ЮЛСКИ бебчовци '08 (тема 44)

• 14 043
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

# 241
  • Sofia
Воистина Воскресе!

Честит и весел празник на всички!

# 242
Воистина Воскресе  easter
Да сме живи и здрави всички, Господ да ни пази и да родим здрави бебочета Simple Smile
Ето моята маса сутринта(снимка линк), козунака и на вид, и на вкус съм го докарала. Дано и тези, дето раздадох са така Laughing

NBM, Инка, аз съм фен на www.oldnavy.com И момичешките, и момчешките неща са страхотни Heart Eyes
Аз трябва да вадя на Пепи дрешките от първите месеци, те са основно бодита май... Да видя какво имам и какво нямам и аз да се залавям с покупки, че не ме свърта вече Blush
Катинче, банята ти много ми хареса Simple Smile

# 243
  • София
Добро утро! Воистина воскресе!!!

Относно кой на какво обличане е превърженик, мисля че е много субебективно и безсмислено да се обсъжда, нещо като спора за и против секцио!

Така е, зависи и къде живееш, какъв е климата, колко е голямо бебето. Моето дете се роди с кила и сантиметри, които аз съм била чак на месец-два. На две седмици някъде вече е била 4 кила, имала е достатъчно и подкожна мазнина. Някой бебчета на месец са около 3 килограма, ако са се родили мънички или са сваляли в началото, за бебетата разликата от кило е огромна.
Райка  пък е в Габрово, там вечерите да кажем са далеч по-приемливо хладни от тези в Пловдив, Плевен, Русе, Сандански и прочие... също и сутрините може би.

Много правилно казано Peace
На нас педиатърката все ни се чудеше, че много се обличаме, ама като тръгнеме от Драгалевци , то тук Т е с 2-3 градуса по-ниска Shocked И като отидеме в Стрелмище и завираме Joy
А трябва да ви кача снимки на Дени лятото, да видите как е облечен. Изглежда е имало и хладни дни

# 244
Кети, това е много, много сладко Heart Eyes http://ketito.multiply.com/photos/album/7#9

# 245
Христос Воскресе!

Честит празник на всички!

Малеее за 1 ден сте изписали 5-6 страници ooooh!

# 246
  • София

Wink И аз се размазах от кеф. Ти можеш да ме резбереш. Като е купувал човек само момчешки дрешки и сeга женските му се виждаааааттт Flutter

Бодито е от Бялата къща, а другото е потниче от Бгтекс за 6м .Ама така много се връзва Heart Eyes

Последна редакция: нд, 27 апр 2008, 13:27 от ketito

# 247
Какви страхотни снимки на яйца и козунаци  Grinning Браво, момичета!
Дуци, ти се се раздала направо. Като знам колко е уморително...особено сега с тия кореми. Аз освен яйцата друго не съм правила.
Тук съм ги снимала:
http://rossidimitrova.multiply.com/photos/album/35/Easter_eggs

Дуци
, ето и роклята и блузката от индийския магазин, които искаше да ти снимам:
http://rossidimitrova.multiply.com/photos/album/36/Pokupki

# 248
Да ви се похваля - с моята маца бременеем заедно. Водихме я на котарак през март, но собственика на мъжкия каза, че нищо не е станало, а и тя се върна разгонена Sad Да ама сега коремчето и расте, а цицките наедряват  Simple Smile Определила съм и термина за 25 Май. Ето я и бъдещата мама

# 249
Христос Воскресе! Много здраве, любов, късмет и хубави бебчета през юли!!! easter
А пък аз правих "духани яйца"! WinkМайка ми искаше да си ги слага на дръвче.
Ето няколко снимки да си разглеждате. Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=240932

Последна редакция: нд, 27 апр 2008, 13:45 от nip1977

# 250
# 251
Извинявай, оправих го! Embarassed
Пробвай пак! Wink
А някой може ли да ми каже как да си вмъкна снимка, не линк в отговора. Както е направила Kisa05?

# 252
  • Sofia
Лелей, аз съм най-голямата левачка в тоя форум, като ви гледам яйцата Embarassed

Нип, натискаш първото бутонче на първия ред (вмъкни изображение) и после вмъкваш линка на изображението между двете думички със скоби.
между [имг] и [/имг] вмъкваш линка.

# 253
NBM, благодаря, ама нещо не става! Ще се мъча още, аз съм тъпа и упорита! Wink
Момичета, страхотни дрешки, страхотни яйцааааа!Чак сега ви изчетох! Много ми харесаха всички идеи!Направо сте като дизайнери! LaughingАз тази година боядисах само едно яйце, щото се занимавах да рисувам "духаните" яйца за дръвчето. Ако успея да се преборя с компютъра ще ви го покажа.

Последна редакция: нд, 27 апр 2008, 14:13 от nip1977

# 254
  • Sofia
Нип, дай линка който искаш да сложиш да ти покажа.

Общи условия

Активация на акаунт