Декупаж 18

• 45 178
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Tomygic медиума ти за напукване на Марабу ли е ,щото с него така се получава-нанесената втори цвят боя  след напуканата също се напуква.Мазала съм и трети слой и пак се е напуквал   33uu,нищо ще търсим в дефекта ефект.Кутиите мнооого ми харесаха,а отдолу дето личи пирографираното/ Thinking да ме извинявате ако не се пише така ,но реших че корена може да е общ с пиротехника  ooooh! Blush/ се е превърнало в мн.добър ефект.
Me4o PUch да чиниите са много семпли и нежни  smile3525
сврачее чакаме  wait
Благодаря ви момичета за милите думи,действат ми много стимулиращо и освежаващо  Hug lovekiss.Аз май не се изразих правилно,не трябваше да казвам изложението,а едно изложение.Преди Великден участвах в изложение ето тук http://www.eurodanube.com/   ,но все още няма качен снимков материал,тъй като сайта ще го подновяват.Те това е.С Венеция и Джаста Прастаимах честта и удоволствието да се запозная там  Hug  bouquet.

# 106
Ейййй, как ми беше домъчняло за вас. Hug Hug Hug
Едва смогвам да прочета страниците, които сте написали...от снощи започнах. ooooh!
И без това е много късно, да не изпадам в многословие, само да кажа, че чинията на Мираж, за мен е изклЮчително красива и стилна. Съвършените неща са прости.  bouquet И аз чак тази вечер разбрах, че за изложение иде реч. Ми и аз да бях там, веднага щях да си я грабна. Mr. Green Heart Eyes
Яйцата на Шоши.... вече си прочела толкова много суперлативи, че едва ли мога да кажа нещо различно. Просто си различна. Heart Eyes Flutter
Тигровото шише е превъзходно. БРАВО Крис. smile3501
Дивиана, а за твоето .... нямам думи, прекрасно е, мислех си, че е рисувано.... #Crazy. Много харесвам вкуса ти, и подбора на цветовете и мотивите.... newsm51
Сврачето, яйцата са страхотни Crazy  bouquet  bouquet
Къдричкееее, ти си знаеш. newsm51 newsm51 smile3525
Лека нощ на всички. Hug

# 107
  • Бургас
Здравейте момичета - и вие ми липсвате, но в къщи е невъзможно да се доредя до компютър - все някой от мъжовете ме е обсебил и не ме пущат Hug
Успявах само от време на време да хвърля по едно око - отново невероятни красоти сте направили - бутилки, чинии, яйца - нямаше нещо което да не ми хареса, но за съжаление не мога да изброя Embarassed
Tomygic, може и да намажеш пак с медиума за изпичане и да изпечеш на 130 градуса за 30 минути.
И медиума за напукване на Хоби лайн е същия - и той се напуква колкото и слоя боя да нанесеш, но както Мираж е казала - от всеки дефект - ефект Peace
Със силиконовите пистолети и аз имах подобен на Миражката опит - първия просто спря да работи, а втория гръмна и се подпали минута след като го оставих на масата #Cussing out - и двата бяха от магазин за левче. После си купих на Хенкел за 25 лева и проблемите приключиха.

# 108
ами това,където лежи това яйце,какво е това,покривка или салфетка?

Плат за блуза  Laughing Много ми харесва десена и реших, че добре ще се върже с яйцето. Мерси   Blush

ГаяHug Hug Hug

Миражка, дай Боже повече иложения и изложби и все успешни!   bouquet

Браво на Меченце!

Tomygic, много веселяшко  Laughing

Лаленце, истинско удоволствие е човек да разглежда сайта ти   smile3501

Крис, издави рибата с това шише!!! Повече да не съм те чула да ми говориш глупости    bouquet

Свраче, много са хубави яйцата. С какво боядисваш отгоре силикона?

Валари, направо онемях. Тода краднеш идея е едно, но изпълнението е друга работа. А тоята е перфектна!!!

кампари е една от "виновниците",да кацна във вашата темичка!

То и аз кацнах тук благодарение на нея  Wink

Вчера се опитах да потърся музата и направих картичка за един много, много специален за мен човек. Надявам се да му хареса, още не съм му я дала.
(Пак е малко около декупажа, но се надявам да ме извините. Гърба на картичката е декупаж, може би  Rolling Eyes Изпринтих си картинката и след това със стикер и брокат)
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=240997&photo=8

