Laughing две лири си е далавера Laughing

aunt Ogg - от Англия и аз получавам най-странните цифри ooooh!
Редовно ме питат наистина ли сме в EU и какво ли не. Ама ей такъв отговор на миролюбивото ми питане за доставка не бях получава ла I'M SORRY, I WOULD PREFER TO AVOID THE HASSLE. IT'S NOTHING PERSONAL! Mr. Green

# 567
  • някъде
Чочка,за детски сандалки ставаше дума.

# 568
a къде са сандалите, в Пловдив или в UK?

# 569
  • Sofia
2 паунда си е жива далавера.Една мома искаше по 5-6 паунда,ама гледам в момента нищо не продава.

Общи условия

Активация на акаунт