Декупаж 18

• 45 224
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Привет,банда Mr. Green
Rakovina,много яка тая чиния,ама имам чувството,че са две различни като е със и без светкавица Hug
kris70 ,абе да вземеш с другата ръка да пробваш на едно листче,дали ще станат пукнатините,че ме гложди любопитство Crazy
Дивианка,туй със спрея много Убаво,ама ако кажеш и дали смърди и колко струва,още повече ще те обичам Hug
dadusq  bouquetсупер си както винаги,а месинг е вид метал,но ме притеснява да го издекупажирам щото патинира,като среброто потъмнява на места,даже зеленясва newsm78
Лаленце,чесит рожден ден на патерици,да си жива и здрава и все така творчески настроена  bouquet
Миражче  bouquet Hug  bouquet
Радина,много ме кефи тая бутилчица с листата,ама тая релефна паста как се маже и дали ще стане пак с мойте подръчни средства/имам колор кит-това е нещо като много фин гипс/ newsm78
Ох,май пак пропуснах половината мацки  ooooh!за тях  bouquet  bouquet  bouquet
А аз уж щях да си почивам след базара,ама не ме свърта Blush

май се поулях Blush
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=216487&photo=36 -ей тука по-подробно

# 181
Момичета,благодаря за мили думи  bouquet
Раковина чинията направо е перфектна!!!!!супер!!!!браво!!!нямам думи,много ми хареса!!!  bouquet
Гудзи кога успяваш да направиш толкова работи? Shocked бутилки са стахотни,най-повече харесах с ангелчета и с бяло грозде  bouquet

# 182
Здравейте!Момичета,страхотни неща сте  сътворили.ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!
Да се включа и аз в темата,съвсем скромничко.
Желая на всички успешна седмица и много светлина в душите ви!

http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=229566

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 07:32 от venetcia

# 183
  • Бургас
Rakovina, много е нежна чинията ти! Снимай преди да лакираш - не лъщи толкова Naughty
gudzy, пак ми събра погледа с количеството! Май от сега се готвиш за Коледа Wink Всички са много хубави  bouquet А за релефната паста - тя и моята е от железарията. Води се акрилен кит - нещо като гъста каша. Мажа го с нож, лъжица или каквото хвана.
venetcia, браво! Чудни са!
Миражка, мерси за идеята - сигурно и нея ще пробвам

# 184
 smile3507 smile3506 smile3507 какво правите днес  от 10 часа сутринта сме минали на 2 страница я малко пуууубут, пуууубут по напред
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225487&photo=28 да не съм без хич , едно часовниче за домашна употреба , доста посбъркано ама като за в къщи бива  smile3506
хайде следващия.

# 185
Момичета,браво на творчеството ви, всеки си има с какво да се похвали....аз пак няма да ви казвам по имената, за да не пропусна някой, щото нямам нещо което съм видяла и да не ми харесало...., а аз имадвам с една идея, незнам откливам ли колело, но си направих опит и го  подготвях доста време Mr. Green
Първо   се появи се  необходимост да се направян някои  декупажни работи с притнирани  снимки.... newsm78  чесах си глава это така няколко дни и реших да  се пробвам, може би някой вече го измислил, но  азлчно съм доволна от моя резултат и затова искам да го споделя...
Купих это такъв акрилен лак...

напръсках с него принтирана рисунка, изчаках два часа да изсъхне и я залепих с  С-200 лакирах пак отгоре и готово....

като преди това имах един неудачен опит,щото исках  хем да лепя хем да го покрия отгоре,но.... трябва да изсъхне  горни пласт задължително...дано да съм ви бла полезнакато направя това което съм замислила ще пакажа готовите неща...

