E-bay тема 6

• 39 774
  • 902
  •   1
Отговори
# 525
На мен отговорите ми ги праща в пощата,не в акаунта ми в ebay
На мен също, винаги отговаря много бързо...

# 526
  • София
aunt Ogg,
по-добре малко големи , отколкото малки:)
Това с номерациите прави купуването на обувки тук истинска лотария.
Я вижте какво спечелих преди малко

Да ти е честита! Страхотна е ! А кой е продавача, ще споделиш ли?  Simple Smile

# 527
Здравейте, момичета, нека споделя и аз какво ми се случи вчера.Получавам имейл от ибей , че ми блокират акаунта.Искат от мен да им изпратя копие от личен документ(лична карта или шоф.книжка), за да удостоверя самоличността си Shocked Аз им писах , че това са лични данни и нямат право да ми ги искат, както и попитах за причината поради, която са блокирали акаунта ми.Върнаха ми отговор, че се извиняват,но тази причина се пази в тайна от ибей, но е важно , защото те искали ДА МЕ ПРЕДПАЗЯТ от измам свързана с акаунта ми #Crazy.Някой знае ли  защо се случват подобни неща?Аз страшно се притеснявам.Не искам да изпращам личните си документи-абсурд!А съм направила 5-6 покупки предната седмица,които очаквам.А сега и с този блокиран акаунт...ака не дай си боже стане нещо...незнам...Ако може вашите мнения,аз съм абсолютно нова тук...

# 528
  • някъде там
venka,блокиран ли ти е акаунта?
Тук в темата четох ,че на някой друг също са му пратили такова писмо,но акаунта не е блокиран. newsm78Така,че някой друг може да се опитва да злоупотреби....

# 529
Здравейте, момичета, нека споделя и аз какво ми се случи вчера.Получавам имейл от ибей , че ми блокират акаунта.Искат от мен да им изпратя копие от личен документ(лична карта или шоф.книжка), за да удостоверя самоличността си Shocked Аз им писах , че това са лични данни и нямат право да ми ги искат, както и попитах за причината поради, която са блокирали акаунта ми.Върнаха ми отговор, че се извиняват,но тази причина се пази в тайна от ибей, но е важно , защото те искали ДА МЕ ПРЕДПАЗЯТ от измам свързана с акаунта ми #Crazy.Някой знае ли  защо се случват подобни неща?Аз страшно се притеснявам.Не искам да изпращам личните си документи-абсурд!А съм направила 5-6 покупки предната седмица,които очаквам.А сега и с този блокиран акаунт...ака не дай си боже стане нещо...незнам...Ако може вашите мнения,аз съм абсолютно нова тук...

това направо ме шокира  #Crazyза първи пъ 4увам за такова нещо  newsm78

# 530
Ооох, питаш ли ме.... ooooh! Блокиран ми е акаунта,да.Сега се ровя из гугъла да видя за какво става дума, но никъде подобно инфо не намирам.

# 531
  • някъде там
Ми ако си направиш нов!? newsm78

# 532
Четох в предните теми , че не става.

# 533
може нова регистрация, няма проблем само дай разли4ен имейл... Blush

# 534
Извинявай за невежеството, но и в пей пал ли трябва на ново да се регистрирам,защото и там са ме блокирали ? Blush

# 535
Извинявай за невежеството, но и в пей пал ли трябва на ново да се регистрирам,защото и там са ме блокирали ? Blush

не,ползваш си старата ти регистрация в пейпала  bouquet

# 536
Не засичат ли IP  Thinking
Чувала съм че се блокират всички адреси чрез които си влизал с акаунта newsm78

# 537
Мама,точно за това говоря... Thinking

# 538
малей колко народ ще го отнесе ако блокират моя
абсурд, 3000 computera са зад едно IP
сещам се поне още 10-15 IP-ta от които съм влизал
a домашните винаги мога да ги сменя
По разумно е да ти блокират картата все пак

# 539
Някой знае ли колко съобщения мога да изпращам през акаунда си в ebay? Опитах се да задам въпрос към един продавач, но ми излезе текст, в който пишеше, че към този момент е невъзможно да изпратя съобщение.   newsm78 newsm78 newsm78

Някой купувал ли е GSM от ebay? И някой продавач навивал ли се е да не напише цената на кутията?

Общи условия

Активация на акаунт