Номинации за най-голяма муня

• 3 570 285
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 10 005
Това чили в кафето ми напомни за черния шоколад с люта чушка на Линд. Много го харесвам и го бях препоръчала на една приятелка. Купила си тя, но изобщо не ѝ харесал. И ми разказва:"Ям я тази гадост дето Уишмастърова ми препоръча- гадна, та гадна, ама нали пари съм дала, изядох го целия." hahaha

# 10 006
  • Cyberspace
Два пъти падам от един и същ стол в офиса днес  ooooh! Кожен е и нещо ми бяга, докато се опитвам да си сложа Д-то  Tired

# 10 007
Тази седмица някой напъхал кафеварката в миялната, тя се окислила, на нищо не прилича, изхвърлих я.

Имам друга, за пътувания, която се включва директно в контакта, отдолу си има собствен нагревател увит в пластмаса, не и трябва печка.

Ставам сутринта, слагам кафе в "туристическата" кафеварка, включвам котлона и я слагам отгоре... Чак когато цялата къща замириса на разтопена пластмаса се усетих... И тя в кофата, а котлона неизползваем. Лоша седмица за моите кафеварки. Ще пия кафе навън до понеделник.

# 10 008
  • София !
Аз така стопих машината за кафе онзи ден. Сложих я на печката върху самия плот /този капака дето си е  Simple Smile/. Същевременно включих фурната. По едно време детето се размрънка, че миришело лошо. Пък аз взех, че се издразних вече, защото тя е доста капризна на миризми и вече започнах да мисля какво сега пак и пречи  Simple Smile Ми като видях - онемях  Simple Smile На вместо фурната съм включила котлона и той нагрял капака, а точно отгоре беше и машината. Пак хубаво, че реагирах на време да не стане някоя голяма беля. Всъщност добре, че беше детето! 

# 10 009
Ох, bunny, по твоя начин само крачетата на слоукукъра успях да разтопя. Ама нямаше наоколо дете да ме предупреди, та едва когато кухнята заприлича на пострадала от бомбена атака, разбрах какво е станало.

# 10 010
  • при късмета
Леле, аз ако трябва да излизам, че да си взема кафе и да не мога да си направя веднага след като стана или вече да е направено, домашните ще се изнесат на палатката

# 10 011
Бъни, и аз съм го правила този номер, но успях да разтопя само боята на капака на чисто новата ми печка...
И котлона съм оставяла да работи 12 часа с едно джазве вода на него. Ама джазвето се оказа страшно издръжливо...
Редовно пускам фурната/ скарата, но ме слагам храната да се пече... или обратното   Mr. Green Изобщо действията в кухнята не са ми сила и вече мъжът ми ме проверява редовно...

# 10 012
Приятелят ми отива да бяга в парка (облечен с черен анцуг и червена тениска). Преди да се прибере, се сетил, че нямаме хляб и отишъл до близкия Промаркет да купи. Някаква баба го спряла и го питала: Момче, цвекло кога ще зареждате?

Трудно я убедил, че не работи там и каза, че вече няма да носи червената тениска.

# 10 013
 Joy
Мен сутринта ме взеха за сервитьорка, муните са непознати, но ще ги изтипосам тук.
Седя си сама и си пия кафето с книжка, весела и щастлива и на спокойствие от децата, две жени сядат срещу мен и по едно време едната ми казва: Извинете, може ли две кафета? Аз така: Shocked Тя: Не сте ли сервитьорката? Аз: Не. И дотук. Joy

Момичета, не са приятни преживяванията с фурните, хубаво е, че всичко е завършило добре. Hug

# 10 014
И мен така в Кауфланд са ме викали да им обясня нещо #CrazyАз реших да помогна,щом ме питат,те ме изядоха-докато се изясним,че изобщо не работя там и нямам нищо общо с магазина,доста лошо се гледахме Grinning

# 10 015
  • Gotham City
Покрай фурни и кафеварки се сетих - една вечер сядаме да вечеряме, нашия тостер е с изключително къс кабел, може би не повече от 25см, за това стои на стол до мен на масата, за да може да е включен в контакта. Пека си филийки, раздавам, пека, раздавам и така. Трябваше нещо да стана да дам и като блъснах тостера, като изскочи един пламък от него  Mr. Green сега ми е смешно, ама тогава се стреснах. Но да, ето каква муня съм, знам, че ако бутна стола тостера пада и въпреки това реших, че е добре да го бутна  Laughing

# 10 016
Ох, bunny, по твоя начин само крачетата на слоукукъра успях да разтопя. Ама нямаше наоколо дете да ме предупреди, та едва когато кухнята заприлича на пострадала от бомбена атака, разбрах какво е станало.
А аз така унищожиха крачетата на мултикукъра ...Тъкмо си го бях купила, нямаше още една седмица.

# 10 017
Да му се не знае, преди малко влизам в банята за бърз душ, пускам водата до край да дойде топлата и докато чакам си  мия зъбите и насапунисвам тялото. О, ужас водата е ледена, сигурно котелът е счупен. Измих се колкото мога по-бързо  с подскоци и писъци, тръгвам да спирам водата и установявих, че съм пуснала само студената вода.

# 10 018
Свекърва ми лежи в отделението, в което оперирахме малката преди време по друг повод. Отиваме на свиждане. Вижда ни лекарката, която ни оперира и с жест ме вика да отида с детето при нея. Отивам. Казва къде да седнем-сядаме. Казва за отвори детето устата-отваря. (Има навика да проследява пациентите си, дори да е минало доста време от операцията). Гледа я-чудна, чудна, доволна, всичко прекрасно. И усмихната ме пита какви са оплакванията. Аз-никакви. Тя учудена, защо чак в отеделението я търся, при положение, че  детето е добре. Аз- "Ми ние на свиждане сме дошли..."
 Mr. Green
P.S. Да уточня-аз съм Мунята, че не стоплих за какво ме вика и си изчаках чинно да мине прегледът. Тя, докторката, си върши работата...аз съм смотаната в случая хихихи

# 10 019
  • София
Да му се не знае, преди малко влизам в банята за бърз душ, пускам водата до край да дойде топлата и докато чакам си  мия зъбите и насапунисвам тялото. О, ужас водата е ледена, сигурно котелът е счупен. Измих се колкото мога по-бързо  с подскоци и писъци, тръгвам да спирам водата и установявих, че съм пуснала само студената вода.
Ееее не Joy, тъкмо си викам още една "късметлийка" в чиито квартал са спряли топлата вода, а то муня била. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт