E-bay тема 6

• 39 716
  • 902
  •   1
Отговори
# 600
  • някъде там
Някой беше писал, че среброто бързо пристига за 5-7 дни, та се надявам забавянето да е заради празниците....
погледнете оценките на китаеца със среброто.Много хора се оплакват,че не са им пристигнали нещата и си искат парите обратно
За този ли става въпрос charminglove365,защото той има само 3 негативни,или аз нещо не гледам newsm78

# 601
аз ще пусна диспут за неполучена стока, а те да обяснят защо не са я пратили:)
Така и ще спрат да ме тормозят , че не съм я платила.
А са голям магазин, да си наемат повече хора след като не могат да контролират поръчките.

Аз съм получавала злато, ама бяха едни малки обички и не са минали митница- в писмо дойдоха.

Хипатия ,какъв ти е Status of the Transaction?

maiche,
честно казано незнам какво ме питаш.
Ако е за ПП акаунта ми е премиер
Днес рано-рано получих толкова много пакети,че досега се занимавах само с даване
 на оценки и писане на благодарствени писма:)
От онези проблемните обаче нищо не се чува

# 602
aunt Ogg,
много благодаря за превода:)
Мисля ,че ще бъда разбрана , не знаех как да формулирам въпроса тъй като се ползват специални термини:)

А за маратонките не се притеснявай все още- не всички уведомяват при пускане на колета.
А и  в България са все още празници до колкото знам.

# 603
  • София
Ох, моля ви ПОМАГАЙТЕ!!! Договорихме се с продавача да платя 12 лири доставка, а на самия продукт излиза 15.50. Аз си мислех,че ще кликна на Buy now и ще чакам invoice. Обаче ми излиза тотал с 15.50 доставка. Какво да правя? А вече го купих. Как да платя каквото сме се разбрали? Казвайте бързичко,моля ви!

# 604
Ако си го платила вече, пиши на продавача да ти върне разликата до 12 , че си се объркала и пр.

# 605
Зи,аз също ходя по мъките от 2-3 дни с моя акаунт,но и моят съвет е, преди всичко първо провери имейла на spoof@ebay.com. Peace

# 606
  • София
Не съм го платила, но просто няма опция да платя по-малко. Иначе се договорихме,че ще ми покаже колко струва доставката и ако е повече от 12 ще му доплата. Или направо сега да чакам да ми върне, евентуално?

# 607
Опитай да я коригираш ръчно от ПП, ако не става, му пиши да ти изпрати нов инвойс с договорените суми. Споко изчакай да се разберете и тогава плащай

# 608
Аз имам едно потане, някой поръчвал ли епозлатени неща със сваровски кристали и дали  еостанал доволен, в смисъл не им ли пада покритието твърде бързо и въоще?
  bouquet

# 609
  • Русе
аз ще пусна диспут за неполучена стока, а те да обяснят защо не са я пратили:)
Така и ще спрат да ме тормозят , че не съм я платила.
А са голям магазин, да си наемат повече хора след като не могат да контролират поръчките.

Аз съм получавала злато, ама бяха едни малки обички и не са минали митница- в писмо дойдоха.

Хипатия ,какъв ти е Status of the Transaction?

maiche,
честно казано незнам какво ме питаш.
Ако е за ПП акаунта ми е премиер

Хипатия ,статуса на транзакцията,за която ти казват,че не си платила.Вижда се от Details в Account history в PayPal.
Aко са ти получили парите трябва да пише  Status: Completed

# 610
  • София
А какво точно да направя? Да избера contact seller и какво да му пиша точно: Моля ви да ми изпратите инвойс с точната сума на доставка или...?

# 611
 maiche,
статуса го проверих още, когато ми писаха първото писмо.
Completed   е

# 612
Имам проблем:както си ровя в ибей - изведнъж ми иска да се логна. Като пробвам да се логна - дава ми грешно име или парола. Не знам какво е станало, но не мога да си вляза в акаунта. Пробвах с опцията за забравена парола/макар че не съм я забравила/ - но пак не мога да вляза

# 613
mousy,
да не би да изписваш паролата , когато клавиатурата ти не е на латиница или е с главни букви?

# 614
не, проверявах милион пъти, но не става. Правилно я изписвам

Общи условия

Активация на акаунт