# 186
Ако имате впечатления, споделете мъжете харесват ли ги тези бутилки и какви мотиви им допадат, че нали ви казах - решила съм да правя за едни юбиляр подарък и  newsm78 не знам да не му се види прекалено гейско, ако му напрява някои розички  Joy

Привет и добре дошла, както и на другите новоприсъединили се, ако има такива Simple Smile Wink
Доста липсвам напоследък ( и не само тук Wink), а и няма с какво да се похваля. Продължавам да съм в творческа криза. Скоро ще ставаме кръсници, та съм решила да подаря една бутилка на приятелката ми, чието дете ще кръщаваме. Тя си пада по синьо. Синьо, синьо ама като не мога нищо да измисля newsm78 smile3511, а време няма
Кактро и да е....Исках да споделя по питането ти. Моят мъж харесва такива бутилка, както и други подобни неща, сигурно, защото са си мои Grinning Laughing Laughing Laughing. Е, не всичко, направено от мен му допада, на син ми също, но те са моята градивна критика и аз много често се допитвам до тях за идеи и мнения  Simple Smile
На Гергьовден бяхме на гости на село при роднини на съпруга ми. Подарихме им две бутилки (черната с розата от азбума ми, която беше любима на мъжа ми и още една, която още не съм качила като снимка). За жалост бяха празни, което може би оказа някакво влияние в/у реакциите на новите им собственици. С една дума не бяха много очаровани Embarassed Sad Много криво ми стана Sad, но се успокоявам с това, че не всеки е "дорасъл" за изкуство или поне за подобен род такова
Та, да свършвам, че доста се разпрострях....-ЗАВИСИ СИ ОТ ЧОВЕКА (ако познаваш добре човека и мислиш, че най-малкото ще оцени труда ти-действай. Ако не друго, то поне ще има много други хора, които ще видят творението ти и ще му се възхитят). Успех

Момичета, проверявам ви редовно и трябва да кажа, че радвате всичките ми сетива Simple Smile. Няма да ви изброявам, защото има още много да пиша и рискувам да пропусна някой. Действайте и декупажиствайте и заради тези от нас, които сме в застой

Прегръщам ви Hug

# 187
Дивиана, да кажа и аз за този мраморен спрей. Купихме един флакон от Бриколаж преди повече от 6 месеца и решихме да видим какво може. Мъж ми чете изнструкциите и пръска от разстоянието, упоменато в упътването и.....нищо. "Ефектът" се изпльоска в средата на бутилката, почтио  на топка. Не се получи разномерен слой по повърхността на цялата бутилка. Сигурно е за по-големи повърхности newsm78 newsm78
И зарязахме ние окипазената бутилка. Стоя си така доста рвем и аз реших да я довърша, но тя имаше етикет, а и този мраморен ефект не ми хареса по начина, по който стоеше, та...Натопих я с още няколко бутилки, за да им сваля етикетите и ефекта се отми яко барабар с хартията.
Смятам за в бъдеше да прибягна пак до флакона с мрамора, но си мисля да опитам в/у чиния и след това да фиксирам с боя отгоре или лак, но още не съм го измислила Embarassed Rolling Eyes

Сега сколасах да кача снимките Grinning Така че....Моля заповядайте
стари снимки, ама много......

стари Laughing Laughing Laughing
Ето
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=180675&photo=152
от тази до края Simple Smile
Последната бутилка е втората от споменантите по-горе Гергьовски бутилки
Гледайте и се дивете Laughing Laughing Laughing

Mr. Green

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 11:20 от looloo

# 188
  • Пазарджик-Панагюрище
Крис 70, сафари бутилките са просто върха. И телефончето е страшно.
Лаленце , прекрасни неща си направила.А за бисероплетението ти просто нямам думи от възхита. Чак ми идва и аз да се пробвам.
Томидик, чиниите са много сладурски. А кутиите  smile3501
Мечо пух, според мен въобще не са излагация, на мен много ми харесаха калинките.
Шошка онемях. Как я направи тази картичка бе жена?
Джулис, бутилките са ти нежна феерия.
Профил, според мен нещата са ти доста повече от "става". Много ми харесаха.
ККаатт, перфектни са всичките икони.А кутията е  newsm10.Часовника също.
Радина, приказка са тези бутилки.
Раковина, smile3525, аз все  се чудя как да го поднеса този мотив, ти си се сетила идеално.
Джаста праста, една ама качествена.
Мираж, превъзходно изпълнение, както винаги.
Дадусяnewsm74 картини.
Раковина, влюбих се в тези ангелчета. Нищо, че лъщи, личи си изпълнението.
Гудзи, кога успя, хем много, хем прелестни.
Лулуу, стари снимки, но си заслужават гледането, всичките.Синята с връвта и червената бутилка, най-много ми легнаха на сърце.
Поздравления на всички,дано не съм изпуснала някоя.
После ще пусна и моя нов сервиз за торта, няколко дни му се мъчих.

