ЮЛСКИ бебчовци '08 (тема 44)

• 14 023
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
на детето и нощниците и пижамките са на тази фирма,сайта съм гледала,но не знаех че има нощници за кърмачки newsm78
Донка,Инка след празниците организирам шопинг за нощници  Hug
И ние заминаваме извън града весели празници на всички  love001
А и за проклятието и мен ме застигна-счупиха се 6 от 30 яйца hahaha

# 121
  • Варна
Няма да казвам къде е магазина  Whistling, заедно ще ходим  Crossing Arms, аз имам 1 ще си взема още 1.
Кети, искам и аз такава играчка  Crossing Arms, направо няма да спя.
Дуци, какви вкусотии  Hug. Изкуших се и ги разгледах всичките  Blush. Искам рецептата на онази фантазия  ooooh!.

# 122
Инка, рецептата е на Leo, има я в подфорума на Готварския  Simple Smile

# 123
  • София
Аз пък не заминавам за никъде  Cry
Затова и нямам никакво празнично настроение...

# 124
  • София
Днес нямах нет до преди час и до сега ви четох . Май започвам да ставам зависима от форума.  Sad И аз ще съм на линия за празниците , пък и след това. Нали съм от лежащите мами. Стига да има нет.
Като гледам повечето ще са някъде на път, надявам се другите да не се покрият.  Heart Eyes

# 125
Да се запиша в новата тема, че гледам вече 7 странички сте изписали  Mr. Green
Аз ходих до НОИ да си заверя осигурителния стаж и направо се вбесих. Объркали са ми всички данни - за ВТОРИ път #Cussing out Според тях излиза че не работя на трудов договор от миналия юли. Ще полудея буквално  #2gunfire Представете си какви болнични ще взимам.  ShockedВтория ми трудов договор също е заведен погрешно под друг код и направо ми идваше да крещя. Дано да ми оправят нещата скоро, че взех да се панирам за изплащането и размера на болничните  Praynig

Съсипана от тези "прекрасни" новини, реших да се утеша с едно парче пица и шопинг. И двете успяха много да ме разведрят, най-вече защото си купих чудесни неща на ниски цени. Flutter Препоръчвам ви индийския магазин на Стамболийски, който е точно по диагонал на Мол София. Има разкошни дрехи, огромно разнообразие от размери и модели. Купих си едно много секси потниче за 17лв и дълга рокля за 26лв. Заговорихме се и с една друга бремелинка, атакувала магазина - и тя си взе жестоки туники за по 24лв всяка и изглеждаше страхотно с тях. Нищо общо с магазините за бременни, където цените са безобразни, особено за бабешките цветове и модели, които предлагат.

Сега се запътвам да готвя за свекито Tired Стискайте палци да не ме дразни много, че днес достатъчно се ядосвах.  Crossing Arms

# 126
Аелия, честито. Снимка можеш ли да пуснеш на роклята, че и аз искам, сега си шия една, но не мога само с една да се размотвам Crazy
А баба ми ме подсети за индийските магазини, май след празниците ще ги уважа Flutter

# 127
  • София
Кети, искам и аз такава играчка  Crossing Arms, направо няма да спя.

Joy Joy Joy И аз съм такава. В понеделник я харесах, но приятелката ме разубеди, че все нещо трябвя да оставя и за подаръци за погачата. И аз не спах и реших, че до Август не ми се чака и вчера отидох и я купих.
От Стрелбище е .Имат още в складчето. Нещо обаче и скърца механизма като свири, някъде опира . Днес отидох да я сменя, ама на всички скърцаха newsm78 Момичето ми предложи да я върна, ама аз не искам. Много ми харесаха цветовете Flutter Другите са едни циганско шарени/на чиполина/ или по 50-60 лв /чико/
Ей сега ще ти намеря адреса Heart Eyes

# 128
Ей ме. Трябваше да си ъпгрейднем компа, че милия имаше нужда вече от тунинг. Сега хвърчи направо, ама работата струваше колкото една количка  Whistling

Сега отиваме на църква (сега са денонощно отворени, да не си помислите, че откачих нещо  Laughing) И после ще ви чета  Crazy

# 129
  • София
Инка   нещо не намирам адреса newsm78 Мислех, че в темата за ишлеметата съм го видяла , ама нъц Thinking
Като си отида до стрелбище, ще видя коя е улицата, че иначе трябва да ти го обясна...наляво, надясно и т.н. Joy Близо е до Входа на Южния парк към Нишава Peace

# 130
Хайде Пърли, къде се ската  Hug

Чакаме ние снимки от сватбата  Mr. Green

Кетито, какво друго има в този склад? Аз искам активна гимнасктика  Sunglasses и мене ме интересува адресът!
Инка е от Варна и много, много няма да се сети  Laughing, ама на мене можеш да ми обясниш и така, да не е от Бебе маркет newsm78

Ако някоя Варненска мама иска нещо от София сега е времето да казва, брат ми ще идва и мога да го пртя по него  bowuu

# 131
  • Варна
Инка, рецептата е на Leo, има я в подфорума на Готварския  Simple Smile
Мерси,  bouquet. Ще я спретна на мъжлето като си дойде, гювеча е едно от малкото неща, които имам за кухнята. В този готварски било много интересно, а аз все го заобикалям.
Кети, ще го търся във Варна. Има ли мелодия?
Мъжа ми ми заяви, че той щял да избира играчките за бебето, аз съм щяла да го объркам детето  Crazy. Него ако питаш ще му купи количка с дистанционно, лего  Laughing, някак неосъзнава, че то първо е бебе  newsm78. Пита какви били тези женствени дрешки с делфинчета
И аз никъде няма да пътувам, ще идват родителите ми, но съм на линия.

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 20:46 от inka 26

# 132
Здравейте, здравейте!!! Имах ужасно много работа последните дни... НО - Вече съм отпуска - край на работата!!! (е, ще ходя още 2 дена да обуча малко едно момиче, но ще бъде когато си реша  Wink)
И аз ще ви изоставям за празниците и мнооого ще ми липсвате  Hug Нямам търпение да тръгна по разходки, че от това обездвижване тази седмица, пак станах стара баба и ме болят краката от таза...
Бебчето се е настанило в дясно и така ме ръчка, че чак почва да ме е гъдел.
Много разпиляни са ми мислите, обаче големи вълнения, голямо нещо.

# 133
А аз съм в групата на непътуващите,иначе се канехме да отидем до Клисурския манастир,но няма да е сега.Днес купих боя,кристали и стикери,готова съм за боядисването на яйцата.

# 134
  • София
Катинче Другия вход на парка към Нишава. То не е склад а магазинче.Малко е но има сладки неща и едни фирени на космически цени Crazy Аз от там си взех двете комплектчета които показах Wink Значи като завиешпо нишава Втората пряка в ляво /то е един триъгълник/ и после втората в дясно Peace В един блок е. От едната страна има фризьорски салон от другата една фирма за дискове и ДВД-та "ГАТАКА" Peace
Повтарям , че има малък дефект играчката .

Инка извинявай не съм видяла , че си от Варна ooooh! Blush Ако пък не те хваща сън ще ти  я пратим по пощата Hug

Общи условия

Активация на акаунт