Радина,   bouquet  bouquet  bouquet

# 109
здравейте и от мен Hug
гледам не сте си почивали Mr. Green а добре сте поработили
Миражче - чинията е чудесна. Във връзка с това аз все пак намерих фолио за лесен трансфер което може да се печати. 6лв струва лист А/3 и Микро Асу го продава, заедно с него продава и трансфер за светъл и тъмен текстил. Пробвах ги всичките. Хувави са. Единствено тови за твърдите повърхности не стана на чаша. Всъщност стана но на места. Трябва да се нагрява и натиска едновременно а това при кръгли повърхности не се получава равномерно. Не ми остана време да пробвам върху равна повърхност. Но там кодето залепна се получи страшен гланц и добра визия.
Шошка  Hug душицо!!!Освен яйцето видях и ирисите  bouquetчудесни са. С какви бои ги рисуваш???
Лаленце - прекрасни са тези мънистени дръвчета. Колко време ти отнема да направиш едно такова?? Thinking
Мечо - за какви падения говориш. Чинийките са супер сладки.  Hug
Аз така и не се справих с чиниите.
Купих си завчера от Практикер прозрачни кръгли по 1,38лв. средни
имаше и големи и дълбоки. Та ако някой има път натам може да ги види. Хубави са и за първи път попадам на такива. И
И да се оплача от Метро.....
Натоварих аз де що салфетка видях Embarassedза ужас на мъжо...че те там по 2,5 пакета... и на касата се оказа че са невалидни баркодовете на повечето от тях. Умрях на мъка за една светлосиня с маргарити. Е, как ли не и се молих на продавачката. Да маркира 2 пакета от тези дето ги прие системата....нали са на една цена...не щя и не щя #Cussing out Ще има да я сънувам... салфетката де - не продавачката Joy
Дивиана , Къдрокоске - както винаги сте на ниво Hug  bouquet
Да не пропусна и другите момичета -   bouquet нещата са чудесни и ме зареждате с идеи и стимул за работа.
Което ме подсеща че и аз имам 2 шишета "Гергьовски", не щото са на тема "агънце ми заблеяло" Mr. Greenами щото ги правих на Гергьовден. Не са лакирани още но след малко ще ви ги покажа Whistling

# 110
Шошка  Hug душицо!!!Освен яйцето видях и ирисите  bouquetчудесни са. С какви бои ги рисуваш???

Темперни

# 111
  bouquet родължавам да следя внимателно, сега вече ще се престраша да пробвам Embarassed

# 112

Темперни
Е...и какво ги правиш после. С какво ги мажеш с лак или изпичащ медиум. И не се ли размазват докато ги лагираш!?? И...Страхотни са - наистина Hug

ето ги и моите бутилки Mr. Green
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5783951
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5783952
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5783953
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5783954
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5783955
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5783962

# 113
Нитроцелулозен лак, за да не се размазват. Събирам опит и после ще мина на другите бои  Wink Мерси  Hug

# 114
  • Бургас
Джули, добре че си написала годината, защото едва ли ще им даде сърце да ги отворят и развалят Laughing
Шоши, разкошна е картичката - няма начин да не я хареса именника Heart Eyes

# 115
Ау, Джулка, пак ме е покрила мъглата - видях въпроса, линковете - не  Embarassed Embarassed Embarassed

Разкош! Права е Радина, тези бутилки не са за отваряне!   bouquet

# 116
  • Добрич
Привет и от мен!  Hug
Еее, радвам се, че Радинка се появи най-сетне! Радинка,  Hug! Да казваш на твоите мъже да отпуснат малко примката.  Wink
Шошка, хубава картичка!  Peace  Hug
Джули, бутилките ти са много красиви и най-вече стилни. Аз, ако бях също нямаше да ги отварям.  Laughing Hug Пух, ядосах се и аз на тая продавачка дето не ти е дала салфетките.  Whistling
Миражче, поздравления отново, мила!  Hug
Имам за показване една чиния, ама чакам подходяща светлина.  Mr. Green Joy

# 117
  • тъгата в мен

.... С какво боядисваш отгоре силикона?

[
Кампари,продължава да ме "дъни" в майсторска тема като вашата!Споменато е веч,че работя по габровски(демек с материали не по предназначение Joy)
Силикона е боядисан с бронзов такъв за печки-сребърен и златен Blush
Напукването ми стана с С200  и латексови бои!С една дума-срам!
п.п.
чакам да направя сефтето при кампари Hug,че да и тръгне бизнеса, а на мене музата!
Впечатлена съм отдавна от всяка една от вас! smile3501

# 118
Кампари,продължава да ме "дъни" в майсторска тема като вашата!Споменато е веч,че работя по габровски(демек с материали не по предназначение Joy)
Силикона е боядисан с бронзов такъв за печки-сребърен и златен Blush
Напукването ми стана с С200  и латексови бои!С една дума-срам!

О, не си единствена  Wink 

Сега пък ти издъни Кампари, а тя се спотайва и не ще да се поФали Crossing Arms             Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 119
  • Бургас
Абе това напукване с Ц-200 само на мен ли не ми се получава - пробвах няколко пъти, но не би newsm78

Общи условия

Активация на акаунт