Номинации за най-голяма муня

• 3 560 005
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 740
На теб ти е светнал шуърчека, а аз прекарах концерта на Мейдън в Пирогов, защото моята малка Муня няколко часа преди концерта рипна от една люлка и си счупи ръката.

# 13 741
Брррр, гадост. Предлагам да пием по една бира преди тазгодишния концерт, да се запознаем, ама без тигани Simple Smile

# 13 742
Няма да мога да отида до Пловдив. Ще се пукна от яд.  Cry Мисли за друго време и място за пиенето на бирата. Концерта на Таря и Стратовариус, например.

# 13 743
  • София
Аз ще съм за концерта в Пловдив, за всичките три дни на феста, дори.... съобщавам ей така небрежно за всички офериращи бири и тигани... Wink

# 13 744
Оххх! А аз и миналата година пропуснах Пловдив. А толкова исках да отида на Епика! Пийте една бира и за мен. Жален подсмрък!

# 13 745
  • Euskal Herria
Аз ще съм за концерта в Пловдив, за всичките три дни на феста, дори.... съобщавам ей така небрежно за всички офериращи бири и тигани... Wink
А който ще е по същото време, ама няма да е на феста? Wink

# 13 746
  • София
А който ще е по същото време, ама няма да е на феста? Wink
тоя въпросния да вземе да ми се съобщи на лични и да го опозная най-сетне и на живо с огромно удоволствие Wink

# 13 747
Последен спам - другата седмица на Роджър Уотърс ако ходи някой и му се пие бира с мен, да пише ЛС Simple Smile

Идвам да изтипосам една колежка, която вече не носи бодита, откак малката ѝ дъщеричка ѝ рекла: "Мамо, много хубава опашка имаш отзад, искам и аз такава... Simple Smile"

# 13 748
Прясна ,пареща мунщина от мен.
Близки приятели летят за екзотичен остров на почивка. След обед на денят преди полетът , мацката ми се обажда с молба да им наема рент а кар за престоя. Влизам аз търся , намирам супер офертата, резервирам ,правя застраховки плащам,получавам потвърждение и са готови. На другият ден , те пристигат на летището и рент а кар няма. Шаш. Почва се звънене ,лутане ,чудо. Оказва се ,че съм резервирала кола за летище на друг остров. Имената са еднакви ,просто пред едното има едно Ла.

# 13 749
Аз пък ходих до сервиза с оплакване, че имам луфт на волана. Диагностиката показа, че не сме го закопчали....... Явно някое от децата си е играло (пак), ама кой да се сети. Най-тъпото е, че с подобни проблеми връхлитам все един и същи приемчик. Подозирам, че вече си мисли, че не съм с всичкия си Simple Smile)).

# 13 750
  • Шотландия
Оказва се ,че съм резервирала кола за летище на друг остров. Имената са еднакви ,просто пред едното има едно Ла.
Кажи кои са летищата, че ме гложде пък сега... newsm78

# 13 751
Палма, Ла Палма и Лас Палма общо са три

# 13 752
Мъжът ми беше резервирал за различно летище във Франкфурт (имало три). На връщане карал два часа към друг град Франкфурт (имало два).

# 13 753
Много е важно да се гледат кодовете на летищата при резервация за да не стават грешки  Peace

# 13 754
Rolling Eyes Аз и тук да питам...някой да ми е виждал гребена? Smile
Вчера го занесох само на три-четири метра от мястото му - в банята, за да го измия и от следващия момент нататък - голяма загадка къде се покри...
Вече обърнах из основи цялата къща и не открих от къде ми се смее, та реших да питам и навън...

Общи условия

Активация на акаунт