# 189

"Връвта" на синята всъщност е
силикон Grinning Уточнявам само Simple Smile
 Wink
Чакаме сервиза Hug

# 190
Привет банда  Hug
Изпогубихте се нещо пак. Сигурно стъклорисувате, то половината група я гледам там. Творят ли творят и ни взимат акъла после.
Гудзи по едно време липсваше и аз си мисля че почива , а тя пак що неща е сътворила.Хем много, хем суперски.
Венеция , линка ми дава главната страница и не мога да ти видя нещата
Кат, както винаги много красиво, оригинално и в твой стил
Лаленце, дръвчетата ти от мъниста са приказни.Останах с отворена уста докато ги разглеждах
Лоло, много хубави бутилки, а комплекта с чашите ми е фаворит. Ама как е направено това. Прилича ми на пясък  Laughing
Благодаря за похвалите, много се радвам , че сте ми харесали чинията. И на мен си ми харесва. Дайте идея какво друго да направя с тез сладки ангелчета.
И понеже харесахте черната бутилка с розите реших да направя още една и за мен в малко по различен вариант. Ето я

# 191
комплекта с чашите ми е фаворит. Ама как е направено това. Прилича ми на пясък 

Бях писала за това. Това е спрей за декорация. Вече съм изфъшкала почти целия флакон. Любим ми е, много ме кефи. Ефект на гранит имаше и друг в цят подобен на керемида. Пак ще си купя. От Бриколаж е. Пръскам, съхне и лакирам два-три слоя. Това е. Не е декупаж, но е лесно и ефектно
Бутилката ти е страхотна. Много стилна  bouquet

# 192
  • Плевен
Страхотни неща правите тук Hug Толкова време се помотвам из форума и не съм отваряла никога тази тема Blush
Имам 3-4 кутии със салфетки ,които съм събирала като дете. Ето как ще ги използвам,само да намеря време и да науча поне някоя елементарна техника.Не знам откъде да започна да чета,че доста сте изписали.

# 193
Добре дошла на Елена!
Дадуся, много хубави картинки!
Раковина, чудна ти е чинията! Бутилката също!
Гудзанке, много и хубави неща си направила! За спрея - работейки с него, бях болна и със силно запушен нос, освен това, терасата ми е остъклена и се налага да изкарвам нещото, върху което работя навън, за да го напръскам. Та, с две думи - не знам дали мирише. Grinning
За цената не съм сигурна, че гледах много неща и трудно избрах какво да си купя, а пазарувах и други работи. Дали беше 7 и нещо, дали 12 лв. ще те излъжа...
Венеция, не виждам твоите снимки, отваря ми се начална страница, не албум.
Крис, как си?
Лулу, трудно се работи със спрея, наистина, но аз нямах твоите проблеми при все това. Важното е да се пръска от разстояние най-малко 30-40 см. Две бутилки вече съм направила с него,  като едната бутилка е доста малка и се предполага да е още по-трудно, но се получи. И двете бутилки, които правих, лакирах след това, защото пък им правих и декупаж. Този спрей с ефект на гранит е много интересен! Не е нужно да се лакира, когато работиш с него, така ли?
И на мраморния спрей пише, че е траен, а защо ти се е отмил? newsm78

Нади, добре дошла! Hug Почни от най-първите теми.
Основното, което ти е нужно за начало - салфетка, лепило /специално декупажно, С200 или сухо/, лак /на водна основа или нитроцелулузен/ и разбира се - предмет, върху който да твориш. Питай, каквото не ти е ясно.

От мен - нищо. Мързи ме. Grinning

# 194
Този спрей с ефект на гранит е много интересен! Не е нужно да се лакира, когато работиш с него, така ли?
И на мраморния спрей пише, че е траен, а защо ти се е отмил? newsm78

Отми се, защото се кисна в една кофа с р-р на течен сапун няколко дни Laughing Laughing Laughing
Иначе е възможно да издържа на обикновено мокрене, не знам Rolling Eyes
"Гранитът" го лакирам. Два-три слоя. Не знам как се държи на мокрене и НАКИСВАНЕ Laughing Laughing Laughing, защото не съм пробвала Simple Smile

Я дай да видим и малкта бутилка, плиииийз Praynig Wink

Общи условия

Активация на акаунт