E-bay тема 6

• 39 733
  • 902
  •   1
Отговори
# 570
как се предупреждава, че се пуска диспут?
Извинявам се за може би малоумния въпрос, но съм малко нервна:)
Два пъти вече ми пишат , че не съм платила нещо. Веднъж отговорих ,че съм платила и им дадох ID-то на трансакцията, ама сега направо мисля да им кажа ,че пускам диспут или както се казва.
Така или иначе на 18 април е било плащането и оттогава са минали 10 работни дни.
А имам и още непристигнали,а платени отдавна неща.
Да не казвам ,че и една пола дойде с лекета-писах, ама отговор няма. Някой да има мнение какво да правя в тоя случай?

# 571
Хипатия ми пуска се диспут за лекетата
а за другото ти не можеш да пуснеп диспут
снимай полата с лекетата

# 572
This stunning necklace is the perfect present for that someone special or just as a gift for yourself!! This gorgeous necklace is a 1/3 figaro style with a sturdy parrot clasp and is genuine 18ct Gold layered. The necklace will come beautifully presented in a gorgeous organza gift bag - the perfect gift!

Although this item is NOT SOLID GOLD it has been crafted from genuine solid gold which is layered over an inner base of high quality, polished diamond cut jewelers metal. It is then sealed with our exclusive anti-tarnish coating to protect your jewellery while adding a beautiful shine and luster.

Our entire jewellery range is layered gold – we do not sell solid gold – but with the look, weight and quality, no-one will ever know the difference! Gold layered jewellery wears, looks and lasts like solid gold because its outer surface IS solid gold. The ideal gift for your loved one to cherish!

Момичета, бихте ли ми помогнали т.к не съм съвсем сигурна тук за истинско злато ли става дума или само за покритие  newsm78

# 573
златно покртие, не продават чисто злато

# 574
  Durango , Благодаря!

# 575
Durango,
мисля че мога да пусна и сега. Току що видях ,че има опция  Report an Item Not Received.
Там мога да избера Report an Item not received or not as described.
Как само да предупредя продавача ,че ще предприема тази стъпка?
Ползвам транслатор и не става добре:)

# 576
можеш да отвориш диспут че не е  това което е по описание, но не можеш да отвориш диспут за това, че си платила.
За англииския с лекетата някой от по знаещите да каже, в тази терминлогия ме няма, аз съм по мегарци, конски сили и други такива Simple Smile

# 577
всъщност някой поръчал ли е злато, с него купона на митница трябва да е най-голям

# 578
аз ще пусна диспут за неполучена стока, а те да обяснят защо не са я пратили:)
Така и ще спрат да ме тормозят , че не съм я платила.
А са голям магазин, да си наемат повече хора след като не могат да контролират поръчките.

Аз съм получавала злато, ама бяха едни малки обички и не са минали митница- в писмо дойдоха.

# 579
  • Русе
аз ще пусна диспут за неполучена стока, а те да обяснят защо не са я пратили:)
Така и ще спрат да ме тормозят , че не съм я платила.
А са голям магазин, да си наемат повече хора след като не могат да контролират поръчките.

Аз съм получавала злато, ама бяха едни малки обички и не са минали митница- в писмо дойдоха.

Хипатия ,какъв ти е Status of the Transaction?

# 580
  • София
Хипатия, може да му пишеш:
Ще отворя диспут, че нещото не е получено: I'm going to open a dispute that I didn't receive the item.
петна=stains
Полата има много петна= The skirt has multiple stains.

Ако искаш напиши какво мислиш да пишеш,ще ти го преведа, че хич ме няма в съчиняването.

А я кажете аз какво да направя. Преди 5-6 дни купих едни маратончици от щатите и ги платих веднага. Повече не съм получила никакво съобщение от продавача, нямам и никаква оценка. А ми е първа покупка и си я искам тази оценка.  Mr. Green Та как да подходя-да го питам ли дали ми е пратил стоката и как да го подсетя да ми пише оценка? Да не е много нагличко все пак,а?

# 581
  • Neverland
Хипатия, може да му пишеш:
Ще отворя диспут, че нещото не е получено: I'm going to open a dispute that I didn't receive the item.
петна=stains
Полата има много петна= The skirt has multiple stains.

Ако искаш напиши какво мислиш да пишеш,ще ти го преведа, че хич ме няма в съчиняването.

А я кажете аз какво да направя. Преди 5-6 дни купих едни маратончици от щатите и ги платих веднага. Повече не съм получила никакво съобщение от продавача, нямам и никаква оценка. А ми е първа покупка и си я искам тази оценка.  Mr. Green Та как да подходя-да го питам ли дали ми е пратил стоката и как да го подсетя да ми пише оценка? Да не е много нагличко все пак,а?
Обикновено дават оценки ,след като купувача им постави.За изпращането на стоката може да го питаш .Аз обикновено питам ако след 10-ина -14 дни не я получа ,специално от САЩ.Даже сега имам такива 2 случая -ни вест ни кост,но ще изчакам до края на седмицата-платила съм на 23 април.

# 582
  • София
Благодаря! Ще изчакам още малко значи, малко дни са минали все още.

# 583
Имам едно въпросче, как прехвърляте пари към пейпал акаунта. Спечелих едни обувки, в картата нямам пари, а не искам да се бавя с плащането. Сестра ми има и може да ми прехвърли, но не сме сигурни как става. Мислим, че тя трябва да влезе в акаунта си в Пейпал и да избере Send money, после да напише моя имейл, но отдолу има три възможности като причина за изпращането и не знаем задължително ли е да се отбележи някоя и коя по-точно. Дали Service или Goods  newsm78. Моля, който го е правил, да помага  Praynig

# 584
Goods да избере.

Общи условия

Активация на акаунт