E-bay тема 6

• 39 698
  • 902
  •   1
Отговори
# 630
toniboni, първо кода от бандата

Фройд за грешките...  Laughing
Сори за спама, ама не се стърпях!  Mr. Green

# 631
Траспорта не би трябвало да се включва в тези 45 евро, но май понякога ги включват. Дължи се мито върху цялата сума, а ДДС - върху стойността плюс митото.
на против, би трябвало да се включва, но повечето пъти не го включват, застраховките също би трябвало да се включват и така да се формира митническата стойност. Идеята е че това са всички разходи по придобиване на стоката

По тоя въпрос в толкова форуми се рових, че от много четене нищо не разбрах...  Crazy В крайна сметка поръчах на един познат обувки, цялата сума е 85$, очаквам ги скоро, ще пиша какво се е случило на митницата... Има и друго което ме притеснява, че 3 дена след това поръчах още 2 чифта от същия продавач, да не вземе да ги прати всичките заедно, е тогава ще е яко на митницата...  Sick

Laughing То и аз вече поръчах по празниците, хората уж са пуснали пратката на 3ти май и ако срока на транспорта е наистина 3-5 дни скоро ще разбера за митото, но съм си набелязала още нещо дето изтича днес и не искам да рискувам два пъти. Бях ги помолила тези дето вече са ми пратили да напишат по-ниска стойност, но така и не ми отговориха - нито да, нито не... Е... скоро ще разбера   Wink

# 632
добре да разбирам че мога да пазарувам още сега Rolling Eyes и ще мога да платя на търговеца и преди да съм получила кода да не стане  че не мога после аз затова питам да се включвам ли в търга Laughing

# 633
  • Русе
Да напиша за митото - нали освобождавах маратонки преди няколко дни,декларирани за 45$
Платих - мито 3,5% от 45$+104лв транспорт = 5,6лв
              ДДС  20%  от 45$+104лв+5,6лв =33,56лв.

Транспорта  ми го изчислиха по някакви таблици,защото не мога да докажа колко съм платила.

# 634
Да напиша за митото - нали освобождавах маратонки преди няколко дни,декларирани за 45$

Транспорта  ми го изчислиха по някакви таблици,защото не мога да докажа колко съм платила.

Нали има фактура от ПейПал, марки? Те не могат ли да бъдат доказателство?

# 635

Хм...  Thinking

# 636
  • Русе

Фактурата от ПП е за 157$ (119 $+38$) Laughing

# 637

Фактурата от ПП е за 157$ (119 $+38$) Laughing

Laughing

# 638
но пък в митницата вече искат Item Number.. а там всичко си пише

# 639
  • Русе
но пък в митницата вече искат Item Number.. а там всичко си пише

Никой не знае от къде съм ги купила и не са ме питали.
На декларацията пишеше хонгконгско име и адрес.

# 640
  • Варна
Какъв Item Number? Да не е задължително от е-бей да са купени нещата? Rolling Eyes

# 641
наякой ще ми каже ли мога ли да се включвам в играта преди да съм получила прословутия код от банката в смисъл ще мога ли да платя на някой ако успея да си спечеля нещо Rolling Eyes Blush

# 642
e не знам миналата седмица гледах някакъв беше направил разпечатка от ебей като доказателство за цена, ама не нещо май не успя

# 643
наякой ще ми каже ли мога ли да се включвам в играта преди да съм получила прословутия код от банката в смисъл ще мога ли да платя на някой ако успея да си спечеля нещо Rolling Eyes Blush

да бе, стига да е под 100 евро, нали така беше ?

# 644
всъщност ти искат документ за плащане, банков превод и т.н., ти нямаш казваш пей пал, дай разпечатка, и вътре пише номера

Общи условия

Активация на акаунт