ЮЛСКИ бебчовци '08 (тема 44)

• 14 061
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
бебефона ми се струва добра идея Wink аз мисля с мама да си пазарувам,а със свекърва ми чак към юни средата някъде.за количка и аз съм се спряла на карерата на кенгуру и на ексес пак на кенгуру,трябва обаче да ги видя наживо и да преценя коя от двете ще е.аз няма да обикалям,ще спинкам Simple Smile

# 196
  • Бургас
Инка, забелявах ти ленти4ката..абе защо на моята пише 66 дни остават, а на твоята 72 при положение, 4е имаме 1 ден разлика  newsm78

Ами мое мнение- да ти избере някоя хубава игра4ка пееща както ти каза за над леглото- със сигурност ще избере някоя оригинална и няма да я има тук...а и остава за спомен... Hug

За коластрата видях ,4е сте писали- аз имам и то много...странното е, 4е е през няколко дни по-обилна,други нямам хи4  Thinking

Та ще обикаляте ли ?

# 197
  • Бургас
бебефона ми се струва добра идея Wink аз мисля с мама да си пазарувам,а със свекърва ми чак към юни средата някъде.за количка и аз съм се спряла на карерата на кенгуру и на ексес пак на кенгуру,трябва обаче да ги видя наживо и да преценя коя от двете ще е.

пиша ти на ЛС

# 198
аз няма да обикалям определено. рисковете са доста Simple Smile

от щатите за първото бебе ми изпратиха един кашон, но не съм си избирала какво да бъде. Изпратиха ми лигавници, дрешки най-различни - бодита, комплекти, космонавт, термометър за бебе, гумени играчки, които все още не са мръднали и пада голяма игра с тях в банята.

# 199
  • Sofia
Кетито, да ти кажа много ме успокои Grinning Ако случайно по някаква причина не успея да пазарувам достатъчно дрешки вече знам кой ще ми дава назаем newsm62

Инка, и моята сестра е в Америка и аз също се чудя какво да поръчам.  newsm78 Може би ще си поръчам още няколко неща на GAP, понеже ми харесва качеството, а на разпродажби са по-евтини от българските дрешки;)

Не знам за черквата, и аз се чудя, на тази блсъканица малко се притеснявам да ходя.

Последна редакция: сб, 26 апр 2008, 21:59 от NBM

# 200
  • Бургас
и аз май ще се откажа от тазгодишната обиколка...мъжо заспа  Whistling

# 201
  • Варна
Инка, забелявах ти ленти4ката..абе защо на моята пише 66 дни остават, а на твоята 72 при положение, 4е имаме 1 ден разлика  newsm78
Обяснявам пак. По датата на последния цикъл термина ми е 3 юли, но понеже е по- дълъг- 40 дни, ми сложиха +5 и определиха термин 7 юли, а лентичката се формира от двете неща, От там е разликата в моята, твоята си е ок  Wink.
На мен ми се иска да му поръчам и дрешки, но трябва да е нещо конкретно, от някой сайт, защото той нищо неразбирал  Crazy.
Аз няма да обикалям църквата. Трудно ми е да стоя права дълго време.

Последна редакция: сб, 26 апр 2008, 21:47 от inka 26

# 202
  • Бургас
Обяснявам пак. По датата на последния цикъл термина ми е 3 юли, но понеже е по- дълъг- 40 дни, ми сложиха +5 и определиха термин 7 юли, а лентичката се формира от двете неща, От там е разликата в моята, твоята си е ок  Wink.
На мен ми се иска да му поръчам и дрешки, но трябва да е нещо конкретно, от някй сайт, защото той нищо неразбирал  Crazy.
Аз няма да обикалям църквата. Трудно ми е да стоя права дълго време.

оф съжалявам..сигурно съм изтървала предното обяснение - ами 4ета 4ета ,ама понякога не мога да сварвам - съжалявам- мн е дразнещо по хиляда пъти едно и също....

Дават Грозна като смърта- за 1000000 път...

Ве4е по4нах по 2-3 пъти на нощ да ставам до любимото място напоследък...последния път при доки ме посъветва да не ям солено хи4- 4е в 7-8 месец,който има склонност запо4ва да задържа вода от солта...аа аз солено уж не ям и пак се 4увствам подпухнала  ooooh!

# 203
  • Sofia

Ве4е по4нах по 2-3 пъти на нощ да ставам до любимото място напоследък...последния път при доки ме посъветва да не ям солено хи4- 4е в 7-8 месец,който има склонност запо4ва да задържа вода от солта...аа аз солено уж не ям и пак се 4увствам подпухнала  ooooh!

Ааа, и аз отново съм дежурна в тоалетната през нощта. Май няма начин, до края ще е така. Бебето сигурно точно на мехура ми е седнало hahaha

Инка, ето виж аз съм си харесала оттук: http://www.gap.com/browse/category.do?cid=7143
отдолу на страницата са намалените неща, при днешния курс на долара излизат много изгодно.

Последна редакция: сб, 26 апр 2008, 21:57 от NBM

# 204
  • Варна
Маймунка,  Hug. Мен не ме бърка, но се притеснявам да не досаждам.
Днес пак ме боли корема. И контакции имам  Rolling Eyes.
Аз съм си засичала тази нощ по часовника, на всеки половин час бях във WC.
На мен си ми става халката, само чорапките ми се отличават на краката, но не много, обаче ограничих малко солта.

# 205
  • Бургас

Ааа, и аз отново съм дежурна в тоалетната през нощта. Май няма начин, до края ще е така. Бебето сигурно точно на мехура ми е седнало hahaha

... да и танцива латино отгоре Simple Smile

# 206
НБМ, Азиз бебе са по качествени определено, а на живо са  Heart Eyes! Цената е 68 лв. на Азиз бебе с пелена, а 60 лв. на Бебетто с одеало! Комплектът на Азиз бебе го купих от Пакостник в Овча купел. Напазарувах за нула време по списък  Blush и така... с дрешките приключих!

Дрешките ще ги складирам в килера в кашонче, на нас и двата ни апартамента са по 130 кв. така че няма проблем, пък и едната баба живее в къща, може да складираме и там  Grinning

Ох, с тези парцалки сигурно яко досаждаме на опитните мами, ама какво да се прави - първи трепети  Heart Eyes

И аз съм вече в 7-мия месец  smile3534

НБМ, нямаш грижи  Hug

# 207
  • Бургас
Маймунка,  Hug. Мен не ме бърка, но се притеснявам да не досаждам.
Днес пак ме боли корема. И контакции имам  Rolling Eyes.
Аз съм си засичала тази нощ по часовника, на всеки половин час бях във WC.

магнезий пиеш ли- що така те боли корем4е...

да ви се опла4а поръ4ах си 4анта от нета- уж много хубава...докарах ми я- супер беше....беше - на 2 месец се разпада- дръжките й заминаха,ципа и той се развали  #Cussing out   ужас!!!

# 208
  • Sofia
Момичета, къде е табличката от която се виждаше коя седмица на кой месец отговаря newsm78

# 209
  • Варна
Незнам вече защо така ме боли  Tired магнезия не съм го спирала. Явно трябва само да лежа.
Иначе ритка бонбона  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт