ЮЛСКИ бебчовци '08 (тема 44)

• 14 047
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
Сега пък не мога да го изтрия тоя пост.  #Cussing out
Много се извинявам за спама, малко съм тъпичка и трудно се оправям с компютрите. Embarassed

Последна редакция: нд, 27 апр 2008, 14:31 от nip1977

# 256

ketito , ти си сууупер!!! Благодаря! Hug

Последна редакция: нд, 27 апр 2008, 14:26 от nip1977

# 257
  • Варна
Христос Воскресе! Много здрави, добрички и сладки бебчета на всички!
Козунаците и яйцата на всички са чудни   bouquet.
Нип, какво е духани яйца? Аз искам да си направя дръвче.
Киса, ще го оставим за сряда, дано спре този ураган.
НБМ, Дуци, мерси за линковете. Харесах поне 100 неща  Blush. Дори и за себе си  Embarassed.

# 258
  • София
Честито Възкресение Христово! Всичко най- хубаво и прекрасни бебчовци през юли!

Ето ги и моите яйца и козунаци   chef

Нип, много хубави яйца! Браво!

# 259
Нип, яйцето със зайците е страшно Simple Smile
Да ви се оплача от лакомията си може ли? Занесохме козунак в свеки(от моите козунаци), разряза го жената, викам я да го пробвам как е станал, ммм...много вкусен, изядох 4 парчета. Бях преяла преди това с основната храна Blush
Киса, какво ще ги правиш котенцата после Rolling Eyes

Дуци, ето и роклята и блузката от индийския магазин, които искаше да ти снимам:
http://rossidimitrova.multiply.com/photos/album/36/Pokupki
Много е красива тая рокля. Имаме сходни вкусове, нали имаш и като моята червена пола, но уви на мен не ми става сега Laughing
Къде точно срещу Мола е магазина казваш Thinking Утре ще водя малкия на кино там, та после ще отскоча. Шивачката вече 20 дни ме мота, тия пусти балове.

# 260
Да ви се оплача от лакомията си може ли?
Moже, може, но едва ли ще ни стреснеш.   hahaha  Цял ден тъпча по нещо в устата - не беше агнешко и салата, козунаци, бонбони и за капак на сладкарница отидохме - да не заслабне търкаланка  261uu

Индийският магазин е на Стамболийски - срещуположния ъгъл на Мола. Има един цветарски магазин с много красиви цветя - от същата страна на улицата където е НОИ - между цветарския и една пицария, където продават пица на парче се намира самия магазин. Лесно ще го намериш Simple Smile Оф, дано да го обясних разбираемо  newsm78

# 261
  • Sofia
Moже, може, но едва ли ще ни стреснеш.   hahaha  Цял ден тъпча по нещо в устата - не беше агнешко и салата, козунаци, бонбони и за капак на сладкарница отидохме - да не заслабне търкаланка  261uu
Хех, все едно аз съм го писала това, всичко дето си изброила го натъпках и аз hahaha И аз ходих до сладкарничката Sunglasses

# 262
Здавейте и от нас Simple Smile
можете да ни включите към юлските бебета, термина ми е на 03.07.2008 лекаря е категоричен, че ще е момиче, по поръчка на мъжа ми е разбира се Simple Smile, но аз съм малко Тома неверно докато не с ероди да го видя не вярвам, да е живо и здраво пък каквото дойде, като бременност втора ако броим  и аборта ми миналата година.
с много голям интерес следя темите, но честно казано ми е малко трудно...много бързо ги изписвате и едва смогвам да прочета камо ли да се включа

# 263
  • София
sela_wi   Hug  Добре дошла.
Броим по-скоро кое дете ти е  Wink просто така го пишем.  Иначе ако броим несполучливите бременности ще стане малко черен списъка Rolling Eyes

# 264
Добро утро момичета.
Влизам само, за да ви пожелая, весели празници, много положителни емоции, повече почивка и вкусна храна.  Mr. Green.
Имам си борец.  newsm44 Пребори само 2 яйца, но от двете страни. Много съм щастлива, не давам кикой да ми го пипне.
Ние след час заминаваме за провинцията и ще се приберем след Гергьов ден. И няма да имам нет.  smile3518. Заредила съм се с 2 книжки, и ще се отдам на релакс. Ами така де, бабите като искат да гледат внуци, ей го на ... да гледат каката, а пък аз ще си ям и ще си дебелея. Оххх колко ли килца юе удари кантара като се приберем след празниците?!?!?!?!? smile3506
Хайде до скоро и се пазете. newsm51

# 265
Честито Възкресение Христово!

Мир, любов и здраве за всички!  Hug

# 266
Добро утро поспаливки  Laughing
Времето е ужасно тук, студено, духа и вали от вчера  Sad не става за разходки. Май на яденето ще се набляга.
Киса, какво ще ги правиш котенцата после Rolling Eyes
Не знам колко ще бъдат, но едно се полага на таткото, а останалите ще ги продаваме. Това и е втора бременност, предния път роди две и много плаках когато трябваще да се разделим с тях  Cry
Инка даносе оправи времето до сряда . Забравих да ти пишя, че витамините на Hipp (сокчетата) са на щанда за бебешки храни.

# 267
  • Варна
Добро утро и от мен!!
Да, тука наистина времето е супер гадно .. Close
Аз днес минавам малко на разтоварване , че вчера изядах 1 кг. козунаци поне ...Освен агнешкото и всичко останало ...Пак ще ми излязат пъпките, ужас #2gunfire ..Вчера 1 яйце не си позволих цяло  Rolling Eyes, ама от другата храна пак ме насърбява, явно че бавно излиза това натравяне...Като постих няколко дни преди велик ден бях по-добре.Сега пак на пости минавам  Grinning Гадно, но какво да се прави ...Повече лекарсва няма да пия, глад му е майката, но по празниците не можах да се въздържа  Sad
Айде като решим за сряда и аз съм на линия!!! Вече съм свободна и лешперя в къщи  Hug

# 268
Здравейте и от мен . Два дена чета, и вече наваксах, та  да се запиша и аз. Времето наистина е гадничко, днес гледам  в двора нападали разни клони, боклуци, върху скъпоценната ми трева. Ама кво да се прави. За яденето и аз искам да се оплача. От както миналата седмица на прегледа ми ка заха че съм дебела-10 плюс, голям апетит ме налегна, не мога да се спра. Смятам наистина да мина на ограничителен режим, въпреки че ще ходим на гости за няколко дена около първи май при моите родители в Свищов. Ще си видя и сладкия племенник, те също ще си идват от София, ще се съберем родата.
За шопинга на нощници сигурно ще се включа и аз/дано да се оправи времето/, че не притежавам такова нещо. За бебка нищичко не съм купила още, като гледам някои от нас колко са напреднали, чак срам ме хваща.
Веси, честито уво.

# 269
Здравейте и от мен!
Наистина голямо ядене падна вчера. ooooh!Направо се засрамих от себе си Embarassed.Сега съм на разтоварване ,но мяй няма да издържа.
Времето тук е горе-долу добре.Топличко е ,но няма слънце.Утре ще се отдам на разходка!

Общи условия

Активация на акаунт