Декупаж 18

• 45 190
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Браво на всички творящи   bouquet И на мен ми се иска да направя нещо ново,но за съжаление нямам никакво свободно време...
Някой знае ли къде в Търново мога да си намеря материали за декупаж?
В Габрово има магазин Импресия,на ул.Николаевска 11,ако те устройва.

# 151
Профи, наистина че за да изпъква салфетката основата трябва да е бяла. Както ти е казала Крис става и с латекс и с акрилна боя, обаче ако се пипне бутилката с мокри ръце акрила пада, защото стъклото е много гладко.Преди време разисквахме този проблем, мисля, че беше в предишната тема. Мираж казва, че стъклото трябва да се обработи с глас-медиум и тогава да се боядисва с акрилна боя. Аз лично засега намерих решение, от което съм много доволна. Когато търсих акрилен лак първия път попаднах на един който излезе ,че е бял ,а не прозрачен. Оризилих 1-2 неща и докато се чудих какво ще го правя, и че напразно съм си дала парите му намерих предназначението. Много ми харесва, че като ги мина и нещата стоят гладки и така по лесно изпъвам салфетката.

# 152
Момичета, човек не може да успее  след вас ни с декупажа ни с писане....работливки сте....
Ех тези керемидки,Дадуся ни  зарази с тях и аз сега  се настройвам на две...
kris70,много хубави стават ти бутилки,  и телефона си го бива, мисля че е на шест....
kkaatt,много хубава керемидка стана,разгледах всички снимки, имаш една кутия, ама мно -много хубава smile3501
Радина,и аз много се радвам да ти видя, как всегда прекрасни неща правиш, с вкус...и  стил...  bouquet
Раковинка, много хубав подарък,  нали мога да ти открадна идейка с розите??

# 153
Че как да не може! Даже се радвам. Между другото подаръка замина точно за Видин  Laughing .

# 154
Раковинка, браво на теб.....и мерси....
Имам и интересна история   по повод бутилки и Видин.На великднски базар един господин дълго време разглеждаше бутилките и  аз най накрая пристраших се да го попитам искал и някоя  от тях, като той ми вика, а  алкохол има ли в тях??? и като му отговорих че не,  каза ....аааа тогава ще каже на жена си дадойде да  избере нещо... Mr. Greenкато го расказах не е смешно, но трябваше да видите тоз  човек как страдаше, като му казах че са праздни...... Joy

# 155
  • Бургас
Къде се изпокрихте всички?
Раковина, много е нежна бутилката!
За да побутна темата - още една бутилкаотпред, отзад и отстрани. Цвета всъщност е бледо жълт, но нали знаете каква съм фотографка smile3535

# 156
kris70, Rakovina Мерси ви много за съветите, ще трябва да мина през някоя железария да си закупя една бака с латекс и като почна ще омажа цялата къща  Laughing, че и без това е за ремонт и после както каза майка ми, ще я облепя със салфетки цялата #Crazy Аз се пробвах снощи едно шише да го намацам първо с медуим и после да го боядисам, реших че така няма начин да не стане - обаче съм нетърпеливка и не го изчаках да изсъхне добре и естествоно като тръгнах да нанасям цвета............стана мазало Sick Измих го и едва не го пратих в кошчето, щото нещо ме изнерви, но ще пробвам с латекс и валяче, да вапцам някое шишенце  newsm53 Ако имате впечатления, споделете мъжете харесват ли ги тези бутилки и какви мотиви им допадат, че нали ви казах - решила съм да правя за едни юбиляр подарък и  newsm78 не знам да не му се види прекалено гейско, ако му напрява някои розички  Joy

# 157
  • Добрич
Опаа, тук сме, РадинчеWink Поздравления за шишето, мила! Я, сподели - това е релефна паста и тези листенца са правени върху пластмаса от бутилка и после са лепнати за връвчицата ли?  Laughing Много ми допада идеята ти! Браво!  Hug
Профил, веднага ти давам идея за шишето на юбиляра.  Wink Предлагам ти да вземеш да направиш една разпечатка с неговия образ и да направиш бутилката с нея като използваш последните идеи за бутилки. Тези с прозорчето и релефната паста или силикона.  Wink Другият вариант е, ако има хоби човека да използваш мотиви с тематиката. Например, ако харесва риболова - рибки, рекички, моренце и т.н, ако пък е ловец - разни кучета-хрътки, диви животни, гори и т.н., ако е спортист и разни ей такива хрумки ми минават през ума.  Peace Laughing
Раковинка, хубава бутилка отново!   bouquet
Кат, керемидката и кутията-книга са страхотни направо! Бравос!  Hug
Крис, хареса ми бутилката ти, поздравления!  Hug
Ако пропускам някого,  Hug Heart Eyes!

Поздрави!   bouquet

# 158
  • Русе
radinna ,Бутилката ти е изключително оригинална и красива,поздравления,мнооооого ми хареса.

За идея за бутилка....ако съдя по мнението и вкуса на моя мъж,изборът е мнооооооого ограничен,харесват му само с животни по тях-зебри,лъвове,разни други,папагали,също с шаржове....Тия с цветята и подобни "нежни" елементи въобще не му допадат ConfusedНо това е както казах важи само за моето мъжле.

