Като начало кратко предисловие. До скоро с мъжлето имахме за МПС една ладичка. Обаче преди 2 месеца си купихме кола, втора ръка – нов внос. И като повечето такива коли нов внос беше без касетофон и колони. И все още е. Мъжлето често-често мрънка
, че така му е супер тъпо без музика и закупуването е изключително на дневен ред. Освен това той обича по-високите децибели.Та миналия уикенд сме спрели до едно базарче, мъжа ми има среща с един познат, а аз зърнах магазинче за обувки за синчето и скокнах да ги разгледам. Връщам се от магазинчето, мъжлето излязъл от колата и се оглежда за неговия познат. И аз супер възмутено му се изцепвам
: “К’во си я надул тая музика! Да не сме на панаир?!” Мъжът ми се втрещява и в следващият момент през сълзи от смях ми отговаря
: “Еми намали я!”Музиката дънеше от една наблизо до нас спряла кола. А нашата и до ден днешен е без CD и колони

Абе, аз съм на зор и точно тази свивка ще ми е най-трудна, но за единия зор... Това беше най-трудното Лимбо в живота ми, защото едновременно с това и умирах от смях над себе си. През цябото време си мислех, че ако се напикая на бариерата няма да изкяра безплатна тоалетна.
И хващам аз джиесема и се усещам,че аз всъщност съм подслушвала само вратите от едната страна на етажа, която може и да не е била дясната...Срам не срам, влязох пак в 5 вход на 3 етаж и подлушах и другата врата, където точно в този момент се чу някакъв писък и хилеж....Бях нацелила мястото най-накрая.ама като влязох , така се червих пред момчет
Помислих аз къде е дясно, но пък взех,че се завъртях и сега дясното вече не беше дясно, а аз не знамтя за кое дясно ми каза...И тук най-големият сеир - като първи идиот и се обадих и и казах,че съм на етажа, ама не знам коя врата е 
"Малееее,Михаело-викам си, -излагация пред чуждестранните гости"
И тъй приятелката ми се изнася с младежа украинец и оставаме аз,Стефка и тогавашната ми свалка Веско. По едно време се приближава към нас един гейообразен младеж (после се оказа,че хич не е гей) и почва да ме пита нещо на английски - там съм в по-свои води от руския. Обясняваме се и в един момент аз зациклям на някаква дума и се обръщам към Веско (от пловдивската АЕГ) "Абе как беше тва на английски, мамка му", при което гейообразният младеж се облещва
Е, не. Това ме разби. Със сигурност ще гласувам за тебе.
Явно го беше срам нещо девойчето пред толкоз народ, ама тя цялата опашка разбра.