ЮЛСКИ бебчовци '08 (тема 44)

• 14 050
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ easter

# 226
  • София
Христос воскресе!
Бъдете живи и здрави!

# 227
  • Бургас
Во истина воскресе! Да сте живи и здрави и многооо усмихнати и само положителни емоции!

Коколин , ами не знам то4но- аз уж заради това ,4е от триколките е по-лека - с алуминиева конструкция е и не тежи хи4...

Малко съм дребна си и мислех,4е карерата ще ми е големи4ка,но е идеална и много маневрена...

4укахте ли се ве4е с яй4ицата???

# 228
  • Бургас
мъжо ни с4упи яйцето Crazy

# 229
Христос воскресе! Воистина воскресе!
Да сте живи и здрави момичета. Бог да ви благослови, да ви закриля и помага в трудности. Да родите и отгледат здрави, умни и обичани дечица.
Аз днес по обяд чакам мъжа ми да се върне от командировка  newsm44. Най-сетне.
Маймунка, казваш значи, че е лека количката?!?! newsm78 Хмммм ще я видя аз нея. Аз съм си харесала викториа, ама пак ще помисля.

# 230
честит празник на всички
пожелавам много любов късмет успехи и щастие да споходят всяка къща
много много усмихнати деца, доволни майки и бащи

по темата за дрешките ще споделя че и аз не съм фен на дебелото обличане на бебетата в смисъл терлички и т.н но съм позабравила защото големия ми син който сега ще стане на 10г се роди на 13май и съм си го обличала леко вероятно .... но понеже малкото по скоро беше и е родено ноември правете сметка къс ръкав видя чак на лято когато беше на половин година
а иначе не смятам при 30 градуса да надяна на бебето шапка и терлички щото някоя баба си е направила труда да оплете / то не че имам баби които ще ми оплетат / но шапчица и терлички ще има препоръка да му се слагат

# 231
аха да вметна една шеговита историйка
големият ми син преди дни рисува рисува рисува ама много време специална великденска картичка със зайци козунаци яйца и всичко абе като за изложба .... прегъна я на две и баба му му казала да напише отдолу "Честито Рождество Христово" ....................хахаххахаха
добре че беше най отдолу че го изрязахме и написахме Христос Воскресе
та една мама във Габровския форум и тя се объркала и написала "честито рождество христово" 
тъй като и аз не съм много в детайли запозната със всички традиции предпочитам да "честитя празниците" ....
хубав ден пожелавам на всички

# 232
... казала да напише отдолу "Честито Рождество Христово" ....................хахаххахаха
добре че беше най отдолу че го изрязахме и написахме Христос Воскресе
То си е направо за смях.
Ами аз какво да кажа като на няколко яйца съм написала "Возскресе", а не Воскресе. Срам сраааааам  Embarassed. Добре, че не са много, че да ги счупим докато тати се върне. Иначе доживотно ще ми се подиграва.

# 233
  • Варна
Честито Възкресение Христово!!!

# 234
Честит ви празник, девойки! Да сте живи и здрави всичките!

аз се хваля с добре станал козунак, на вкус и на конци. Само няма търговски вид, че ми полепна по ръцете и пропуснах да го плета на плитки Simple Smile и детето, глупавото, не иска да го опита, яде овесена каша.

# 235
Добро утро! Воистина воскресе!!!

Райка, тя жената не че не знае просто се е объркала и аз снощи щях да напиша същата глупост по инерция, но се усетих на време  Mr. Green
Относно кой на какво обличане е превърженик, мисля че е много субебективно и безсмислено да се обсъжда, нещо като спора за и против секцио!

# 236
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО

# 237
Добро утро! Воистина воскресе!!!

Относно кой на какво обличане е превърженик, мисля че е много субебективно и безсмислено да се обсъжда, нещо като спора за и против секцио!

Така е, зависи и къде живееш, какъв е климата, колко е голямо бебето. Моето дете се роди с кила и сантиметри, които аз съм била чак на месец-два. На две седмици някъде вече е била 4 кила, имала е достатъчно и подкожна мазнина. Някой бебчета на месец са около 3 килограма, ако са се родили мънички или са сваляли в началото, за бебетата разликата от кило е огромна.
Райка  пък е в Габрово, там вечерите да кажем са далеч по-приемливо хладни от тези в Пловдив, Плевен, Русе, Сандански и прочие... също и сутрините може би.

Този Великден ми е студено, нямам спомен така да е било някога. Ще се поразходим на въздух. Весел ден!

# 238
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!Да са ви сладки козунаците и здрави яйцата! Поздравявам ви с красивата дъга над Варна и искам да споделя с Вас нашата закуска. Яйцата аз ги боядисвах, но козунака е заслуга на майка ми   Grinning
http://i304.photobucket.com/albums/nn168/kisa_05_bucket/DSC08643.jpg

Веси, Инка не може ли да оставим кафенцето и шопинга за сряда? Във вторник съм на работа, а в сряда на преглед и ще си го пиша неработен  Laughing

# 239
  • Бургас
Христос воскресе! Воистина воскресе!
Да сте живи и здрави момичета. Бог да ви благослови, да ви закриля и помага в трудности. Да родите и отгледат здрави, умни и обичани дечица.
Аз днес по обяд чакам мъжа ми да се върне от командировка  newsm44. Най-сетне.
Маймунка, казваш значи, че е лека количката?!?! newsm78 Хмммм ще я видя аз нея. Аз съм си харесала викториа, ама пак ще помисля.

вярваш ли ми и аз се колебаех между карера и виктория - видях ги и двете на живо и карерата на мен ли4но пове4е ми хареса...

На викторията не мога да отрека,4е я има в страхотен оранжев цвят, невероятно спокойствие излъ4ва цвета,докато карерата я има в редовните - розово,син,4ервен...ние взехме 4ервеното с 4ерно...

Която и да избереш няма да сгрешиш- а предимството на карерата е 4е върви със зимен кош...Ако желаеш зимен кош към викторията трябва да си го поръ4аш...е то цаната излиза същата де...а и викторията има екстра4е ако искаш може да си добавиш кошницата за кола и същевременно  да я ползваш като кош за самата коли4ка  - има щипци и си я щракваш отгоре на коли4ката (голямо обяснение вкарах  newsm78 )

Общи условия

Активация на акаунт