Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от основните теми, обсъждани във форума?
Как се прави козунак с различни сушени плодове?
Какви са методите за боядисване на яйца за празника?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни теми, включително здравословни проблеми на децата, рецепти за козуннак и яйца, отношения с араби, истории за семейни отношения и кърмене. Също така се споделя лични преживявания и наблюдения и се обсъждат културни различия и предразсъдъци. Освен това форумът обсъжда празници като Великден, рождени дни, кулинарни изкушения като боядисване на яйца и приготвяне на козунак, както и забавни истории с децата. Членовете на форума също споделят лични преживявания и изразяват подкрепа към другите участници във форума. Освен това форумът обсъжда поезия, кулинария, семейни радости и предизвикателства, бременност, деца и лични преживявания. Членовете на форума също споделят поздравления за рождени дни и празници.
-
Как се прави козунак с различни сушени плодове?
-
Какви са методите за боядисване на яйца за празника?
Два популярни метода за боядисване на яйца включват потапяне в желатин и цапанка с пръсти, както и слагане на ориз и боя в чаша, където се поставя яйцето и се разклаща енергично, за да се създаде точкуван ефект. Освен тези методи съществува и техника с туткал, но технологията зад нея не е споделена.
-
Как мога да намеря информация за арабско училище в София?
-
Какви са основните теми в статията, която споделят във форума?

и много красиви и незабравими моменти
супер ми е така на тишина да си чета, да си гледам нещо на спокойствие ........
ще ходим да им пазаруваме дрешки и обувки . Хубав ден на всички 

Ще ти пиша ей сегинка. 

Като го гледам на снимките:влюбен ми изглежда
Но не бързай,срещайте се ако искаш,кажи му,че ти трябва време!
..
едно момче я ритнало,горкчиката ми кукла!Мъжа ми много се ядоса,надявам се да не е от онези проблемни деца,които си набелязват ,,жертва,,и я тормозят...
Трябваше да правим 1-годишните ваксинации днес и сме заредени рано-рано на спирката с мъника уж да сме там овреме. И автобуса закъсня 15 минути, ама да ви кажа това е само началото.
Айде добре, пак щяхме да сме навреме там, ако не бях изтървала спирката!
Та обиколихме целия маршрут на автобуса, за да се върнем пак на тази спирка!!! Тъй, добрахме се ние до клиниката с 20 минути закъснение и не ни приеха, имало много да чакат.
Намираме автобуса за връщане и се нареждаме, но взехме автобуса в грешната посока - та ПАК обиколихме целия маршрут докато се приберем в къщи.
И тъй от 8 часа сутринта до 10 и половина се прибрахме и НИЩО не бяхме свършили. Така ме беше яд. 

. А днеска толкова много препятствия станаха да не я сложим ваксината - та се чудя сега, знак ли е какво ли е???? 
,и 4акаме скоро хубава новина