Номинации за най-голяма муня

• 3 560 155
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 12 180
  • до най-прекрасния мъж
Дамската си чанта съм забравяла в една дюнерджийница на средата на Главната улица в Пловдив. Студенти, какво да хапваме редовно след лекции - така модерните тогава дюнери. Седнахме на втория етаж на заведението, хапнахме, пийнахме, взехме си багажите и тръгнахме. Разделихме се с колегите, всеки в различна посока и аз реших да вляза в аптеката до хотел България да купя нещо дребно. Тогава се усетих, че нося само папката, а чантата ми я няма. Извиних се набързо и хукнах обратно. Такъв спринт му ударих насред Главната улица, че ако беше там учителката ми по физическо от гимназията, щеше да отчете подобрение на личния ми рекорд. Пък беше и зима, студено, поне сняг нямаше. Намерих си чантата - някоя добра душа я беше намерила и предала на касиерката. Двата ми безценни студентски лева си бяха вътре, документите също.

# 12 181
Аз съм си забравяла чантата в автобус. Бях седнала на първата седалка, чантата до мен и торба с ябълки. На една от спирките видях да се качват две познати отзад и отидох при тях. След две спирки се усетих, че държа само торбата, но ми няма чантата и тъкмо една жена беше тръгнала да я предава на шофьора. Flushed

# 12 182
  • София
Скоро дъщеря ми имаше РД, от сутринта мисля как ще купя торта. Междувременно говоря с ММ и той казва, че той ще вземе торта, не аз. Отидох в магазина и... хукнах към сладкия щанд, избрах торта и чак след касата се усетих, че като я нося - няма да мога да отворя чадъра, а валеше. Да звънна на рожденичката да дойде (живеем на 100 м) - друг път нося телефон, но сега не. Тръгнах без чадър, крепих в едната ръка торта, в другата - пазарска торба и на половината път се сетих, че не трябваше да купувам торта, а както вече казах - не мога да звънна на ММ. Прибирам се, ругаейки себе си и света, хвърлям се към телефона:
Аз: Купи ли торта?
ММ: Ааа, не, сега ще мина през Фантастико, на другото място нямаше цели торти  
Аз (щастлива): Недеейййй

Та happy ending на муньовщината

Последна редакция: ср, 02 авг 2017, 11:20 от Cuckoo

# 12 183
С позволението на комшийката ми разказвам. Трябва да отбележа, че жената е възрастна. Отива милата в скъп супермаркет и вижда, че на рафта със сирената има една опаковка настъргано сирене. Необичайно дълги и се виждат ивиците на това сирене, ама мунята не чете това, което пише на етикетата, а се радва, че не трябва да се занимава със стъргането, искала да направи спагети със сирене. А те са вече сварени и тя само иска да ги затопли на тигана, а отгоре слага въпросното сирене за да се разтопи. Пет минути, десет, спагетите се пържат, ама клетото сирене не ще и не ще да се топи! Най- накрая се оказа, че това не е било сирене, а  прясна паста. И нашата муня е сготвила паста с паста.)))

# 12 184
nar4eto какво разбираш, под скъп супермаркет. Не е ли обикновен магазин?

# 12 185
Тук в Созопол има два големи супермаркета, единия, "Болеро" е обикновен, а до него има още един, който работи само лятото за туристите, цените там са по- високи, и, освен обичайните неща, продават по- такива стоки, като например, скъпи сирена, парцали и подоизтривалки "Smart", храни от руски магазин, и всякакви подобни неща за ценители.

# 12 186
  • София
Днешната ми следобедна муньовщина:
Готвя и в същото време пия кафе.
Сварих едно яйце за салата и съм наляла в канчето студена вода да се охлажда за да мога да го обеля. През това време стържа кашкавал, стържа-стържа-стържа... и решавам да си отдъхна, пийвайки глътка кафе. Е, познайте, дали не си отпих от водичката на охлаждащото се яйце
Grinning

# 12 187
  • на Мелмак
Човек винаги има нужда от глътка вода, особено в тези жеги Joy

# 12 188
  • София
... и решавам да си отдъхна, пийвайки глътка кафе. Е, познайте, дали не си отпих от водичката на охлаждащото се яйце
Grinning
Поне е била чиста водичка Smile Аз си меря ориза в чаша за кафе. От личен опит трябва да споделя, че да си напълниш устата с мръсен ориз не е особено приятно Sad

# 12 189
Днес си купих кафе на зърна и понеже съм свикнала с разтворимото три в едно, изсипах зърната в чашата, налях водата и се чудих десет минути защо кафето не се разтваря.Triumph

# 12 190
Не е моя муньовщина, а на съфорумка (не си спомням коя), но в темата за Кое е най-странното нещо, което сте яли беше споделила, че е изпила водата от чашата, в която някой си е държал зъбните протези.

# 12 191
Даун, мацка, прочетох те, докато пия кафе. Сега как да го допия?

# 12 192
Даун, мацка, прочетох те, докато пия кафе. Сега как да го допия?

Ако нищо не ти се удари в зъбите, пий смело Mr. Green

# 12 193
Аха, аха....лесно е да се каже!

# 12 194
Като студенти отиваме на хижа. Забравила съм си контейнерите за лещите и ги свалих в чаша с вода до леглото ми. Така и не разбрах кой беше успял да ги изпие.

Общи условия

Активация на акаунт