Номинации за най-голяма муня

• 3 559 932
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 440
М, да, това си е постижение. И мен ме впечатли повече от падналите дънки.

Аз искам поне 2-3 кг да съм надолу, ама не ми се получава. Tired

# 13 441
  • Варна
Мацки, вървете в темата за мазния режим и ще ви просветне Simple Smile

# 13 442
Аз наистина се храня ВМНВ и минавам по 7-8-10 километра пеша на бърз ход всеки ден. Обаче не съм сигурна дали на това се дължи раздялата със сланинките, защото когато надебелях за нула време от нищото, спортувах активно над 15 години. Наскоро ми откриха хиперфункция на щитовидната жлеза, т.е. много е възможно на нея да се дължи загубата на килограми. Аз като истинска муня си признавам, че към момента не предприемам никакво лечение от страх да не си върна килограмите. Знам, че е не мунско, а направо идиотско, ама... Embarassed

# 13 443
  • София
Ще си разбиеш сърдечния мускул. Хиперфункцията е не по-малко опасна от хипофункцията.

# 13 444
  • Euskal Herria
При хиперфункцията се смъкват килата; при хипо-  се увеличават.

Трети пакет кафе отварям откъм дъното и се чудя що така липсва лентата, която се реже, че и тиксото, с което обикновено се  затваря пакета, е спестено.

# 13 445
Знам. Пуста мунщина.

# 13 446
Излагация от преди няколко дни. В неделя с мъжо решаваме, че ще ходим до съседен голям град. Тъкмо бях се изкъпала и нахлопах първите възможни дънки с едни кръпки и един полар които нося вкъщи, но си казах е за набързо. Ходихме в един мол които беше претъпкан, после в Лидл, купих си обувки абе шляхме се бая време. Прибирам се и си свалям дънките (сочна съм си има няма 100 кг.) и те спраскани и на двата джоба разпрани от край до край.....малееее и отдолу бях с едни полу прозрачни бели бикини. Била съм умопомрачителна гледка ама след дъжд качулка Simple Smile

# 13 447
  • София
Вчера паркирам в центъра, зелена зона. Чинно си платих, слезнах от колата и отидох на преглед. Що да не си забравя ключовете на таблото. Върнах се след почти час.

# 13 448
  • София
Прясно-прясно от тази сутрин във Фантастико.
За да не се лутам между щандовете реших за по-бързо да питам един от служителките:
- Извинете, къде мога да намеря нистатин... - не, не ми звучи както трябва и по метода на дедукцията се сещам за другото подобно - низорал, ъъъ, нахут... - и тези не са, знам го! Продължих със следващото по редицата с ясното съзнание, че и това не е правилната дума, но не можех да се спра - нишадър! Ох, онова, което се слага на вълнените дрехи срещу молци.
Нафталин било. Смили се над мен жената и ми го каза. И даже ме заведе при подобните на него продукти, защото баш нафталин нямаха

# 13 449
Ох , ние сме в мунска семейна серия . Започнахме от събота с муня свекървата , за която ще пропусна ( да не се познае) . В Неделя аз, мой ред , мъжът ми работи някакви строително-монтажни работи в къщи в дъжда , приключва с тях и картинката е омазан до ушите с мазилка(без да преувеличам) , кален, мокър, пред вратата се съблича голичък и казва бухай всичко в пералнята. И аз добра съпруга бутам всичко в пералнята ,с все маратонките му и доволна пускам мръсните дрехи на мъжо. Правя си кафе , паля цигара и заглеждам нещо пералнята , нещо не е както трябва, има нещо синьо и пластмасово пред стъклото, гледам и се чудя , барабанът се завърта , нещото също и виждам надпис NOKIA,светва ми.О ужас , лека паника, спирам пералнята вадя телефонът целият в пяна , леко се хиля, на ум се моля да работи , мъжо нарежда ,че това е новата 3310 и била водоустойчива ама скорострелно я измива и разглобява. Преравям дрехите, намирам изпрани стотинки, запалка, цигари, почти 200 лева на по 10 , които прострях да съхнат върху парното. Всичко беше изсушено и работещо , слава Богу.
Вчера беше деня на ММ , той ни сложи всички в малкия си джоб и каза да го изтипосам в темата,че си бил за там.

Последна редакция: вт, 20 мар 2018, 12:46 от alayne

# 13 450
Она, даже да намериш нафталин, не слагай. Канцерогенен е. Не си заслужава, при наличие на толкова много продукти на пазара, които успешно го заместват.

# 13 451
  • София
Она, даже да намериш нафталин, не слагай. Канцерогенен е. Не си заслужава, при наличие на толкова много продукти на пазара, които успешно го заместват.
Ооо, то и нямаше нафталин. Някакви лавандулови топчета купих.

# 13 452
Прясно-прясно от тази сутрин във Фантастико.
За да не се лутам между щандовете реших за по-бързо да питам един от служителките:
- Извинете, къде мога да намеря нистатин... - не, не ми звучи както трябва и по метода на дедукцията се сещам за другото подобно - низорал, ъъъ, нахут... - и тези не са, знам го! Продължих със следващото по редицата с ясното съзнание, че и това не е правилната дума, но не можех да се спра - нишадър! Ох, онова, което се слага на вълнените дрехи срещу молци.
Нафталин било. Смили се над мен жената и ми го каза. И даже ме заведе при подобните на него продукти, защото баш нафталин нямаха

Смили се над мен жената и ми го каза. тук вече бях така  Joy Joy Joy

# 13 453
  • София
А нафталина няма и отмирисване. Баба ми почина през 2001 г. не знам кога е слагала нафталин в гардероба, но още мирише, при положение, че веднага след смъртта й изхвърлихме нафталина. А завивките, вмирисани на нафталин до ден днешен имат отенък от миризмата, при положение, че са проветрявани буквално със седмици, а преди това бяха изпрани.
И за да не е съвсем спам, ще вметна, че в този гардероб към момента се държат разни вещи, които не се ползват. Но аз веднъж в бързината да скрия една нова дреха, която исках да подаря на майка ми за РД я пъхнах в гардероба - само за малко, да не я види и ще я прибера след като тя влезе в  стаята. Е, да, ама забравих да я преместя. Пресоя си вътре няколко дни до РД и тогава се сетих за нея. Миришеше гадничко, макар и не толкова, колкото би се вмирисала, ако все още има нафталин в гардероба. Излагация. И това след повече от 15 години от премахването на нафталина.

# 13 454
Добре че си извадила навреме цигарите от пералнята, че и аз така бухнах купа с мръсни дрехи в пералнята и излязох. Пералнята се беше полу запушена с раздробените цигари, добре че не се наводнихме.

Общи условия

Активация на акаунт