E-bay тема 6

• 39 558
  • 902
  •   1
Отговори
# 780
А ти какво го пита?
Аз се чудех дали не му пратя мейл и да го питам след като вече не е регистриран юзър, дали ще си получа нещата или да пускам диспут??
Както и преди писах, чакам от 23, 26 и 27.04 общо 4 комплекта....

# 781
ЧРД, maiche!Желая ти много здраве щастие и успешни покупки! Laughing

# 782
  • Варна
Nadia79, питах го какво става, дали е пратил гривната и защо вече не е регистиран юзър, а описанието на артикула липсва. Подметнах му, че може да пусна диспут. Чрез еБей му писах, а той ми отговори на е-мейла.

# 783
Как да разбера дали продавача е изтеглил парите  newsm78? Платих вчера през PayPаl, там пише на Amount въпросната сума с минус, а парите са си все още в картата ми. Дали има някакъв проблем, нали не е задължително парите да ти се виждат в графата Balance в PayPal, а те си ги теглят директно от картата или бъркам!?

# 784
китайчето със среброто ми писа,че понеже само продавал затова сега не е регистриран,но щял да оправи проблема до седмица и да пусне пак нещата,а за поръчките до момента каза че ги пращал

# 785
Опитвамс е да платя чрез ПП - продавача поддържа това плащане-американец е.
Но като се опитам да платя ето какво се получава
does not accept payments in this currency via PayPal. Review the total and continue your payment.
Плащам в долари
Тоя какво иска в рубли ли да платя?Simple Smile

Какво се прави в подобен случай?
Предполагам трябва да пиша и обясня. Страшно изнерващо е, когато искаш да платиш, а не можеш:)

# 786
  • Русе
Илиянка,благодаря за пожеланието!

# 787
Имам следния проблем продавач ми е изпратил инвойс и ми е включил два вместо трите продукта писах му да добави и третия и да ми прати нов инвойс, но той се прави на глух.
Имали такава процедура,  да напиша на ибей, че си искам от продавача инвойса за трите предмета и той да го натисне да ми го изпрати?

Аз пак да побутна горното!
Да пиша ли на ибей или не!

Nadia79 - Благодаря за отговора! Аз имам стъпалце 25см та се чудех   newsm78 дали 8.5 няма да са ми малки!

# 788
maiche честито и от мен Hug  newsm59 nbirthday bdbaloni
Желая ти много любов и сбъднати мечти!

# 789
maiche ,
ЧРД - бъди здрава 
Heart Eyes

# 790
  • в баира
Nadia79 - Благодаря за отговора! Аз имам стъпалце 25см та се чудех   newsm78 дали 8.5 няма да са ми малки!
И аз съм 25 см и съм поръчала 8.5 номер. Лошото е, че цял месец вече става, а ги няма. Тракинг номера показва, че са напуснали щатите. Нашите пощи ли се мотат, не знам.  #Cussing out

# 791
Маиче честит рожден ден!!!Да си жива и здрава и много щастлива!!!

# 792
  • Русе
  party006Благодаря,момичета!Почерпете се от виртуалните бонбонки.  party002

# 793
  • Варна
Maiche, честит Рожден ден и от мен.
Ето един виртуалин подарък, като благодарност за почерпката:
http://swedeatheart.com/boutique/images/born2shop4.jpg

# 794
maiche ,
Честит Рожден ден! Бъди здрава, щаслива и обичана!

Уф. Ама че история. Цяла сутрин се занимавах с paypal акаунта си. Не можех да си възстановя паролата. Звънях до САЩ и UK. И сега един от продавачите е върнал 2-те лири, които му пратих. Написал е, че не приема плащания с кредитни/дебитни карти. Но не го е написал в описанието на аукциона, а най-отдолу. И аз не съм и обърнала внимание.

Може ли да дам на някой парите за 3 лири и да ми ги преведе през PayPal, за се добавят в баланса ми и да платя аукциона? Или ако някой е спечелил нещо за подобна сума мога да му го платя, а той да ми рпеведе парите.

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 15:07 от Stryper

Общи условия

Активация на акаунт