Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да създам напукан ефект върху бяла боя при обратна техника за декупаж?
Как да подготвя дървена кора за декупаж?
Как да направя декупаж върху пластмаса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да създам напукан ефект върху бяла боя при обратна техника за декупаж?
За да постигнете напукан ефект върху бяла боя при обратна техника за декупаж, първо нанесете кракле и след като изсъхне, нанесете бялата си боя. След като бялата боя изсъхне, добавете избрания от вас цвят. Важно е краклето да е напълно сухо, за да се предотврати "плъзгане". Тази техника изисква прецизност и практика, така че може да се наложи няколко опита, за да постигнете желания резултат.
-
Как да подготвя дървена кора за декупаж?
-
Как да направя декупаж върху пластмаса?
-
Как да направя обратна декупаж?
-
Как да направя декупаж върху стъкло?
. Не мога да изброя всички по име , но просто всички сте невероятни и сте направили страхотни неща!!

ама жирафите - свободни душички
а тая мацка дето се врътка из профила ти ме кефи много - аз съм и майка и жена на скорпиони 

Трудно ми беше да го измисля, правенето не беше трудно. Сега ми предстои още един сватбарски комплект, а за него какво ще е - хич нямам идея.

Иначе направих една кутия от нес кафе с едни кончета много добре се получи и една турска керемида сигурно на поне 50-60 години (скоро ще има снимки), че не са съвсем довършени!

А, да попитам-какво е това черното по ръба на парченцата кожа?