E-bay тема 6

• 39 703
  • 902
  •   1
Отговори
# 615
А какво точно да направя? Да избера contact seller и какво да му пиша точно: Моля ви да ми изпратите инвойс с точната сума на доставка или...?

Да, извини му се кажи че си нов потребител и за по сигурно да ти изпрати друг инвойс с договорената обща сума или нещо от подобно.
А, аз не разбрах, като си влезеш в ПП на Send Money има Pay for eBay items, опитали от там да коригираш ръчно сумата за доставка?

# 616
  • София
Намерих как става!  newsm44 Отстрани има опции и едната си е за това-да ми даде тотала. Писах му да ми прати тотал с шипинга,който сме се договорили и сега ще чакам.

# 617
Траспорта не би трябвало да се включва в тези 45 евро, но май понякога ги включват. Дължи се мито върху цялата сума, а ДДС - върху стойността плюс митото.
10x   bouquet
 Thinking

# 618
запалихте ме с тия сваровски  Rolling Eyes
ама си мисля пове4ето продава4и са от китай,за тез пари дето ги продават колко ли са Сваровски? newsm78

# 619
Траспорта не би трябвало да се включва в тези 45 евро, но май понякога ги включват. Дължи се мито върху цялата сума, а ДДС - върху стойността плюс митото.
на против, би трябвало да се включва, но повечето пъти не го включват, застраховките също би трябвало да се включват и така да се формира митническата стойност. Идеята е че това са всички разходи по придобиване на стоката

# 620
на против, би трябвало да се включва, но повечето пъти не го включват, застраховките също би трябвало да се включват и така да се формира митническата стойност. Идеята е че това са всички разходи по придобиване на стоката

По тоя въпрос в толкова форуми се рових, че от много четене нищо не разбрах...  Crazy В крайна сметка поръчах на един познат обувки, цялата сума е 85$, очаквам ги скоро, ще пиша какво се е случило на митницата... Има и друго което ме притеснява, че 3 дена след това поръчах още 2 чифта от същия продавач, да не вземе да ги прати всичките заедно, е тогава ще е яко на митницата...  Sick

# 621
mamahrisi не е ясно, ако е под 2 кг, най вероятно ще черпиш

# 622
mamahrisi не е ясно, ако е под 2 кг, най вероятно ще черпиш
Хахааа ако пиете както пазарите, по-добре сама да се наредя да платя мито  Mr. Green
Уфф един въпрос много ме тормози, само аз ли си купувам скъпи неща от ebay  ooooh! сега една рокля на Roxy ми вика купи меее, 50$ с доставката  newsm78 уффф как ме изкушава  Crazy

# 623
Извинявам се за тъпия въпрос Crazy но съм нова та да попитам регнах си картат в Paypal мога ли сега да плащам или трябва да получа първо кода от банката Thinking

# 624
аз съм ефтин, кафе и кола Simple Smile
не употребявам алкохол

# 625
toniboni, първо кода от бандата

# 626
и това след колко време се случва да ми дадат кода при вас как е е къв карък съм са сигурно месец ще ги чакам Cry

# 627
пробвай докато пейпал ти поиска кода  Peace
понякога 2-3 месеца не иска кода newsm78
5работни дни 4акаш за кода от банката

# 628
toniboni, първо кода от банДата
hahaha
Преди да вземе кода от банДата, може да платиш до 100евро, това е лимита  Wink Аз чаках 5 дена и го взех...

# 629
печатна грешка... но все пак Обединена Българска Банда изглежда впечатляващо, някак силово

Общи условия

Активация на акаунт