Ето и част от мойте излагации:
Аз съм отишла на работа с къса разкроена пола и чорапогашник. Ставам от стола да си взема нещо от принтера, а полата ми се е била качила нагоре от седенето и се е лепнала за чорапогашника. Принтера е посредата на стаята и аз съм показала дупето си на половината стая. Една колежка се опита да ми каже нещо и аз се обърнах към нея и докато разбера какво иска да ми каже ме видя и другата половина колеги
.Пак в офиса отивам до бюрото на шефката с бърза крачка. Спъвам се в един кабел на пода и прелитам зад бюрото на шефката приземявам се с глава върху кошчето и то изхвърча. Добре че беше празно. Голям срам.
На следващата сутрин вървейки към спирката виждам трамвай. Тичам да го хвана. Навеждам се и минавам през една от дупките на черната ограда на пътя. Вдигнала съм главата си по рано от колкото трябва и се треснах в оградката. Нацелила съм мястото където е счупена летвичката и си сцепих главата. В Пирогов много ми се смяха докато им обясня какво е станало. Отрязаха ми малко коса и залепиха раната. През това време звъннах на мъж ми да предупреди в работата че ще закъснея. Когато отидох в офиса от вратата ми се хилеха.
Като студентка легнала съм късно и на сутринта ме събужда телефонен звън. Търсят брат ми по име и фамилия (той е по-малък от мен). Казах че го няма. Питат ме с кой разговарят, а аз казвам с дъщеря му
. Сънена съм помислила че търсят баща ми. А то била класната на брат ми и затова била толкова официална.Спиме с милото и аз съм решила да се завъртя. При завъртането съм стоварила ръката си върху носът на спящият ми мъж. Човека седнал в леглото и почнал да ме пита защо го удрям а аз хъркам до него.