И една чиния от мен,че отдавна не съм пускала нищо...

# 159
Радина,радвам се че се появи най сетне,че ни беше домъчняло за прекрасните ти творения   Hug  bouquet
Катя бравос,керемидката и "Книгата" са чудесни smile3501
Криси бе ти твоята сестра много я обзавеждаш бе,то не бяха чепички,телефони-ами хайде да запретва ръкави и да се учи.С такава сестра сигурна съм че и тя има талант  smile3521 smile3525
раковинке мила,много нежно и стилно шише,страхотен подарък  newsm44  love001
Да profil3 мъжете харесват рибарски,ловджийски,морски и сафарски мотиви-както е казала Джаста изборът е мнооооооого ограничен,това важи за 90 процента от мъжете/нейния и моя са в кюпа  hahaha/.Джаста страхотна композиция  newsm51 Heart Eyes,бялата боя не е СТ2 нали,просто така си нанасяла с четката за да останат празнинки и от пролуките да се вижда черната боя  Thinking
А ето и малко неща от мен,фотото ми го нямаше и чак сега ги качвам http://www.snimka.bg/album.php?album_id=244846

# 160
Благодаря ви за хубавите думи!
Направо невероятни неща сте направили всички - ПОЗДРАВИ   bouquet
Radinna- бутилката е УНИКАЛНА #Crazy,ще споделиш ли техниката-МОЛЯ.
Искам да попитам с какво да нанеса акрилната боя върху бутилка така че да не се провлича при нанасянето и да излезе след това прътен цвят.Относно предварителната обработка на стъклото от "Слънчоглед" ми препоръчаха - "ГЛОС"преди да нанеса акрилната боя но пак нещо не се получава Sick въпреки че я нанасям с гъбичка ??? Прочетох  за медиум за стъкло, а откъде може да се купи?
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!

# 161
Момичета,аз много мислих и установих,че проблема с напукването с Ц 200 е от лепилото,зависи каква марка е.
Моето е МЕГАХИМ и става,с  Теразид НЕ става Mr. Green
ей такова е моето
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=210839&photo=27

# 162
Radinna, Djasta, Mirage...  bouquet КРАСОТА.  bouquet  bouquet
Миражче, един въпрос към теб. Момичетата коментираха как да запълнят пукнатини без да потъмнее основния цвят, както се получава с маслена боя. В сайта ти видях ВАКСА, продукт, който се нанася с пръсти. Имам  паста, която използвам за пукнатини, излишъка, от която избърсвам с парафин за мебели,и цвета на основата си остава същия. Възможно ли е ваксата да е нещо подобно. newsm78

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 01:56 от Гая

# 163
Криско, страхотно е шишето с обратния декупаж!  bouquet
Кат, всичко ми хареса, поздравления!  bouquet
Радина, Радина, каквото и да кажа - слабо ще е. Възхищавам се на перфекционизма ти!
Малка картинка от multiply вече не може да се слага. Tired Защо го наравиха така тъпо, не знам...
Раковина, и твоето шише много хубаво!  bouquet
Марина, да се връща музата ти скоро! Hug
Профил3, добра работа! Ако съм пропуснала да те поздравя досега - правя го!  bouquet
Джаста, красива чиния, интересна! Сега, гледайки работата ти, разбирам какво желание имам да поработя с червен цвят. Досега не съм го правила, все не случвам на хубаво червено.
Мираж, впечатлена съм от поставката за дискове! Поздравления за майсторската работа, прекрасна е!  bouquet Искам да те попитам готова ли е формата или ти си я направила във вид на музикален инструмент?
Гудзи, ще си купя от това лепило Мегахим, белким се получат пукнатини най-накрая! Благодаря, че сподели! Hug
Гая, твоята дъска с тази паста ли бе правена? Можеш ли да ми дадеш повече инфо, бих искала да си купя и аз такава! Hug

От мен една бутилка. Не е нещо особено, но да не съм съвсем офф.

http://divianna.multiply.com/photos/album/11#3

# 164
Ехее,момичета,много красотии сте направили!!!
Шошка много хубава картичка
Джулис бутилки са супер!!!
Къдрокоса мерси за обяснението за кракле с Ц-200,аз също чаках,когато то изсъхне и нищж не се получавало,сега ще пробвам по твоя рецепта  bouquet
Профил много хубаво начало  bouquet
Гудзи какво е това-месинг? Embarassed
Лалле чинията много ми хареса,а картинка,видя ли я?
Крис70 телефонче и бутилка страхотни са!!
ккатт керемидка направо ВАУ!!!!и кутия-книга-супер!!!
Радинна всички бутилки красиви,а тази с грозде  bouquet  bouquet
Раковина бутилка е суперрр!!!
Джаста Праста чиния е прелест!!!
Мираж както винаги,творбите ти страхотни!!!поставка за дискове е супер!!!!и чиния прекрасна!!!!
Дивиана красиво шише!!!!
Аз направих картинки

Общи условия

Активация на акаунт