E-bay тема 6

• 39 735
  • 902
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря!   bouquet   bouquet   bouquet

# 586
Момичета,
да ви питам - тия почивни дни пощите предполагам не работят, т.к чакам доста неща от 23-ти април нататък, а все още нищо нямам...  Thinking

Някой беше писал, че среброто бързо пристига за 5-7 дни, та се надявам забавянето да е заради празниците....

# 587
  • някъде там
Питах за една доставка.Ето какво ми е отговорила
Hi there, cost for postage and package to Bulgaria will be ?10.00, thanks for your interest and good luck bidding, regards Rachael
 Превод с преводача :Здравейте там, цената за пощенската марка и пакета към България ще бъде? През 10. 00, благодаря за вашия интерес и нареждането в късмет, засяга Rachael

Да разбирам,че е 10 лири така ли?  bouquet

# 588
Да. 10 лири е. Но за опаковката и пощенските разходи.

# 589
 #Cussing out Момичета, пак проблем с моя акаунт, не знам какво става. За втори път вече ми пишат, че ми е Restored account, и да си сменя паролата. Ама не става, защото явно е сменена вече.И се въртя в омагьосан кръг.  Crazy  Първия път на магия се оправи ама сега как не знам. Моля помагайте Sad  Praynig

Цитат
[It appears that a third party accessed your eBay account and used it to send emails to other eBay members without your authorisation.

At this time we have taken several steps to secure your eBay account. We assure you that your credit card and bank details are kept encrypted on secure server and have not been viewed by anyone.

To restore access to your account securely, please follow these steps

1. Change the password on your personal EMAIL account to verify that it is secure and cannot be accessed by anyone other than you.

2. Change the password on your eBay account. Click "I've forgotten my password" on the eBay sign-in page and follow the instructions to choose a new password.

3. Check that the contact information on your account is correct. Go to "Personal Information" in My eBay.

We recommend you take our Account Protection tutorial to help understand how your account was compromised and how you can protect yourself in future. Copy this link into a new browser window:

http://pages.ebay.co.uk/help/tutorial/accountprotection/js_tutorial.html

Thank you for your patience and cooperation in this matter. Please don't hesitate to contact us if you have further queries or require assistance.

Regards,

eBay Trust and Safety

/quote]

# 590
Аз получих две подобни писма миналата седмица. Усъмних се, защото спокойно си влизах в акаунта в Пейпал. И изобщо не им обърнах внимание. После Алекс ме посъветва да ги изпратя на имейл spoof@paypal.com и аз го направих. От Пейпал ми писаха да благодарят и че ще проследят този имейл, от който е изпратено и т.н и т.н., но същественото е, че когато имейлът е изпратен от тях задължително пишат и името ти, не само имейла. Ако няма написано името, значи мейлът изобщо не е от Пейпал

Поправям се, сега видях, че става въпрос за акаунта в ибей, а не в пейпал, но въпреки това мисля, че правилото да ти пишат имената в писмото важи и в ибей.

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 12:20 от pepi7096

# 591
  • някъде там
Много благодаря Алекс  bouquet
попаднах на обява с безплатна доставка до БГ. Задължително ли е да питам за всеки случай дали е безплатна наистина newsm78
Щото как да питам,много ми е странно,как да задам въпроса.Излиз,че все едно не вярвам
 newsm78

# 592
Винаги питай, когато е написано, че е безплатна доставката. Понякога не са си настроили добре шипинга и се оказва, че доставката е много скъпа.

# 593
Здравейте Simple Smile,
Може ли някой да ми отговори - в тези прословути 45 евро над които се плаща мито за стоки от САЩ включва ли се стойността на транспорта или не?
Предварително ви благодаря!
 bouquet

# 594
  • Sofia
Някой беше писал, че среброто бързо пристига за 5-7 дни, та се надявам забавянето да е заради празниците....
погледнете оценките на китаеца със среброто.Много хора се оплакват,че не са им пристигнали нещата и си искат парите обратно

# 595
Здравейте Simple Smile,
Може ли някой да ми отговори - в тези прословути 45 евро над които се плаща мито за стоки от САЩ включва ли се стойността на транспорта или не?
Предварително ви благодаря!
 bouquet
От предни мнения съм останала с впечатлението, че за съжаление се включва.. Sad
Аз обаче искам да питам, дали мито се дължи за цялата сума, ако е над 45 евро или за разликата до 45 евро

# 596
  • Sofia
цялата сума

# 597
Благодаря ви много!!! Страхотни сте!  bouquet Макар и да ми се искаше да отговорите другояче  Laughing

# 598
Траспорта не би трябвало да се включва в тези 45 евро, но май понякога ги включват. Дължи се мито върху цялата сума, а ДДС - върху стойността плюс митото.

# 599
Харесах тези сандалки на NEXT, но са 24 номер, а ние сме вече за 25. Ако на някого вършат работа, да свирка за линк, че засега вървят много изгодно.

Общи условия

Активация на акаунт